Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Magyarszéken volt 1-2 ember akit kellemetlen meglepetésként ért a kötelezõ kategória váltás.

2007-ben DHI pontszerzõ versenyeken nem indulhatnak hobby kategóriában (tehát licensz kell):
Bajusz Balázs
Bánhidi Lászlo
Borbély Ferenc
Czérna Tibor
Csala Attila
Dalmady Gábor
Deli Gábor
Ferentzi Máté
Gács Péter
Ginovszky Máté
Gulyás Mihály
Halász Csaba
Halász Krisztián
Hóbor István
Hóbor Zoltán
Jakó András
Jelenszky Bálint
Juhász Balázs
Kálmán János
Kántor Gergely
Kerékgyártó József
Kiss Dalma
Klement Péter
Koch Márton
Koczka Zsófia
Kocsis Regina
Kolozsvári Tibor
Koltai László
Kositzki Ákos
Kovács-Gombos Ádám
Kozma Tibor
Körmöndi János
Krizsák János
Kutasi Balázs
Lábas Lajos
Lazanyi Gábor
Liszi Norbert
Nagy Attila
Nagy Dániel
Nagy István
Pálffy Tibor
Pápay Balázs
Pásztor Ádám
Pataki József
Pintér Ákos
Polgár Szilvia
Polnai Zsolt
Prischetzky Milán
Rácz Ferenc
Sagáth Levente
Salamon András
Soltész Máté
Sólyom Norbert
Somoghy Tamás
Somogyi Zsolt
Sóyom Norbert
Stefánka Zoltán
Szabó Endre
Szabó Zsolt
Szecskay András
Szedõ Tamás
Szeghalmi Orsi
Székely András
Székely Viktor
Szlávik Ákos
Táncos András
Tarr Tamás
Tasnádi Róbert
Tóth Ádám
Tóth Árpád
Tóth Béla
Tóth Zoltán
Törõk Péter
Ványi Antal
Ványi Zoltán
Veres Balázs
Veres Márton Vitéz
Vizdák János
Zölei Patrik

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Igen, mi déliek csesztetjük egymást. De legalább van miért:) Ettõl még nagyon is tiszteljük egymás munkáját.

Matyi: a pálya, amit láttatok egyelõre csak nyomvonal szintjén van kész. az akadályok, ugratók folyamatosan készülnek. De ha kész lesz, nektek akkor sem fog tetszeni, mert a komlói és magyarszéki pályaépítés ars poeticája erõsen különbözik...
Az emberek pedig nem az én embereim (azok nem mernek lazsálni:) ), hanem a park munkásai. Amíg tartják a határidõket, addig lesz.rom, hogy mit csinálnak. Mellesleg nagyon is jó munkát végeznek.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ezek az új hírek (Zsolo az elõzõ oldalon linkelte a szabályzatot):

Lesz edzés a versenynapon is, és az MMTBSZSZ szabályok szerint megy az idõzítés (egyetlen eltérés a szabályzattól az elõzõ napon a rövidített edzés a majális jelleg miatt).

A szabálykönyv szerinti kategóriákban lesz verseny (hobby, elit junior, elit, nõi, master).

A várható indulószám miatt az idõmérõ KVALIFIKÁCIÓS verseny is lesz. Az idõk és az indulók száma alapján 100-150 ember mehet majd a döntõn.

A Nemzeti Parkkal óriási vívás volt a pálya engedélyezése, ezért fokozottan kérnek mindenkit, hogy a kulturált viselkedés, a csak pályán közlekedés, az udvariasság és a sportszerûség szabályait tartsa be. Ha bármi skandalum lesz, elveszítjük a pályát a jövõ évre.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Mihály ebben tud segíteni Neked.Rajta keresztül talán sikerülni fog, amúgy gugli kidobja Harang számát rögtön.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
HHH DH szervezõit hogyan lehet elérni ? A honlapon nem találtam elérhetõséget.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

hát az már biztos nem bújik ki a misztikum homálya alól, hogy kire gondolsz, ki vegye magára ezt a bizonyos inget, de van egy tippem... bár annak meg nincs alapja, na mindegy.

Nem gondoltam konkrétan senkire, általánosságban írtam amit írtam. Sajnos a legtöbb esetben nem visszajelzés van, hanem fika, de sztem ezzel találkoztok ti is.

Ez pedig pláne akkor felháborító, amikor van lehetõség "visszajelzésre" sõt még a dolgok véglegessé válása elõtt beleszólásra is, de akkor "messze van", "nem érek rá", "annyira nem érdekel", "nem számít én mit mondok" stb.

Aztán utólag kiderül, hogy milyen jó verseny lett volna ha...

