Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Pézsé: eddig 11. volt a dátum. Megváltozott az idõpont?

télleg igazad van. nemtudom miért gondoltam azt hogy 20.án lessz összevagyok egy kicsit zavarodva.

http://peterdh.uw.hu...comment.news.86

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Pézsé: eddig 11. volt a dátum. Megváltozott az idõpont?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
"Az elnökség 2006. decemberi ülésén megvitatta a 2007-ben Magyar Kupa futamokra alkalmasnak vélt versenyeket.
Tehát a következõ felsorolás csupán egy versenynaptár tervezet– véglegesítése 2007. február végéig várható:
DH
2007.04.29 Hármashatárhegy
2007.05.26 Bükkzsérc
2007.07.15 Cserépváralja
2007.08.19 Bükkzsérc
Egy Magyar Kupa futamra ill, az Országos Bajnokságra még pályázatokat várunk!"
http://mmtbszsz.hu

idõpontokat még nem tudok al alábbi bersenyekrõl:
2 db kalapács dh
1db barcikadh
sauhely, bükkszentlászló, tokod.
annyi biztos hogy feb 20-a egeddh!!! nemtom minek õtözzek :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tipp: a versenyekre való érdeklõdést érdemes minden hónap közepén megejteni. Akkor már kb. lehet tudni, hogy a kiírtakkal ellentétben mikor lesz az elõzõ havi.:)

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
hali, megtudná vki mondani a 2007es évre eddig milyen események vannak kilátásban (DH, 4x, Dirt ..). bocs ha már volt hasonló kérdés vagy már levan írva de nem olvasom mindig a topicot.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ha a sauhelyi egyesületet keresed akkor tõlem kaphatsz infót. ha a pályával akarsz valamit az is más szóval, ha elmondod mit szeretnél sauh-en akkor lehet tudok segíteni. privi ha nem public

Tele van a privid.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
ha a sauhelyi egyesületet keresed akkor tõlem kaphatsz infót. ha a pályával akarsz valamit az is más szóval, ha elmondod mit szeretnél sauh-en akkor lehet tudok segíteni. privi ha nem public

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Iljics: a tokodiakat a honlapjukon, a google kiadja.

Sauht meg Nagy Gábor szervezte (3Ride), aki, mivel már nincs a fakkernél, az újságja honlapján keresztül érhetõ el. Idén egyébként valószínûleg nem szervez oda futamot. Ez viszont talán egy plusz budai futamot jelent majd nekünk.:)

A tokodi honlapot megtaláltam én is, csak nem müködik az e-mail küldés rajta, viszont priviben megkaptam egyiköjük e-mail címét priviben.
Nem tudtam, hogy Nagy Gábort kell zaklatni Sauh ügyben is, köszönöm !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Iljics: a tokodiakat a honlapjukon, a google kiadja.

Sauht meg Nagy Gábor szervezte (3Ride), aki, mivel már nincs a fakkernél, az újságja honlapján keresztül érhetõ el. Idén egyébként valószínûleg nem szervez oda futamot. Ez viszont talán egy plusz budai futamot jelent majd nekünk.:)

lordd

lordd

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

Üdv,

Mi szoktunk ott "déházgatni" a Jókai kilátótól, de realtíve rövid az a pálya, így nem sokszor megyünk le VP-bõl. Mostanában a malom-völgyben építünk dirt ugratókat, meg ns elemeket. Ha van kedved segíteni meg ilyenek akkor keress meg engem, vagy a gahanyek néven irogató dh-s kollegát.

csõ

Hello!
Rendben, szívesen segítek építgetni amennyire tudok, h jöttök akkor szólj(atok) plz és jövök én is. A az ugratók mennire "pro"-k, és az NS-ek méterben kifejezve?
ha gondolod vegyél fel msn-re: darcore91@hotmail.com

üdv,
Jó Tekerést!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Valaki tudja milyen e-mail-en lehet elérni a tokodi és a sátoraljaújhelyi szervezõket ?

