Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Nem, mert a teteje a fenyõerdõben az durván meredek, és ott kell rézsûbõl rézsûn, rézsûbe 180 fokokat fordulni poros, mély és nagyon laza talajon, amelyet egy-egy sunyi szikla tesz még szivatósabbá, mivel mindig pont az ideális íven vannak. Lent meg olyan 4X-os szlalompálya van füvön, ahol azért nagy tempónál már van egy két érdekes rész, és nagyon el kell találni a ritmust.

Összességében tényleg egy nagyon jó és szórakoztató pálya, ami a tetején (hazai viszonylatban) nehéz is, de szerintem masszívan 2 perc alatti idõk lesznek.

ja hogy függõleges mint rézsû, értem, azt hittem mandiner nélküli kanyarra gondolsz csak elírtad

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nem, mert a teteje a fenyõerdõben az durván meredek, és ott kell rézsûbõl rézsûn, rézsûbe 180 fokokat fordulni poros, mély és nagyon laza talajon, amelyet egy-egy sunyi szikla tesz még szivatósabbá, mivel mindig pont az ideális íven vannak. Lent meg olyan 4X-os szlalompálya van füvön, ahol azért nagy tempónál már van egy két érdekes rész, és nagyon el kell találni a ritmust.

Összességében tényleg egy nagyon jó és szórakoztató pálya, ami a tetején (hazai viszonylatban) nehéz is, de szerintem masszívan 2 perc alatti idõk lesznek.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

...Az nyer, aki jobban tud kanyarodni függõleges talajon, meg füvön tempóból...

az a függõleges nem vízszintes? Mert ha nem az csak jó, meg ugye a függõlegesen könnyebb

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ma voltunk Tokodon: mindenkinek csak ajánlani tudom. Rövid, de nagyon velõs. Kössétek fel a gatyát, és tessék sok Champéry-s videót nézni, amibõl lehet ihletet meríteni. Ha még esõ is lesz...:-) Az nyer, aki jobban tud kanyarodni függõleges talajon, meg füvön tempóból.

Én kis géppel mentem (Reign+36), de azt a böszme northshore-t leszámítva tökéletes volt. Ennek ellenére én nagygépre szavaznék, de csak a stabilsága miatt.

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Okés:) remek:)

Felsõtárkány: ha odaérkeztünk akkor a merre fele kell menni h megleljük a pályát?

elvileg ki lesz táblázva, a fõut mentén a focipályát kell nézni, eger felõl jövet a jobb oldalt.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts

Hali! Mi is sátorozni fogunk, no para. Estére viszünk egy pár doboz sört is, hogy a hangulat is meglegyen.
Amúgy gyalogosan már jöttem le a pályán, le a kalappal a srácok elõtt. Tényleg jóra sikeredett, ámbár 2 napja még nem volt végleges állapotban.

Okés:) remek:)

Felsõtárkány: ha odaérkeztünk akkor a merre fele kell menni h megleljük a pályát?
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

dhgeri

dhgeri

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
tegnap fejeztük be csak sajnos véglegesen ezért is nem lehetett bringázni de köszönjük szépen reméljük sokan jöttök :)

kokogabber

kokogabber

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

DHGeri: Köszi az infót, remélem ha sátrazásra kerül a sor akkor nemcsak mi leszünk egyedül...:) Ez amugy elkeritett rész(játszótér)?

Hali! Mi is sátorozni fogunk, no para. Estére viszünk egy pár doboz sört is, hogy a hangulat is meglegyen.
Amúgy gyalogosan már jöttem le a pályán, le a kalappal a srácok elõtt. Tényleg jóra sikeredett, ámbár 2 napja még nem volt végleges állapotban.

dhgeri

dhgeri

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Kész lett a plakát is vége :D már ideje volt

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg reméljük tetszik :)

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
szerintem indulj hobbyban, ott bárki indulhat

Nyh

Nyh

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
tokodon : aki most 16 éves az indulhat gyerek kategóriába vagy csak aki a 16-ot még nem töltöte be?

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
http://peterdh.hu/ne...hp?extend.323.2
aki nem tudna esetleg aludni, az nézhet hajnali fél 4kor crankworx-öt :D

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Sziasztok!

Most szombaton, azaz augusztus 15-én csinálunk egy kis amatõr DH versenyt, Tamásiban, nagyon "lightos" a pálya. Ingyenes a nevezés!

A versenyrõl itt találtok bõvebb infókat:
http://downhill.tamasikerekparsport.hu

Messor DH

Messor DH

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Néhány képet ide is felraktam bagolyi versenyrõl.
http://messor.pinkbi...tas-III-aug8-9/
"HE WHO MAKES A BEAST OF HIMSELF GETS RIDE OF THE PAIN OF BEING A MAN"

http://mbkse.netlounge.hu/

dhgeri

dhgeri

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

DHGeri: Köszi az infót, remélem ha sátrazásra kerül a sor akkor nemcsak mi leszünk egyedül...:) Ez amugy elkeritett rész(játszótér)?

Elkerített résznek nem mondanám csak ahol a verseny és a cél van, annak az utcának a vége. Tehát ott végetér az aszfalt és onnan már mehetsz a hegyre meg ilyenek ... egy elég nagy terület van ott bõven elférnek kocsik emberek mindenki. És mivel olyan zsákutcának néz ki a kutya nemfog ott senkit zavarni :) ember nem jár arra csak akik ott laknak és tényleg egy gurulásra van a céltól

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Nem sajnos, ez a szabály 1 héttel a verseny elött nincs már bringázás. Azért vannak a szabályok hogy be legyenek tartva. Lehet nem egyet érteni velük, de ez van.
FanatiX

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

yanis sajnos holnap 13-adikán (csütörtök) le kell zárnunk a pályát :S bringázni nem lehet rajta mert ez a hét nekünk van hogy rendbe tegyünk mindent. (ezis valami szabályzat) úgyhogy szívesen látunk ha kiakarsz jönni gyalogosan pályát nézni de bringázást holnapi nap le kell zárjuk :S bocsánat de erre is kötelezve vagyunk vagy mi

Semmi gond, azért köszönöm.

dhgeri

dhgeri

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Sátorozni a céltól egy hosszú utca végén lehet. Nem sok 2 perc tekerés max egy játszótéren lesz parkoló és sátrazás egy elég nagy területen.

A pálya úgy néz ki hogy mai napon került egy pont a végére. Átalakítva minden kanyarok megcsinálva rézsüket megástuk. A pályán majdnem minden megtalálható .. elején sziklakertek utánna erdõs kanyargós rész majd tekerés tempós és végén még kis városi is a célba :P Versenyre sok szeretettel várjuk a jövõbeli magyar bajnokokat és a többi rájdert akik megverik a hegyet :)

yanis sajnos holnap 13-adikán (csütörtök) le kell zárnunk a pályát :S bringázni nem lehet rajta mert ez a hét nekünk van hogy rendbe tegyünk mindent. (ezis valami szabályzat) úgyhogy szívesen látunk ha kiakarsz jönni gyalogosan pályát nézni de bringázást holnapi nap le kell zárjuk :S bocsánat de erre is kötelezve vagyunk vagy mi

Szállásról a következõ híreket kaptam : Tokodon minden tele :D egyszerûen nem találtam helyet sehol és napi 600an keresnek helyet ... srácok ha kocsival jöttök nézzetek környéken szállást Táton akár az csak 2-3 km-re van és nemtart sokból kitekerni

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Sziasztok,

A tokodi illetékeseket kérdezném, hogy mennyire van lehetõség hétvégén gurulni egyet a pályán? Tettszik a nyomvonal, kipróbálnánk ha lehetséges.

Üdv