Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

engem total nem erint a dolog, de lelkesen szurkolok az ugynek :)

Akkor, hogy ne fájjon senkinek:
Szal annyiban tudok segíteni, hogy ha vannak hírek az ügyben, vagy döntések, akkor azt közhírré tudom tenni.
Üdv:Thy

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Úgy néz ki hogy csütörtökön lenne megbeszélés a Danubius Radió épületében...
ennyit tudtam meg...
a napja még változhat és pontos idõpontot még nem tudok...

Legkésõbb hétfõn tutira meg tudom mondani!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

A Googlenak, kiválóan mûködõ megoldása van erre, csak kellenek a szervezõi kontaktok.

Úgy látszik marhára ráérek ma :D

Group name: lejtozok
Group home page: http://groups.yahoo.com/group/lejtozok
Group email: lejtozok@yahoogroups.com

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Kit javasolnál?

Minden szentnek magafelé :D
Bringázni nem tudok, viszont önfejû, nagypofájú vagyok és szívügyem ez a sport :D.
kell néha álmodozni :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
engem total nem erint a dolog, de lelkesen szurkolok az ugynek :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

1 hétnél szûkebb idõvel és ennyi vidéki résztvevõvel... Hmmm

ezt én is tudom....
ezt mondták nekem...én tolmácsolom...
remélem minél elõbb megkapom a pontos idõpontot.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

akkor elvileg az is szabályos ha nem tudsz végigmenni egy nehezebb szakaszon és áttolod a gépet? cska gondolom az idõveszteség

az a lényeg hogy a célvonalon cipeld át a rajtszámmal felszerelt bringát.
ha az elején benne van a 2 kerék, akkor már szabályos, még ha a pálya felén el is hagyod valamelyiket.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
ez nem triál!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
akkor elvileg az is szabályos ha nem tudsz végigmenni egy nehezebb szakaszon és áttolod a gépet? cska gondolom az idõveszteség

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
A kisebb versenyeken a mezõny nagyobb része még mindig merevvel megy, úh. nyugodtan indulhatsz. Természetesen a nagyobb versenyeken is, csak a komolyabb pályákon már határozott hátrányt és fájdalmat jelent a kis gép.

A schladmingi világkupán is volt, egy merev GT-s srác, úh. a gép sehol nem kizáró ok.

Ja, és akár rá sem kell ülnöd. A lényeg, hogy azzal a bringával érj be, amivel elindultál, de hogy te viszed-e a gépet, vagy õ téged, az már mindegy. Én már lettem dobogós 4Xon úgy, hogy a hónom alatt vittem be a gépet.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Bár az lenne a normális, ha ez magától mûködne, és nem kellene az illetékesek figyelmét felhívni rá!

Reménykedem benne, hogy ezzel nem lett lezárva az extrémebb szakok ügye és nem dõl hátra mindenki elégedetten.

belekötnek ?

Kinek mi köze hozzá, hogy neked milyen bringád van? Legyen 29"nál kisebb a kereke, emberi erõvel hajtott és ne legyen szöges a gumi- máris megfeleltél az összes UCI elõírásnak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
2 kereke legyen! ha lejutsz akkor végigvitted.

fiatal91

fiatal91

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
üdvözlet jövõre ki szeretném próbálni magam egy dh versenyen csak az a baj hogy merev vázas bicóm van (ez engem csöppet sem zavarna) és az a kérdésem hogy el lehet indulni merev vázassa? belekötnek ?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Köszi Zsoló! Bár az lenne a normális, ha ez magától mûködne, és nem kellene az illetékesek figyelmét felhívni rá!

Tasikém

Tasikém

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Ez nem rossz hír. Ebbõl látszik, hogy csak így tovább. Hamarosan meglesz a gyûlés idõpontja is.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ezek szerint eljutott hozzájuk is a két fórum lázadozó hangulatának híre.

