Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2006. June 26. - 16:40

"Csak annak kell elitben indulnia akinek van licensze, ha nincs licenszed, nem kapsz pontot, és elitben sem kell indulnod."
Nemnem. Ha iden dobogora kerultel valamelyik ponszerzon, akkor jovore csak elitben indulhatsz, ha pedig nem csinalod meg jovore az elit licenszt, akkor elitben sem indulhatsz.
Annyira azert nem bonyolult ez a rendszer.
Nemnem. Ha iden dobogora kerultel valamelyik ponszerzon, akkor jovore csak elitben indulhatsz, ha pedig nem csinalod meg jovore az elit licenszt, akkor elitben sem indulhatsz.
Annyira azert nem bonyolult ez a rendszer.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. June 26. - 15:44

Posted 2006. June 26. - 15:05

Úristen...!
Tehát:
-pontot csak az szerezhet akinek licensze van
-OBn csak az indulhat akinek pontja van
-ha vki dobogóra kerül bármely pontszerzõ versenyen akkor legkésõbb a következõ szezonban csak a korcsoportjának (illetve nemének) megfelelõ profi kategóriában indulhat.
Kérdés?
Tehát:
-pontot csak az szerezhet akinek licensze van
-OBn csak az indulhat akinek pontja van
-ha vki dobogóra kerül bármely pontszerzõ versenyen akkor legkésõbb a következõ szezonban csak a korcsoportjának (illetve nemének) megfelelõ profi kategóriában indulhat.
Kérdés?
Posted 2006. June 26. - 12:13

Vole: Csak annak kell elitben indulnia akinek van licensze, ha nincs licenszed, nem kapsz pontot, és elitben sem kell indulnod. Persze ha jól tudom a szabályokat.
Nem sokáig lesz a hobbi nem licenszköteles.
Nem sokáig lesz a hobbi nem licenszköteles.
FanatiX
Posted 2006. June 26. - 12:05

Thez, elvileg a licenszeden rajta van hogy "kategoria: hobby".
Qky: Hobbyban nem kotelezo a licensz, igy barki indulhat hobbyban, es ha felkerul barmelyik pontszerzo versenyen a dobogora, akkor a kvoetkezo evben automatikusan elitben kell indulnia.
Qky: Hobbyban nem kotelezo a licensz, igy barki indulhat hobbyban, es ha felkerul barmelyik pontszerzo versenyen a dobogora, akkor a kvoetkezo evben automatikusan elitben kell indulnia.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. June 26. - 09:23

Posted 2006. June 26. - 02:07

FACS: A szekszárdi Dh pálya sorsa még kétséges, megvan rá az esély, hogy nem tudjuk ezen a helyen folytatni, de ezt én sem szeretném.
THEZ: ha jól tudom nem lehet egy éven belül ugrálni a kategóriák között. És ha jól értettem MR DOWNHILL-t akkor neki hertelenden nem volt licensze mert csak most szeretné kiváltani. Tehát pontja sincs, így kénytelen kihagyni az OB-t.
A hétvégi versenyen a hangulattal nem volt gond, csak magával a versennyekkel. A vasárnap nap nem volt rossz. A szervezéssel nem volt különösebb bajom a vasárnapi napon, a szombati kaotikusra sikerült. A pálya az ami nem volt az igazi számomra, de lehet csak én vagyok ezzel így.
THEZ: ha jól tudom nem lehet egy éven belül ugrálni a kategóriák között. És ha jól értettem MR DOWNHILL-t akkor neki hertelenden nem volt licensze mert csak most szeretné kiváltani. Tehát pontja sincs, így kénytelen kihagyni az OB-t.
A hétvégi versenyen a hangulattal nem volt gond, csak magával a versennyekkel. A vasárnap nap nem volt rossz. A szervezéssel nem volt különösebb bajom a vasárnapi napon, a szombati kaotikusra sikerült. A pálya az ami nem volt az igazi számomra, de lehet csak én vagyok ezzel így.
FanatiX
Posted 2006. June 24. - 22:21

nem az egész évõl volt így szó?
Vole: nem van külön. sõt, mikor licensszel akartunk indulni hobbiban, majdnem át is tettek minket a profiba.
mondjuk a kategóriák közti lépegetést én se vágtam, de amit nem tilos, azt szabad alapon majd ha szólnak érte akkor.
Vole: nem van külön. sõt, mikor licensszel akartunk indulni hobbiban, majdnem át is tettek minket a profiba.
mondjuk a kategóriák közti lépegetést én se vágtam, de amit nem tilos, azt szabad alapon majd ha szólnak érte akkor.