Mer' egy állat vagyok !

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

üdv! Balatonfûzfõ-Balatonalmádi környékén vagytok dh-sok? én most kedem "kóstolgatni" ezt a csodás mûfajt :D és senkit nem ismerek akivel tudnék tekerni, így egyedül járom a hegyed, igaz így is jó de többen bizti sokkal jobb :(. Ha valaki szokott errefelé bicózni, légyszi írjon, szívesen bicóznék már vkivel/vkikkel egy jót:)
hellobello

Üdv,

Mi szoktunk ott "déházgatni" a Jókai kilátótól, de realtíve rövid az a pálya, így nem sokszor megyünk le VP-bõl. Mostanában a malom-völgyben építünk dirt ugratókat, meg ns elemeket. Ha van kedved segíteni meg ilyenek akkor keress meg engem, vagy a gahanyek néven irogató dh-s kollegát.

csõ

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Pézsé: fázni tuti fogok, mert fázós vagyok, és emiatt nyavajogni is fogok.:)

Nem tudom melyik kanyarra gondolsz, de szívesen megmutatom, hogy én, hol, és merre megyek.

Beöltözni legefeljebb a pedagógus déhás mezben módon fogok.

Egyelõre viszont még nem tudom, hogy hogyan fogk lejutni, úgyhogy még nem is biztos az egész.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Mi biztos megyünk megint, mert nagyon tetszett a pálya, és most már legalább valamennyire ismerni is fogjuk, amely ott nagyon-nagy elõny a beláthatatlanság miatt.

és minek öltöztök be? nem fogsz fázni? :D
hihetetlen az a pálya! az apró kövek. váá annyira élvezetes :P azon a van a kedvenc jobbos kanyarom, ja és majd megmutogatod merre kell levágni??
állítólag az a fa ugrató ( a lapos rész elején, ami aután egy picit felfelé kellett tekerni) meglett normálisabbra csinálva. ha érdekel valakit videó a pályáról megtalálja a PDH-n a hírek között.

lordd

lordd

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
üdv! Balatonfûzfõ-Balatonalmádi környékén vagytok dh-sok? én most kedem "kóstolgatni" ezt a csodás mûfajt :D és senkit nem ismerek akivel tudnék tekerni, így egyedül járom a hegyed, igaz így is jó de többen bizti sokkal jobb :(. Ha valaki szokott errefelé bicózni, légyszi írjon, szívesen bicóznék már vkivel/vkikkel egy jót:)
hellobello

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Mi biztos megyünk megint, mert nagyon tetszett a pálya, és most már legalább valamennyire ismerni is fogjuk, amely ott nagyon-nagy elõny a beláthatatlanság miatt.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Farsang DH Eger 2007.02.11 Eged hegy.
Feltöltött kép

Nah és itt van amire mindenki várt:
FARSANGI EGEDDH 2006.02.11. tudnivalók:
-jelmez kötelezõ(mégiscsak farsang)
-csoki nem árt ha nevezni akarsz
-gyülekezõ a pálya alján az utóbbi Dhból tanulva, de aki nem tud odamenni, a várállomásnál is összeszedjük a népeket.
-szokásunkhoz hûen ez egy vasárnapi nap, és a gyülekezõ valószínûleg 10 órakor lesz.

Mindenkit szeretettel várunk!
http://www.ehseteam.hu/

Feltöltött kép

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Sajnos a jan20.-i Hó-DHverseny Donovalyban a hó hiánya miatt elmarad .

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Üdv PZsé .Hozzánk beférsz .Szentpéteren felveszlek .Majd keressük egymást
Üdv :Tóth Béla

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
hali PZsé
hozzám még 1valaki befér. A licencet meg nem veszik anyira komolyan .Ez egy Ride Kupa, ami független a Szlovák szövetségtõl .Elõneveztetek már a Downhill.sk -n ? .Mert így olcsóbb mint a helyszínen .
A fõ szervezõ magyar Stefan Cemán(Cemán István)