Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Pézsé:)

az egészet azért nem értem mert akkor minek ez a fejlõdés duma.
legalább annyival elõlegezzék meg az egész "fejlõdést" hogy a végén kezet fognak az illetékesekkel.

de ha ez nem megy, ami nem kerül semmilyen energiába akkor....

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

jövõre elmegyünk hobbiból, így végig fogja verni a mezõnyt...:)

bassszus tényleg dobjunk már össze a szövetségnek 3 vacak éremre meg oklevélre a helyezetteknek.
nem ádám miatt, hanem hogy legyen végre egy kis fejlõdés.

ha ti meg átjöttök, ti veritek szét az elitet!!! :) ez nem irónia!
és felbújtok:
beszálok egy serleggel a díjazós- buliba, nem tudnám mit szólnának ott a szövetségnél ha csinálnánk egy saját díjátadó ünnepséget ha már õk sz_rnak a fejünkre. ott azon a rendezvényen... a sok ember elõtt. ha csendesen eltûrjük a helyzetet akkor azzal bele is egyezünk abba amit csinálnak a sporttal. és a DH 4X szakággal.

ja és a remélhetõleg havas DH az eged hegyen lessz, tudom nem világkupa de a buliért csináljuk!!!

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
sziasztok!
ez a havas dh, engem is érdekelne. Bár lehet idén még csak nézem, még nincs olyan nagy gyakorlatom, nem túl régóta bringázom. Egyébként ha az ember sípályán akar lemenni, mint azt láttam párótok képein, az szervezett dolog, vagy csak odamegyek, hogy "Jó napot kívánok, oszt gurulnék a kéken."?
jó dolog lehet. bár még így az elején nem tudom, mit bír a bringám, bár biztos többet mint én:).
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jövõre elmegyünk hobbiból, így végig fogja verni a mezõnyt...:)

bassszus tényleg dobjunk már össze a szövetségnek 3 vacak éremre meg oklevélre a helyezetteknek.
nem ádám miatt, hanem hogy legyen végre egy kis fejlõdés.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jövõre már biciklizni is fog. Õ pedig egy megbecsült ember.:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Lesz hó dh?

Még nem kaptam infót, ha lesz mindenképpen kint lesz a hír a dalmaMagon...

Nembaj, majd jovore! :D :D :D

Tudsz valamit amit én (és még sokan) nem?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Kár, hogy ez semmit nem változtat azon, hogy megint eltelt egy év eredmény nélkül :/

Nembaj, majd jovore! :D :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tényleg Zsolo! Lesz hó dh?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

ja, közben zsolo is írt...

Kár, hogy ez semmit nem változtat azon, hogy megint eltelt egy év eredmény nélkül :/

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

de ha csak az OB-n volt követelmény akkor az egyéb többi kupafutamon lehetett indulni licensz nélkül is hobbi kategóriában?

Nem kötekedek, csak tényleg érdekel. Mert ha jól tudom ez a díjátadó az összetett eredményt hivatott kitüntetni, amibe sem XCO-ban sem pedig XCM-be nem számolták bele az OB-n elért eredményeket.
Mert ha valaki év elején kiváltotta a licenszét, s úgy indult a hobbi dh vagy 4x kupafutamokon akkor megérdemelné, hogy öt is értékeljék az összetettben, s a díjátadón a dobogóra szólitsák. Hisz a cc szakágakban is van olyan kategória ahol 1 vagy 2 induló van mindössze s ök is díjazásban részesülnek.

igen, jól érted / érzed. pont ez lenne a lényeg, hogy megérdemli - erre gondolt Ádám is, jogosan.
tehát nem az indulók száma itt a lényeg

áhh, bosszantó az egész

ja, közben zsolo is írt...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mert ha valaki év elején kiváltotta a licenszét, s úgy indult a hobbi dh vagy 4x kupafutamokon akkor megérdemelné, hogy öt is értékeljék az összetettben, s a díjátadón a dobogóra szólitsák. Hisz a cc szakágakban is van olyan kategória ahol 1 vagy 2 induló van mindössze s ök is díjazásban részesülnek.

Igen, megérdemelné...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Lehetett indulni, de nem kaptál pontot, s pont nélkül nem kvalifikáltad magad az OB-ra...
Idén összesen 3 hobbista induló volt aki rendelkezett liszensszel
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

eddig egyedül az OB-n volt ez követelmény

de ha csak az OB-n volt követelmény akkor az egyéb többi kupafutamon lehetett indulni licensz nélkül is hobbi kategóriában?