Posted 2006. June 24. - 20:17

Csá licensz téma: 1-et nem értek. Arrol volt szó, legalábbis úgy tudom, hogy ha valaki a hobbiban megnyer, vagy elsõ 3 között van , következõ évben a profi valamelyik kategóriájában kell indulnia.( korfüggõ) Na de kérdem én, ha nincs szakosztályban, akkor nem kaphat licenszt nem? Legalább is eddig így volt.
Posted 2006. June 24. - 11:30

én értem mit mondasz Vole, de Te értettél férre
haggyuk a dolgot
Sauhn hobbiban megyek és ennyi
haggyuk a dolgot
Sauhn hobbiban megyek és ennyi
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Posted 2006. June 24. - 10:53

Posted 2006. June 23. - 18:34

Posted 2006. June 23. - 18:18

Mi az hogy nincs? Hogyne lenne. Az hatarozza meg a kategoriakat is, illetve akinek van elit licensze, az nem indulhat hobbyban, meg ilyesmi.
Ha csak egyfele lenne, akkor mi alapjan kene valakinek elitben indulnia?
Ha csak egyfele lenne, akkor mi alapjan kene valakinek elitben indulnia?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. June 23. - 18:08

Ha van hobby licenszed, es van pontod, akkor szepen elindulsz hobbyban az ob -n.
...
nincs hobby liszensz poszok

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. June 23. - 17:58

Csak licenszes versenyzõ tud pontot szerezni, csak pontszerzõ versenyeken. Év elején többek között ebbe a topicba is be lettek linkelve ezek a szabályok...
Elõbb-utóbb kupafutamokon a hobbiban is teljesen kötelezõ lesz a licensz.
Elõbb-utóbb kupafutamokon a hobbiban is teljesen kötelezõ lesz a licensz.
Posted 2006. June 23. - 16:38

"tehát ha Magyarheretelden 2. lettem Hobbyan akkor Sauhn indulhatok hobbyban
de mivel profiban nincs pontom, ezért abban nem"
Ha Magyarhertelend pontszerzo verseny volt, es kaptal pontot az eredemnyes szereplesedert, akkor indulhatsz Sauh -on.
Idokozben atnyergeltel hobbybol profiba? Esetleg ket licenszed van? Hogy szeretnel ket kategoriaban is bekerulni az OB -re?
Miert bonyolitod a dolgot? Ha van hobby licenszed, es van pontod, akkor szepen elindulsz hobbyban az ob -n.
Ha meg mindig nem erted, akkor rajtad nem lehet segiteni...
de mivel profiban nincs pontom, ezért abban nem"
Ha Magyarhertelend pontszerzo verseny volt, es kaptal pontot az eredemnyes szereplesedert, akkor indulhatsz Sauh -on.
Idokozben atnyergeltel hobbybol profiba? Esetleg ket licenszed van? Hogy szeretnel ket kategoriaban is bekerulni az OB -re?
Miert bonyolitod a dolgot? Ha van hobby licenszed, es van pontod, akkor szepen elindulsz hobbyban az ob -n.
Ha meg mindig nem erted, akkor rajtad nem lehet segiteni...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. June 23. - 14:29

tehát ha Magyarheretelden 2. lettem Hobbyan akkor Sauhn indulhatok hobbyban
de mivel profiban nincs pontom, ezért abban nem
(gondolom a Kilátó Dh nem számít pontnak)
akkor fasza, essejöttössze
kösszi a segítséget
de mivel profiban nincs pontom, ezért abban nem
(gondolom a Kilátó Dh nem számít pontnak)
akkor fasza, essejöttössze

kösszi a segítséget
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2006. June 23. - 11:54

Posted 2006. June 23. - 11:51

az lenne a nagy kérdésem hozzátok, hogyha SAUHig megkapom a licencem akkor indulhatok profi juniorban?
vagy kell hozzá valami elõzõ versenyen szerzett pont?
Ha jol ertelmeztem korabban a szabalyzatot, akkor a kovetkezokepp megy a dolog ha meg nincs licenszed:
- mivel most lesz hetvegen egy pontszerzo verseny, ezert ha ott pontot szerzel, akkor ugyebar mehetsz Sauh -ra, ha nincs pontod, akkor nem mehetsz
- pontot csak akkor kapsz ha van ervenyes licenszed, visszamenoleg nem adjak meg a pontokat
- ha nincs meg keznel a licenszed, de mar beerkezett a szovetseghez a kerelem a verseny kezdeteig, akkor ott szolsz a szervezoknek, es szerezhetsz pontot
Valahogy igy van

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. June 23. - 11:49

Kell 1db pont amire a mostani Bükkzsérc az utolsó lehetõség. Ez vonatkozik a hobbira is!!!az lenne a nagy kérdésem hozzátok, hogyha SAUHig megkapom a licencem akkor indulhatok profi juniorban?
vagy kell hozzá valami elõzõ versenyen szerzett pont?
Én nem értem miért nehéz visszaolvasni...jajj bocsi de vki gyorsan még tudna segiteni.. szombaton a 4x hánykor kezdödik? lécci irajtok.....
http://dalmamag.hu/a...6-junius-24-25/