Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"Csak annak kell elitben indulnia akinek van licensze, ha nincs licenszed, nem kapsz pontot, és elitben sem kell indulnod."

Nemnem. Ha iden dobogora kerultel valamelyik ponszerzon, akkor jovore csak elitben indulhatsz, ha pedig nem csinalod meg jovore az elit licenszt, akkor elitben sem indulhatsz.

Annyira azert nem bonyolult ez a rendszer.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ha nincs licenszem, nem lehet pontom sem?
csak viccelek :D ;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Úristen...!

Tehát:
-pontot csak az szerezhet akinek licensze van
-OBn csak az indulhat akinek pontja van
-ha vki dobogóra kerül bármely pontszerzõ versenyen akkor legkésõbb a következõ szezonban csak a korcsoportjának (illetve nemének) megfelelõ profi kategóriában indulhat.

Kérdés?

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Vole: Csak annak kell elitben indulnia akinek van licensze, ha nincs licenszed, nem kapsz pontot, és elitben sem kell indulnod. Persze ha jól tudom a szabályokat.
Nem sokáig lesz a hobbi nem licenszköteles.
FanatiX

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Thez, elvileg a licenszeden rajta van hogy "kategoria: hobby".

Qky: Hobbyban nem kotelezo a licensz, igy barki indulhat hobbyban, es ha felkerul barmelyik pontszerzo versenyen a dobogora, akkor a kvoetkezo evben automatikusan elitben kell indulnia.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ezzel nem csak te vagy így, és a szervezésben is nagy hibák voltak sajnos.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
FACS: A szekszárdi Dh pálya sorsa még kétséges, megvan rá az esély, hogy nem tudjuk ezen a helyen folytatni, de ezt én sem szeretném.

THEZ: ha jól tudom nem lehet egy éven belül ugrálni a kategóriák között. És ha jól értettem MR DOWNHILL-t akkor neki hertelenden nem volt licensze mert csak most szeretné kiváltani. Tehát pontja sincs, így kénytelen kihagyni az OB-t.

A hétvégi versenyen a hangulattal nem volt gond, csak magával a versennyekkel. A vasárnap nap nem volt rossz. A szervezéssel nem volt különösebb bajom a vasárnapi napon, a szombati kaotikusra sikerült. A pálya az ami nem volt az igazi számomra, de lehet csak én vagyok ezzel így.
FanatiX

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nem az egész évõl volt így szó?

Vole: nem van külön. sõt, mikor licensszel akartunk indulni hobbiban, majdnem át is tettek minket a profiba.

mondjuk a kategóriák közti lépegetést én se vágtam, de amit nem tilos, azt szabad alapon majd ha szólnak érte akkor.:)

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá licensz téma: 1-et nem értek. Arrol volt szó, legalábbis úgy tudom, hogy ha valaki a hobbiban megnyer, vagy elsõ 3 között van , következõ évben a profi valamelyik kategóriájában kell indulnia.( korfüggõ) Na de kérdem én, ha nincs szakosztályban, akkor nem kaphat licenszt nem? Legalább is eddig így volt.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
én értem mit mondasz Vole, de Te értettél férre
haggyuk a dolgot
Sauhn hobbiban megyek és ennyi
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Most tényleg megszûnik a szekszárdi dh pálya? :(
Jövõ héten akartam menni...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Alakul a hétvége...
http://dalmamag.hu/a...5/#comment-1909

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mi az hogy nincs? Hogyne lenne. Az hatarozza meg a kategoriakat is, illetve akinek van elit licensze, az nem indulhat hobbyban, meg ilyesmi.
Ha csak egyfele lenne, akkor mi alapjan kene valakinek elitben indulnia?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Ha van hobby licenszed, es van pontod, akkor szepen elindulsz hobbyban az ob -n.

...

nincs hobby liszensz poszok ;) csak liszensz van

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Csak licenszes versenyzõ tud pontot szerezni, csak pontszerzõ versenyeken. Év elején többek között ebbe a topicba is be lettek linkelve ezek a szabályok...

Elõbb-utóbb kupafutamokon a hobbiban is teljesen kötelezõ lesz a licensz.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"tehát ha Magyarheretelden 2. lettem Hobbyan akkor Sauhn indulhatok hobbyban
de mivel profiban nincs pontom, ezért abban nem"

Ha Magyarhertelend pontszerzo verseny volt, es kaptal pontot az eredemnyes szereplesedert, akkor indulhatsz Sauh -on.

Idokozben atnyergeltel hobbybol profiba? Esetleg ket licenszed van? Hogy szeretnel ket kategoriaban is bekerulni az OB -re?
Miert bonyolitod a dolgot? Ha van hobby licenszed, es van pontod, akkor szepen elindulsz hobbyban az ob -n.

Ha meg mindig nem erted, akkor rajtad nem lehet segiteni...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
tehát ha Magyarheretelden 2. lettem Hobbyan akkor Sauhn indulhatok hobbyban
de mivel profiban nincs pontom, ezért abban nem
(gondolom a Kilátó Dh nem számít pontnak)
akkor fasza, essejöttössze :(
kösszi a segítséget
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Geryke

Geryke

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
köcce zsolo:) és bocs....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

az lenne a nagy kérdésem hozzátok, hogyha SAUHig megkapom a licencem akkor indulhatok profi juniorban?
vagy kell hozzá valami elõzõ versenyen szerzett pont?

Ha jol ertelmeztem korabban a szabalyzatot, akkor a kovetkezokepp megy a dolog ha meg nincs licenszed:

- mivel most lesz hetvegen egy pontszerzo verseny, ezert ha ott pontot szerzel, akkor ugyebar mehetsz Sauh -ra, ha nincs pontod, akkor nem mehetsz

- pontot csak akkor kapsz ha van ervenyes licenszed, visszamenoleg nem adjak meg a pontokat

- ha nincs meg keznel a licenszed, de mar beerkezett a szovetseghez a kerelem a verseny kezdeteig, akkor ott szolsz a szervezoknek, es szerezhetsz pontot

Valahogy igy van :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

az lenne a nagy kérdésem hozzátok, hogyha SAUHig megkapom a licencem akkor indulhatok profi juniorban?
vagy kell hozzá valami elõzõ versenyen szerzett pont?

Kell 1db pont amire a mostani Bükkzsérc az utolsó lehetõség. Ez vonatkozik a hobbira is!!!

jajj bocsi de vki gyorsan még tudna segiteni.. szombaton a 4x hánykor kezdödik? lécci irajtok.....

Én nem értem miért nehéz visszaolvasni...
http://dalmamag.hu/a...6-junius-24-25/