Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ma 5kor megyünk szalagozni a dh pályát a mecsextrémbe. ha a környékrõl valaki jönne segíteni, akkor itt jelentkezhet: 20/434-2733 . több szem többet lát alapon csak jó pálya kerülhet ki a kezünk alól.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Köszi!

Mindenesetre most végre van idõm olvasni, meg gondolkozni.

Persze boldogabb lennék, ha dolgozhatnék, és a saját lábamon (mindkettõn)járhatnék.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jobbulást Ádám!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Én meg bukom mindkettõt. Na majd az OB!

Júniusban pótolhatsz! ;)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én meg bukom mindkettõt. Na majd az OB!

Semmering május 25-26 nyitóbuli: olcsó lift (12Euro), slopestyle és trial bemutató a nemzetközi Intense csapattal (Kovarik, Pokoj...), akik dedikálnak is, oktatás az osztrák bajnokok vezetésével, koncertek, meg persze déházás ezerrel.

Épült egy pár száz méteres northshore szakasz is, úgyhogy a freeriderek is játszhatnak.

Az expon meg az Intense-tõl az Ironhorse-ig minden tapizható, tesztelhetõ.

Pesttõl max 3 óra autókázás, Soprontól 45 perc.

www.semmeringbikepark.at

Pézsé: bocs, de a közel másfél kiló súlyelõny, meg a gyerekkori szerelem ellenállhatatlanul hatott. De ne aggódj, lehet, hogy ez is zöld lesz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
- van sok barátunk, ismerõsünk a mátrai vidéken
- kedveljük nagyon a helyet
- év eleje óta tervbe van a dolog, és még így se lesz jó mindenkinek, ezért júniusban ismételni fogunk
- ott vagyunk egy óra alatt, míg Pécs azért egy kicsit messzebb van

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
egyetértünk. de miért nem szerveztek inkább egy levonulást Pécsre? szép város,jó pálya, jó csajok, extrém park nyújtotta szórakozási lehetõségek stb. ja, és itt is lesz felszállítás:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
És?
Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Akit érdekel, van kedve hozzá, és nem akar menni a versenyre, annak kellemes alternatíva lehet.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Május 5-re - szombatra - terveznénk egy mátrai DH-s levonulást. Lehet, tudunk intézni felszállítást is (ami sajna fizetõs). Részletek néhány nap múlva.

május 5-6. Pécs, Magyar Kupa DH futam. köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Szeretlek sánta barátom :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerintem lesz. 17-20 között küldöm a megrendelést, 3-5 nap alatt itt is van.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
stipistopp
addigra lesz sisakom tessékmondani?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Május 5-re - szombatra - terveznénk egy mátrai DH-s levonulást. Lehet, tudunk intézni felszállítást is (ami sajna fizetõs). Részletek néhány nap múlva.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Utállak!:)

Ezt leszámítva már mindent elolvastam róla.

Az elsõ példány már az országban van. Aztán jön majd az enyém is utána. Csak még a színben nem vagyok 100%-ig biztos, de a fehérnek áll a zászló!

Ja, hogy engem is utáljanak, reményeim szerint 16-tal fog kezdõdni a súlyadat!

ááá pedig nagyon vártam arra, hogy lássak egy szép zöld demót élõben...
remélem beválik az új intense, majd mehetek vele egy karikát?
a HHH-i versenyrõl tud valaki valamit? állítólag megszünt a hajtáspajtás...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
biztos lehetsz benne;)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mindhárom OB (az egyik MK) futam lesz.

A májusi MK, a nyári OB és a szeptemberi MK.

A kiindulási alapok: rajt a parktól északra fekvõ domb-csúcstól. Ez a gerincen futó erdei tanösvény végénél van. (a CC pálya is erre kezdõdik) A központtól 1,3 km. Széles földút visz oda. Jó idõben a felszállító autó is oda tud menni.

Mi lesz ha nem lesz jó idõ? 1,3km sárban tolás?

És semmi trükk vagy komoly kanyar, ugrató nincs még benne.

Remélem Rocsi véleménye szerint alakul majd és nem FR pálya lesz.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Moderátor, kérlek töröld...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Sziasztok!

Szóval DH Pécsett… Igen! Pontosabban Árpádtetõn! Röviden a lényeg, hogy megint a nyakunkba vettünk egy csomó nyûgöt és idegeskedést…és remélhetõleg sokkal több sikerélményt és bulit.
Mindhárom OB (az egyik MK) futam lesz. A DÖKE (mi) a szervezkedés és lebonyolításban segédkezünk, amúgy a Park a rendezõ és mindenes.

A pálya
Igazából több választásunk is volt, de csak a Park felõli oldalon. A 66-os út másik fele szigorúan védett stb…. ott nem megy. A leghosszabb és normális rajt-cél területtel rendelkezõ részt sikerült megtalálnunk.
A kiindulási alapok: rajt a parktól északra fekvõ domb-csúcstól. Ez a gerincen futó erdei tanösvény végénél van. (a CC pálya is erre kezdõdik) A központtól 1,3 km. Széles földút visz oda. Jó idõben a felszállító autó is oda tud menni. Az alap nyomvonal a gerincen megy (régi szekérút).
Cél: Mánfa, foci pálya. A fõúttól kb 50m. Jól megközelíthetõ és parkolható. Rocsival lezúztunk közepes tempóban 2perc 45 lett… Hossz: 1,5km. És semmi trükk vagy komoly kanyar, ugrató nincs még benne.

Természetesen nem kell belépõt fizetni a pálya használathoz, hisz nem az elkerített részen fekszik.
Nincs önkény, a pályát a közös ötletek alapján szeretnénk kialakítani!! Ezért is kérek minden lelkes montist, hogy jöjjön segíteni. (jelölni, ötletezni, vitázni, építeni, pályabírózni) Elvileg a nyomvonalat és az „akadályokat” kell megcsinálnunk, a kipuceválást a parkosok végzik…
Sajna nagyon rövid az idõ: május eleje!!! (a Rocsi ismét túlbuzgó volt) én meg állandóan parázok, hogy nem leszünk meg semmivel.

Szerdán délután 5 órakor szeretnénk kimenni a jelölést elkezdeni!!! Spray, szalag egyenlõre van!!
Akinek volna kedve…szóljon! Szívesen vesszük!! A találka helye a Mecsextrém parkoló!
DE a biztonság kedvéért elõtte csörögjetek!!!
Rocsi: 20/4342-733
Én: 20/204-2360

Üdv:

Chicken

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Utállak!:)

Ezt leszámítva már mindent elolvastam róla.

Az elsõ példány már az országban van. Aztán jön majd az enyém is utána. Csak még a színben nem vagyok 100%-ig biztos, de a fehérnek áll a zászló!

Ja, hogy engem is utáljanak, reményeim szerint 16-tal fog kezdõdni a súlyadat!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ádám!

Kis csemege neked: http://www.descent-w...ask=view&id=578