Nem kötekedek, csak tényleg érdekel. Mert ha jól tudom ez a díjátadó az összetett eredményt hivatott kitüntetni, amibe sem XCO-ban sem pedig XCM-be nem számolták bele az OB-n elért eredményeket.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Azért addig, amíg a DH OB-n 3 induló van hobbyban, és megegyezéssel dõlnek el a helyek, sztem nem is kellene nagy hûhót csapni......

csak halkan jegyzem meg, hogy sztem nõiben is csak 3 induló volt OB-n, de ettõl õk még nem tudnak rosszabbul bringázni. Nem hinném, hogy ez a darabszámtól függene. És azt sem hinném, hogy a hobby magyar bajnok ne érdemelné meg ugyanúgy az elismerést, mint egy hobby cécós bajnok.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Meg tudná valaki mondani, hogy miben különbek a cc és maraton hobbisták a dh, ill. 4X hobbistáknál? Csak, mert a szövetség szerint nem érünk annyit, mint õk, ugyanis az idei év végi díjátadón sem leszünk értékelve.
...
Persze, megszokhattam volna már!

Az eredeti elképzelés szerint pont ezért lett bevezetve a licenszes hobbisták pontozása, hogy ezzel is jelezzük a kategória megbecsülését és a licensz kiváltásának fontosságát. Akik azóta foglalkoznak a lejtõs szakokkal (Ki az?) úgy látszik más véleményen vannak és a kinevezésükkor hangoztatott elvek és célok már nem játszanak szerepet...

Azért addig, amíg a DH OB-n 3 induló van hobbyban
...
sztem nem is kellene nagy hûhót csapni...nézd meg cc-ben mennyien indulnak a rövidtávú kategóriában...

Kedves thommey!
Az egy dolog, hogy te mint sportoló a sporttársaiddal szemben ennyire szemellenzõs és elõitéletes vagy, a nagyobb baj, hogy a sport vezetése is :/

és megegyezéssel dõlnek el a helyek

Ezt meg nem is értem...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Sõt! Ádi megkoronázunk jó?:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
eddig egyedül az OB-n volt ez követelmény

Thy: tom hgoy itt ülsz mellettem:D de : nem megegyezés alapján dõlt el, csak pojénból mondtuk hogy kõ papír olló volt.
valójában megküzdöttünk érte:)
de egy érem akkoris járna.
vazeg, összedobunk rá, ha nem futná szerencsétlen szövetségnek erre a 100-ftos dologra....

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Meg tudná valaki mondani, hogy miben különbek a cc és maraton hobbisták a dh, ill. 4X hobbistáknál? Csak, mert a szövetség szerint nem érünk annyit, mint õk, ugyanis az idei év végi díjátadón sem leszünk értékelve.

Tavaly ugye nem volt még licenszkötelesség, meg hasonlók, de ha idén is leszarnak minket, akkor minek kellett erõltetni ezt az egész pontozást.

A licenszel, pontrendszerrel semmi bajom, sõt, támogatom a fejlõdés érdekében, csak akkor minek a nagy hûhó, ha azon kívül, hogy elmondhatjuk, hogy mennyi pontunk lett, nem jár érte még egy baráti kézfogás sem, míg a cc-seknek igen.

tényleg, ezt már meg akartam egyszer kérdezni, csak elfeledtem. hobbi DH, és hobbi 4x-hoz is kell licensz?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Tavaly ugye nem volt még licenszkötelesség, meg hasonlók, de ha idén is leszarnak minket, akkor minek kellett erõltetni ezt az egész pontozást.

A licenszel, pontrendszerrel semmi bajom, sõt, támogatom a fejlõdés érdekében, csak akkor minek a nagy hûhó, ha azon kívül, hogy elmondhatjuk, hogy mennyi pontunk lett, nem jár érte még egy baráti kézfogás sem, míg a cc-seknek igen.

Azért addig, amíg a DH OB-n 3 induló van hobbyban, és megegyezéssel dõlnek el a helyek, sztem nem is kellene nagy hûhót csapni...nézd meg cc-ben mennyien indulnak a rövidtávú kategóriában...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts