Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

BGX

BGX

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
ezt latnotok kell! :D
sajna csak mp4-ben van meg (quicktime)

movie by Karel

http://www.bgx.hu/durva.mp4
www.bgx.hu

banmarcee

banmarcee

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Most képeket a http://www.dhriderek...utam/index.html
és a http://www.dhriderek...tam2/index.html
címen találsz késõbb pedig a www.egeddani.com weboldalon találsz.
www.kftmovie.extra.hu oldalt is látogathatod mert ott is elõbb utóbb találsz képeket.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Viszont volt ott pár srác aki aszitte h õ a császár és neki mindent szabad viszont ha ellene tesznek akkor azért berág. Én éppen emiatt estem ki a döntõben :mad:

Azért, mert azt hiszi valaki, hogy õ a császár nem biztos h keresztbe kell neki tenni. :D Vagy félre értelmeztem amit írtál?:chin:

Citromosbe

Citromosbe

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Nekem nagyon teccett a 4x....de lehet azért mert most indultam elõször. Teccet a pálya sztem semmi gond nem volt vele mondjuk az a híd a végén érdekes hangokat adott ki ha valaki ráérkezett izomból. Örülök h annak a srácnak nem lett semmi baja akit elvitt a helikopter mert sajna láttam végig és eléggé durva volt. Látta anyum is és azóta keres nekem megfelelõ protektort.:D Viszont volt ott pár srác aki aszitte h õ a császár és neki mindent szabad viszont ha ellene tesznek akkor azért berág. Én éppen emiatt estem ki a döntõben :mad: nem tudjátok véletlenül honnan tok képeket leszedni róla????

mnhnke

mnhnke

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Tud vki mondani vmit a Pzsrol h mi a palya vele???
Hardtail RULEz!!! már nem...

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Donovaly Dh a hétvégén.Mezõkövesdrõl, Miskolcról indulunk .Gyertek minnél többen .

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kivéve ha merevfarút használsz. :)

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Jahh, azt hittem, hogy valami úgy általában véve a tablettákkal kapcs.
Szerencsére gyakran tartok sörkúrát, hogy ennek az esélyét csökkentsem :D (csak ezért! :) )
Az meg a másik, hogy Ca-t nem, csak Mg-t fogyasztok.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ha a kérdésed a pezsgõtablettára vonatkozik, akkor a kálcium tekintetében egyenes út a vesekõhöz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Mégis sok olyan tabletta létezik, amiben mindkettõ van. :)

A sebesség mindent megold.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

kálcium/magnézium, amit én is nyelek, hogy ne görcsöljek, ahogy szoktam tudod

Azt ugye tudjátok, hogy ezt a kettõt nem célszerû egyszerre bevenni, mert a magnézium gátolja a kalcium felszívódását ;)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én sok ilyet szlopálok, fõleg hosszú kerózások elõtt, mi vele a baj? :(
Az ízén kívül... :zygi:

(különféle Mg pezsgõtabik)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az mi? És mit tesz velem, ha nyelem?

De ne pezsgõtabletta formában, mert úgy nem a "legegészségesebb."

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
szerintem jó hétvége volt(idén ugyan nem voltam pályaépítésben segédkezni,csak pályabíró voltam a 4x-on,meg a dh döntõben:S)sok nevezõ,jo hangulat,kivéve a sérülteket-mentõhelikopteres srác jól van:enyhe agyrázkódással meguszta az esetet-a 4x páyla nagyon tetszett,az esti ds is jó volt,a dh pályával egyetemben.Egyszer mentem le az idõmérõ elõtt,meg egszer idõmérõn,aztán maradtam pályabírónak-fõleg h kivittem az egyik döntött kanyart és örültem h nem lett nagyobb bajom:D-ha az a sz*r esõ nem lett volna,nagyon király verseny lehetett volna belõle,de szerintem így is jó lett a vége...aki akart lejött,versenyzõk nagyrésze már buliversenynek fogta fel az egészet.A patak ride azmeg...:D
u.i.:az összes sérültnek mihamarabbi gyógyulást
u.i.2:thez:remélem nem vetted fel a bénázásom:D

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
nu: a 7végi bükkzsérci versenyrõl a személyes infóm: a 4X pályaáról csak annyit, a pálya keskeny volt az eldobók dirt-ösök,- és rövidek voltak,maga a pálya elrendezése, és az akadályok elképzelése 10-bõl 6. A cél gáz, keskeny, rövid magas dirt-ös asztallal.Kirendelt bírok nagyon gázosak voltak - (lásd sorsolás, és szerintem nem hozzá értés), a verseny során rengeteg hibával mit nálunk mindig megtorolnak, hiányolnak a bírók. Ha már egységes a verseny ( MK) mindenhól azt követelje a bíró mint a másik színhelyen! Szerintem mint verseny szervezõ addig nem lesz rend a sportágban, míg k.osz van! A másnapi DH: A frászt hozták rám a csapattársaim. Ennek ellenére mentem 1 lájtossat-(nem ugrottam semmit), majd a futamon 2.legjobb idõt nyomtam, mi végül az idõ jóvoltából a döntõfutam is lett! . a DH eldobók ismét felfelé a semmibe dobtak, a mandinereket inkább kõvel tömtem volna, nem tórnáztuk volna ki a laza földet. Maga nyomvonal szerintem igen jó volt, nagyon tetszett még annak ellenére is, hogy az idõmérõn mentem elõször a pályán. Csak a felszállítás miatt!!!-(de legalább volt!) Felmenve a startba jobbnak láttam gyalog lemenni sörözni, és visszajönni, mint a bikémet összeba...tni! Személyem a nagy essõ ellenére is lejöttem volna a futamban (szeretem a sarat) Az egészrõl csak annyit értékelve a 7vége 10-bõl = 5
www.outlawriders.fw.hu

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
kálcium/magnézium, amit én is nyelek, hogy ne görcsöljek, ahogy szoktam tudod

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Az mi? És mit tesz velem, ha nyelem?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Ádi, ha jót akarsz magadnak, akkor nyeld a CalMag-ot serényen!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe... Jó hogy nem ilyen gépeket ír föl a doki. :D Kis betegnek socom kell, hogy ne rázzon! ;)

Pécsi dolog sima ügy! De az még odébb van...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Csak azt tudtam, hogy valami ritkább, rövid név.

Peched van, mert már megrendeltem, sõt talán már a héten itt lesz egy fehérrel egyetemben.:P Ócska népbicikli lesz ez is.

Jövõ héttõl úgyis szeretnék már itt a városban szolídan kerekezni, az meg nem is rázna, tehát kimondottan elõnyös lenne a lábamnak, ha elkészülne (megérkezne) addig, mert a cuccok tulajdonképpen mind itt vannak a dobozban.

A rugó viszont nem lesz jó. Junior ugyanannyi mint én (még mindig dagadt;) ), kibróbálta, és ránézésre is kevés volt neki.

Szerintem majd a pécsi futamot úgy szervezzük, hogy tovább ott maradjunk, és akkor megejtjük a pályabejárósdit, amirõl már csevegtünk.