Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Tasikém

Tasikém

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Iljics szerintem persze. Sõt.
Jakesz szerintem minnél elöbb meg kéne tudni pont a Zsolt által említett okból. Jó lenne egy-két napon belül megtudni, hogy mindenki tuti eltudjon jönni.
Kik is jönnek? Keleti block, déli szekció (Komló, Szekszárd, Magyarszék, Pécs), Tokod. A sirályok?
Pézsé még szerintem nagyon sok dolog van.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
még egy kis finom rászervezés kéne, és tiszta szezon érzésem lenne.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

annyit sikerült eddig megtudnom hogy jövõhéten lesz az említett megbeszélés.

1 hétnél szûkebb idõvel és ennyi vidéki résztvevõvel... Hmmm

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
annyit sikerült eddig megtudnom hogy jövõhéten lesz az említett megbeszélés.
kapok róla értesítést és akkor majd jelzem itt is.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A szervezõi megbeszélésre olyan is mehet aki nem szervez, viszont szponzorként érdekelt lenne/lehet ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

zsoló milyen tervek voltak még a te tudomásod szerint?

Mindenek elõtt szükség lenne egy a UCI szabályokra épülõ, de a magyarországi sajátosságokat figyelembe vevõ szabályzatra. Aztán szükség lenne egy versenyszervezõi "checklist"re (ha azon nem szerepel mindenhol pipa, akkor nem alkalmas a verseny megrendezésre). Szükség lenne egy technikai bizottságra akiknek tagjai a versenybírók elõtt szakmailag átveszik a pályát (volt erre próbálkozás, minimális sikerrel).

Jó ötletnek tartom, a közös támogatói felület kialakítását a versenyrendszerre építve (egyébként óriási elõrelépés lenne, ha az ezzel megbízott cég sem csak xco és xcm futamokra keresne támogatókat, hanem minden versenyre, egyben).

Szükség lenne egy DH szimpatizáns elnökségi tagra, egy lelkes szakvezetõre és arra, hogy ne mindig csak évente egyszer akarjon egy irányba mozdulni a közösség (ehhez pld tök jó lenne egy levlista a versenyszervezõk közt).

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
akkor szedjük össze mik merültek itt fel:

1. A 2007es terv az volt, hogy már MK futamon is csak licenszes indulhasson.
2. vándorserleg(-ek kategóriánként?) alapítása, nevek belegravírozása, a vándorlási szabályokat is kikellene alakítani.
3. Közös sponzorálás a kupafutamokon, ha egyet fizet mindenhol hirdethet.
4. mi volt még?

mit értettetek a versenyek azonos szinvonalra hozásán? van egy szabályzat (mtbszsz) aminek meg kell felelni azért, hogy valamilyen kategóriás versenyt csinálhasson a rendezõ, pályáznia is kell az idõpontért. (E, MK). felül kell bírálni vagy emelni a követelményeket?
hogyan lehetne kiküszöbölni az egymásraszervezéseket?

zsoló milyen tervek voltak még a te tudomásod szerint?

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
hogy történjen valami:
Kiderítem Bartucz Laci álltal szervezett megbeszélés idõpontját és az lenne jó ha minden versenyszervezõ el tudna jönni. Amint megtudtam hogy mikor és hol lesz szólok!
Addig is ami fontos lenne, hogy a szervezõknek legyenek elképzeléseik a versenyeikrõl, meglátásaik, ötleteik... ne ott találják ki hogy mit is akarnak...

Csoki!

Tasikém

Tasikém

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Ez király! Mi megyünk, ha lesz.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Az MTBSZSZ-megbeszélésére kik mehetnek el, hogy mûködik? elmondjuk mi lenne jó, talán kapunk igéreteket, amiket majd megjátjuk ki hogy tart be. az a gáz hogy hiába tudjuk mit szeretnénk ha nem ismerjük a belsõ köröket, és nem megy az érdekérvényesítés. valamilyen módon érdekelté kell tenni a szüvetségben levõ vezetõket.

Van egy név és címlista. Kategóriánként Top5, az összes 2005ös, 2006os pontszerzõ versenyeket szervezõk és a tokodiak.
Mivel nem én szervezem ennyit tudok csak.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
bennevagyok. a keleti blokkot szerintem összelehet röffenteni egy ilyenre.

Az MTBSZSZ-megbeszélésére kik mehetnek el, hogy mûködik? elmondjuk mi lenne jó, talán kapunk igéreteket, amiket majd megjátjuk ki hogy tart be. az a gáz hogy hiába tudjuk mit szeretnénk ha nem ismerjük a belsõ köröket, és nem megy az érdekérvényesítés. valamilyen módon érdekelté kell tenni a szüvetségben levõ vezetõket.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mi benne vagyunk.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mit szóltok az ötlethez?

A Bartucz Laci is szervez vmi hasonlót MMTBSZSZ szinten...

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

Ha a versenyszervezõk összeülnek és megbeszélnek egy szintet, amit nem adnak alább. Nem kell nagy dologra gondolni, meg sok százezer ft-ra. Nem lenne rossz, ha Rocsiék beszámolnának mi mennyibe került náluk.

Erre gondoltam én is hogy a lejtõzõs versenyszervezõkkel összeülni és megbeszélni a következõ évet, éveket...(a szövetséget is be lehetne vonni, legalább látnák hogy tenni szeretnénk valamit) Ki milyen rangú versenyt szeretne rendezni, és mikor... el lehetne talán kerülni a versenyek egymásra szervezését...(lásd Tokod Magyarszék esetét, Szekszárdról nem is beszélve)
Lehetne egy megállapodást is kötni egymással, hogy egymás szponzorait kimolinózzuk, megjelenítjük a saját reklámhordozóinkon. Könyebb lenne nagy szponzort találni /szerintem/
A versenyszervezésrõl én is szívesen adok ötleteket... minimális összegbõl egészen jó versenyeket hoztunk össze gyõrújbaráton... már aki eljött, az tudja...

Mit szóltok az ötlethez?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
miért? :D najó sejtem :D

és akkor ON

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A napalmot, atomot es szonyegbombazast tartogassuk a kinaiakra, hamarosan szukseg lehet ra. ;) :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
akkor napalm :D

Tasikém

Tasikém

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Jó nagyrészt igaz, de ha Mi is így állunk hozzá, -akiknek ez több mint egy sport- akkor mi lesz? Ha a versenyszervezõk összeülnek és megbeszélnek egy szintet, amit nem adnak alább. Nem kell nagy dologra gondolni, meg sok százezer ft-ra. Nem lenne rossz, ha Rocsiék beszámolnának mi mennyibe került náluk. Ha nem adná annál leljebb senki ob, mk, e kategóriás szinten az már nagyon, de nagyon jó lenne. Ha idõmérõ rendszert össze lehetne valahogy hozni, akkor már minden versenyen korrekt, pontos idõk lennének.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Sajnos elértük azt a pontot, hogy semilyen épeszû ember nem vállaja el a jelölést, még ha oly nagyon is szivén viseli ezt a sportot.

csak nézzük meg zsolóval mi lett... belegebedhetsz ha nem következetesek a vezetõk nincs értelme megszakadni.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Sajnos elértük azt a pontot, hogy semilyen épeszû ember nem vállaja el a jelölést, még ha oly nagyon is szivén viseli ezt a sportot.
FanatiX