2db telefonbeszélgetésbe került...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Na, a bürokrácia malmai nem is õrölnek olyan lassan, ugyanis most kaptam Módos Gabitól meghívót az MTB Bál Díjkiosztóra, ahol végül mi hobbisok is értékelve/díjátadva leszünk. Ezek szerint eljutott hozzájuk is a két fórum lázadozó hangulatának híre.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

a pdh-ról én tudok hírlevelet küldeni, de lehet célszerûbb lenne egy rendes levlistát erre a célra megcsinálni.

A Googlenak, kiválóan mûködõ megoldása van erre, csak kellenek a szervezõi kontaktok.

a többit hogyan tudjuk elérni?

Nem tudom, talán a gyûlésen kiderül.

Zsolt remélem eljössz erre a gyûlésre és ott elmondhatnád ezeket a szabályokat.

Ha meg leszek hívva és alkalmas idõpontban lesz, természetesen ott leszek.

Gondolom ezt is kifejtenéd, mert tudom sötét vagyok, de nem pontosan értem.

Az a tapasztalatom, hogy vannak olyan elmaradások amik minimális pénzköltéssel, de a fejünket használva megoldhatók lennének. Ezeket az ötleteket és az egyéb szükséges peremfeltételeket össze kell írni és minden szervezõnek tételesen ellenõrizni a saját versenye elõtt.

Ha már idén mûködött, valószínüleg a jövõ évben is megvalósítható lenne, nem?

Épp ez az, hogy a meghívás ellenére kb 5-10% ember vette erre a fáradtságot.
(Sauhn és Magyarszéken meghívtam a korábbi dobogósokat, Sauhn is, Magyarszéken is csak Misi és Dalma jött velem.)

Tasikém

Tasikém

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Mindenek elõtt szükség lenne egy a UCI szabályokra épülõ, de a magyarországi sajátosságokat figyelembe vevõ szabályzatra. - Zsolt remélem eljössz erre a gyûlésre és ott elmondhatnád ezeket a szabályokat.

Aztán szükség lenne egy versenyszervezõi "checklist"re (ha azon nem szerepel mindenhol pipa, akkor nem alkalmas a verseny megrendezésre). -Gondolom ezt is kifejtenéd, mert tudom sötét vagyok, de nem pontosan értem.

Szükség lenne egy technikai bizottságra akiknek tagjai a versenybírók elõtt szakmailag átveszik a pályát (volt erre próbálkozás, minimális sikerrel). Ha már idén mûködött, valószínüleg a jövõ évben is megvalósítható lenne, nem?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Mindenek elõtt szükség lenne egy a UCI szabályokra épülõ, de a magyarországi sajátosságokat figyelembe vevõ szabályzatra. Aztán szükség lenne egy versenyszervezõi "checklist"re (ha azon nem szerepel mindenhol pipa, akkor nem alkalmas a verseny megrendezésre). Szükség lenne egy technikai bizottságra akiknek tagjai a versenybírók elõtt szakmailag átveszik a pályát (volt erre próbálkozás, minimális sikerrel).

Jó ötletnek tartom, a közös támogatói felület kialakítását a versenyrendszerre építve (egyébként óriási elõrelépés lenne, ha az ezzel megbízott cég sem csak xco és xcm futamokra keresne támogatókat, hanem minden versenyre, egyben).

Szükség lenne egy DH szimpatizáns elnökségi tagra, egy lelkes szakvezetõre és arra, hogy ne mindig csak évente egyszer akarjon egy irányba mozdulni a közösség (ehhez pld tök jó lenne egy levlista a versenyszervezõk közt).

ezeket hogyan tudjuk elérni, a pdh-ról én tudok hírlevelet küldeni, de lehet célszerûbb lenne egy rendes levlistát erre a célra megcsinálni.
a többit hogyan tudjuk elérni?

újabb probléma a szövetségnél, a liszenszeseknek nincsen biztosításuk.... ezt se kaptuk meg. boci lesérült egy 4X versenyen.
http://dalmamag.hu/a...g/#comment-5501