az egészet azért nem értem mert akkor minek ez a fejlõdés duma.
legalább annyival elõlegezzék meg az egész "fejlõdést" hogy a végén kezet fognak az illetékesekkel.
de ha ez nem megy, ami nem kerül semmilyen energiába akkor....
jövõre elmegyünk hobbiból, így végig fogja verni a mezõnyt...
bassszus tényleg dobjunk már össze a szövetségnek 3 vacak éremre meg oklevélre a helyezetteknek.
nem ádám miatt, hanem hogy legyen végre egy kis fejlõdés.
Még nem kaptam infót, ha lesz mindenképpen kint lesz a hír a dalmaMagon...Lesz hó dh?
Tudsz valamit amit én (és még sokan) nem?Nembaj, majd jovore!
![]()
![]()
Kár, hogy ez semmit nem változtat azon, hogy megint eltelt egy év eredmény nélkül :/
Kár, hogy ez semmit nem változtat azon, hogy megint eltelt egy év eredmény nélkül :/ja, közben zsolo is írt...
de ha csak az OB-n volt követelmény akkor az egyéb többi kupafutamon lehetett indulni licensz nélkül is hobbi kategóriában?
Nem kötekedek, csak tényleg érdekel. Mert ha jól tudom ez a díjátadó az összetett eredményt hivatott kitüntetni, amibe sem XCO-ban sem pedig XCM-be nem számolták bele az OB-n elért eredményeket.
Mert ha valaki év elején kiváltotta a licenszét, s úgy indult a hobbi dh vagy 4x kupafutamokon akkor megérdemelné, hogy öt is értékeljék az összetettben, s a díjátadón a dobogóra szólitsák. Hisz a cc szakágakban is van olyan kategória ahol 1 vagy 2 induló van mindössze s ök is díjazásban részesülnek.
Igen, megérdemelné...Mert ha valaki év elején kiváltotta a licenszét, s úgy indult a hobbi dh vagy 4x kupafutamokon akkor megérdemelné, hogy öt is értékeljék az összetettben, s a díjátadón a dobogóra szólitsák. Hisz a cc szakágakban is van olyan kategória ahol 1 vagy 2 induló van mindössze s ök is díjazásban részesülnek.
eddig egyedül az OB-n volt ez követelmény
csak halkan jegyzem meg, hogy sztem nõiben is csak 3 induló volt OB-n, de ettõl õk még nem tudnak rosszabbul bringázni. Nem hinném, hogy ez a darabszámtól függene. És azt sem hinném, hogy a hobby magyar bajnok ne érdemelné meg ugyanúgy az elismerést, mint egy hobby cécós bajnok.Azért addig, amíg a DH OB-n 3 induló van hobbyban, és megegyezéssel dõlnek el a helyek, sztem nem is kellene nagy hûhót csapni......
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Az eredeti elképzelés szerint pont ezért lett bevezetve a licenszes hobbisták pontozása, hogy ezzel is jelezzük a kategória megbecsülését és a licensz kiváltásának fontosságát. Akik azóta foglalkoznak a lejtõs szakokkal (Ki az?) úgy látszik más véleményen vannak és a kinevezésükkor hangoztatott elvek és célok már nem játszanak szerepet...Meg tudná valaki mondani, hogy miben különbek a cc és maraton hobbisták a dh, ill. 4X hobbistáknál? Csak, mert a szövetség szerint nem érünk annyit, mint õk, ugyanis az idei év végi díjátadón sem leszünk értékelve.
...
Persze, megszokhattam volna már!
Kedves thommey!Azért addig, amíg a DH OB-n 3 induló van hobbyban
...
sztem nem is kellene nagy hûhót csapni...nézd meg cc-ben mennyien indulnak a rövidtávú kategóriában...
Ezt meg nem is értem...és megegyezéssel dõlnek el a helyek
Meg tudná valaki mondani, hogy miben különbek a cc és maraton hobbisták a dh, ill. 4X hobbistáknál? Csak, mert a szövetség szerint nem érünk annyit, mint õk, ugyanis az idei év végi díjátadón sem leszünk értékelve.
Tavaly ugye nem volt még licenszkötelesség, meg hasonlók, de ha idén is leszarnak minket, akkor minek kellett erõltetni ezt az egész pontozást.
A licenszel, pontrendszerrel semmi bajom, sõt, támogatom a fejlõdés érdekében, csak akkor minek a nagy hûhó, ha azon kívül, hogy elmondhatjuk, hogy mennyi pontunk lett, nem jár érte még egy baráti kézfogás sem, míg a cc-seknek igen.
Azért addig, amíg a DH OB-n 3 induló van hobbyban, és megegyezéssel dõlnek el a helyek, sztem nem is kellene nagy hûhót csapni...nézd meg cc-ben mennyien indulnak a rövidtávú kategóriában...Meg tudná valaki mondani, hogy miben különbek a cc és maraton hobbisták a dh, ill. 4X hobbistáknál? Csak, mert a szövetség szerint nem érünk annyit, mint õk, ugyanis az idei év végi díjátadón sem leszünk értékelve.
Tavaly ugye nem volt még licenszkötelesség, meg hasonlók, de ha idén is leszarnak minket, akkor minek kellett erõltetni ezt az egész pontozást.
A licenszel, pontrendszerrel semmi bajom, sõt, támogatom a fejlõdés érdekében, csak akkor minek a nagy hûhó, ha azon kívül, hogy elmondhatjuk, hogy mennyi pontunk lett, nem jár érte még egy baráti kézfogás sem, míg a cc-seknek igen.