Akkor, hogy ne fájjon senkinek:engem total nem erint a dolog, de lelkesen szurkolok az ugynek
Szal annyiban tudok segíteni, hogy ha vannak hírek az ügyben, vagy döntések, akkor azt közhírré tudom tenni.
Üdv:Thy
Akkor, hogy ne fájjon senkinek:engem total nem erint a dolog, de lelkesen szurkolok az ugynek
A Googlenak, kiválóan mûködõ megoldása van erre, csak kellenek a szervezõi kontaktok.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Kit javasolnál?
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
RAUH-Welt
B E G R I F F
1 hétnél szûkebb idõvel és ennyi vidéki résztvevõvel... Hmmm
az a lényeg hogy a célvonalon cipeld át a rajtszámmal felszerelt bringát.akkor elvileg az is szabályos ha nem tudsz végigmenni egy nehezebb szakaszon és áttolod a gépet? cska gondolom az idõveszteség
Reménykedem benne, hogy ezzel nem lett lezárva az extrémebb szakok ügye és nem dõl hátra mindenki elégedetten.Bár az lenne a normális, ha ez magától mûködne, és nem kellene az illetékesek figyelmét felhívni rá!
Kinek mi köze hozzá, hogy neked milyen bringád van? Legyen 29"nál kisebb a kereke, emberi erõvel hajtott és ne legyen szöges a gumi- máris megfeleltél az összes UCI elõírásnak.belekötnek ?
2db telefonbeszélgetésbe került...Ezek szerint eljutott hozzájuk is a két fórum lázadozó hangulatának híre.
A Googlenak, kiválóan mûködõ megoldása van erre, csak kellenek a szervezõi kontaktok.a pdh-ról én tudok hírlevelet küldeni, de lehet célszerûbb lenne egy rendes levlistát erre a célra megcsinálni.
Nem tudom, talán a gyûlésen kiderül.a többit hogyan tudjuk elérni?
Ha meg leszek hívva és alkalmas idõpontban lesz, természetesen ott leszek.Zsolt remélem eljössz erre a gyûlésre és ott elmondhatnád ezeket a szabályokat.
Az a tapasztalatom, hogy vannak olyan elmaradások amik minimális pénzköltéssel, de a fejünket használva megoldhatók lennének. Ezeket az ötleteket és az egyéb szükséges peremfeltételeket össze kell írni és minden szervezõnek tételesen ellenõrizni a saját versenye elõtt.Gondolom ezt is kifejtenéd, mert tudom sötét vagyok, de nem pontosan értem.
Épp ez az, hogy a meghívás ellenére kb 5-10% ember vette erre a fáradtságot.Ha már idén mûködött, valószínüleg a jövõ évben is megvalósítható lenne, nem?
Mindenek elõtt szükség lenne egy a UCI szabályokra épülõ, de a magyarországi sajátosságokat figyelembe vevõ szabályzatra. Aztán szükség lenne egy versenyszervezõi "checklist"re (ha azon nem szerepel mindenhol pipa, akkor nem alkalmas a verseny megrendezésre). Szükség lenne egy technikai bizottságra akiknek tagjai a versenybírók elõtt szakmailag átveszik a pályát (volt erre próbálkozás, minimális sikerrel).
Jó ötletnek tartom, a közös támogatói felület kialakítását a versenyrendszerre építve (egyébként óriási elõrelépés lenne, ha az ezzel megbízott cég sem csak xco és xcm futamokra keresne támogatókat, hanem minden versenyre, egyben).
Szükség lenne egy DH szimpatizáns elnökségi tagra, egy lelkes szakvezetõre és arra, hogy ne mindig csak évente egyszer akarjon egy irányba mozdulni a közösség (ehhez pld tök jó lenne egy levlista a versenyszervezõk közt).