Konkrétan Qkiban fejében nem egyszer fordult meg, hogy hagyja az egészet amivel szerény véleményem szerint az ország egyik legjobb pályája (4X) veszne oda.

úgy gondolom, ezen a fórumon, zömmel nem a szájtépés a stílus

Úgy érted ebben a topikban? Mert ha nem akkor lol

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
hát az már biztos nem bújik ki a misztikum homálya alól, hogy kire gondolsz, ki vegye magára ezt a bizonyos inget, de van egy tippem... bár annak meg nincs alapja, na mindegy.

de módosítom a "vélemény" szót visszajelzésre, úgy talán emészthetõbb, hisz úgy gondolom, ezen a fórumon, zömmel nem a szájtépés a stílus, sokkal inkább visszajelzések vannak

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

de lehet, inkább azok véleményére kéne hallgatni, akikért az egész megy: a versenyzõkére :icon_roll

(Hát legalább egy fél óráig vívódtam, hogy hozzászóljak vagy sem...
...meg a Déliek mindig csesztetik egymást, feleslegesen :))

Nem olyan biztos, hogy az átlag magyar versenyrejárónak kell építeni a pályát, mert jó részük még soha nem fogott lapátot a kezében mégis hatalmas szája van aminél csak a versenytapasztalata nagyobb. Vagy VK vagy autópályát szeretne, de azonnal és ingyen. Persze akinek nem inge...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
vicces, hogy Ti civakodtok azon (ki ki a maga szintjéhez passzoló stílusban), hogy ki a faszább pályaépítõ, kié legyen a körteforma - de lehet, inkább azok véleményére kéne hallgatni, akikért az egész megy: a versenyzõkére :icon_roll

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás

nagyon nagy ívelt meredeken lejtõs nagy sebességû katlanok, ahová "beesel" kb. 50-el, aztán még gyorsulhatsz is. lesz útátugrás is egy-kettõ. amit tudunk, kihozunk a domboldalból. nagyon technikás dolgok nem lesznek benne, de hosszú és nagyon gyors pálya készült. ma lett egészen kitakarítva, úgyhogy gurulni még nem tudtunk rajta.

Hi Rocsi!!!

Hát én is ezt találtam kinnt csak kicsit "RÓZSAVÖLGYISEBBEN"!!!De akik kinnt voltak a 7végén embereitek, vagy biorobotok ki h hívja õket, erõteljesen pihentek du. 2 fele(vasárnap) a fák hûs árnyékában!!!Ez a végleges pálya??
Ja ahova az ember bringával beesik majd 50nel, oda TE 70 nel, ugye mint tudjuk!!!!és ezt remélem nem veszed sertésnek!!!
www.outlawriders.fw.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Miért nem olvastok kicsit?

http://mmtbszsz.hu/w...7/04/vsz_07.doc

Belinkelem ide a szabálykönyvet és mikor legközelebb találkozunk mindenkitõl kikérdezem ;)

Komolyra fordítva a szót javaslom a doksi alapos áttanulmányozását, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít a következmények alól!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
igazad van, bocsi..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

csak az elõzõ oldali kiíráson nem olvastam ezt
vagy akkor mégis lesz?

"Magyar Kupa és Országos Bajnoki futamokon kötelezõ az edzés és a futamok idejére a felszállítás biztosítása, melynek díját a nevezési díjnak tartalmaznia kell. Ranglista versenyen ajánlott."
MMTBSZSZ versenyszabályzat

Miért nem olvastok kicsit?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
csak az elõzõ oldali kiíráson nem olvastam ezt
vagy akkor mégis lesz?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

felszállítás nem lesz a hhh-en?

Ezt meg honnan veszed?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
felszállítás nem lesz a hhh-en?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Éljen! Akkor valami történik! Szigorú legyél!:)

Van egy közös erõvel megírt szabálykönyv, amit már a 2. versenyen nem tartunk / tartatunk be (lásd idõrend, kategóriák...) :/

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Éljen! Akkor valami történik! Szigorú legyél!:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Friss hírek a HHHról.

A verseny a honlapon található idõrend szerint (egyedi MMTBSZSZ engedmény), de a szabályzatban leírtaknak megfelelõ kategóriákban lesz megrendezve.

A pályára az engedélyt megkapták, szerdán lesz az elsõ jelölés és szombaton délelõtt veszem át.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi: ez lesz majd az Ob nyomvonala is? Csak, mert most ugye nem tudok még bringázni.

.

Igen, de lehet, hogy kisebb-nagyobb változtatások lesznek benne.

Olee: tudom, azért írtam, mert ez nem mindenkinek tiszta.