Pézsé: eddig 11. volt a dátum. Megváltozott az idõpont?
télleg igazad van. nemtudom miért gondoltam azt hogy 20.án lessz összevagyok egy kicsit zavarodva.
http://peterdh.uw.hu...comment.news.86
Pézsé: eddig 11. volt a dátum. Megváltozott az idõpont?
ha a sauhelyi egyesületet keresed akkor tõlem kaphatsz infót. ha a pályával akarsz valamit az is más szóval, ha elmondod mit szeretnél sauh-en akkor lehet tudok segíteni. privi ha nem public
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Iljics: a tokodiakat a honlapjukon, a google kiadja.
Sauht meg Nagy Gábor szervezte (3Ride), aki, mivel már nincs a fakkernél, az újságja honlapján keresztül érhetõ el. Idén egyébként valószínûleg nem szervez oda futamot. Ez viszont talán egy plusz budai futamot jelent majd nekünk.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Üdv,
Mi szoktunk ott "déházgatni" a Jókai kilátótól, de realtíve rövid az a pálya, így nem sokszor megyünk le VP-bõl. Mostanában a malom-völgyben építünk dirt ugratókat, meg ns elemeket. Ha van kedved segíteni meg ilyenek akkor keress meg engem, vagy a gahanyek néven irogató dh-s kollegát.
csõ
Mer' egy állat vagyok !
üdv! Balatonfûzfõ-Balatonalmádi környékén vagytok dh-sok? én most kedem "kóstolgatni" ezt a csodás mûfajt
és senkit nem ismerek akivel tudnék tekerni, így egyedül járom a hegyed, igaz így is jó de többen bizti sokkal jobb
. Ha valaki szokott errefelé bicózni, légyszi írjon, szívesen bicóznék már vkivel/vkikkel egy jót:)
hellobello
Mi biztos megyünk megint, mert nagyon tetszett a pálya, és most már legalább valamennyire ismerni is fogjuk, amely ott nagyon-nagy elõny a beláthatatlanság miatt.