Béla, tudsz adni egy kis pályaleírást? Na, nem mintha tudnék már indulni, de talán megint lemennénk megnézni a futamot.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2007. június 18. - 21:34

Írta 2007. június 18. - 21:31

Írta 2007. június 18. - 20:56

Bükkszentkereszt Downhill
06. 23-24
Flaxon-Bükk Királya Kupasorozat 2.Futam
Program :
Péntek:
12:00 - Gyalogos pályabejárás
Szombat:
08:00 - 09:00 Pálya átadása a Versenybírói Testület (VBT) képviselõinek
09:00 - 18:00 Nevezés/registration
09:00 - 11:00 Edzés (a pályán meg lehet állni)/Traning
12:00 - 18:00 Edzés (a pályán nem lehet megállni)/Traning
18:00 - Technikai értekezlet
Vasárnap:
09:00 - 11:00 Nevezés / Edzés/Traning
12:00 - Idõmérõ/1Lauf
15:00 - Döntõ/2Lauf
18:00 - Eredményhirdetés/
Szállásinfó,Hotel : www.bukkszentkereszt.hu /turizmus/szálláshelyek
Versenyinformáció : www.kftmovie.extra.hu
e-mail :daktrade@vipmail.hu
Tóth Béla 30 944 8152
Elõnevezés:e-mail :daktrade@vipmail.hu
Támogatók: Dakine, Flaxon Bútor.Bemp.hu, D.A.K.-Trade Kft , Natív 96 Kft
Mindenkit szeretettel vár a rendezõség: Kolibri-Flaxon DH Team
06. 23-24
Flaxon-Bükk Királya Kupasorozat 2.Futam
Program :
Péntek:
12:00 - Gyalogos pályabejárás
Szombat:
08:00 - 09:00 Pálya átadása a Versenybírói Testület (VBT) képviselõinek
09:00 - 18:00 Nevezés/registration
09:00 - 11:00 Edzés (a pályán meg lehet állni)/Traning
12:00 - 18:00 Edzés (a pályán nem lehet megállni)/Traning
18:00 - Technikai értekezlet
Vasárnap:
09:00 - 11:00 Nevezés / Edzés/Traning
12:00 - Idõmérõ/1Lauf
15:00 - Döntõ/2Lauf
18:00 - Eredményhirdetés/
Szállásinfó,Hotel : www.bukkszentkereszt.hu /turizmus/szálláshelyek
Versenyinformáció : www.kftmovie.extra.hu
e-mail :daktrade@vipmail.hu
Tóth Béla 30 944 8152
Elõnevezés:e-mail :daktrade@vipmail.hu
Támogatók: Dakine, Flaxon Bútor.Bemp.hu, D.A.K.-Trade Kft , Natív 96 Kft
Mindenkit szeretettel vár a rendezõség: Kolibri-Flaxon DH Team
Írta 2007. június 18. - 18:29

Írta 2007. június 18. - 13:56

Írta 2007. június 17. - 23:49

Donovaly!
Krizsák Jani 3.lett Elite férfi kategóriában fantasztikus 2:27-es idõvel.Ez válogató verseny is volt az EB-re, és Jani bebizonyította, hogy ott a helye Görögögoszágban.Jelenleg benne látom azt, aki méltó módon tudná képviselni a hazai válogatott színeiben az elite kategóriát. A juniorok között Tóth Ádám a 10. , a Magyar juniorok között az 1.lett .
Mindösszesen 10 magyar képviseltette magát ezen a viadalon, és senki sem okozott csalódást.Végleges versenyeredmények holnapra várhatóak
Krizsák Jani 3.lett Elite férfi kategóriában fantasztikus 2:27-es idõvel.Ez válogató verseny is volt az EB-re, és Jani bebizonyította, hogy ott a helye Görögögoszágban.Jelenleg benne látom azt, aki méltó módon tudná képviselni a hazai válogatott színeiben az elite kategóriát. A juniorok között Tóth Ádám a 10. , a Magyar juniorok között az 1.lett .
Mindösszesen 10 magyar képviseltette magát ezen a viadalon, és senki sem okozott csalódást.Végleges versenyeredmények holnapra várhatóak
Írta 2007. június 16. - 12:45

nem b.....nak írtam, csak ha valaki lát is a pályán, ami ha látsz(ívek,távolság,stb.)nagyon jó, akkor tutit tudsz menni. Jelen pillanatban nem tartom magam profinak, csak látok. Gulyás Misi is csak feltolja a bikét idõmérõre, és rommá ver mindenkit,de csak itthon hazai pályákon. Ezzel nem a hazai pálkyák szinvonalát akarom minõsíteni!
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2007. június 15. - 21:10

.... MENTEM VAKON EGY 2. HELYET. TERMÉSZETESEN MINT MÁR ÍRTAM SOKKAL NAGYOBBAT MENTEM VOLNA A FUTAMON, CSAK LESZAKADT AZ ÉG.(MONDJUK ÉN LEJÖTTEM VOLNA SÁRBAN IS-SZERETEM), ÉS EZT MIND MEREV BIKÉVEL SENIORBA. HA JÓ VAGY A "KEVÉS" GYAKORLÁS IS ELÉG.
Qki: nagyon örülünk, hogy Te ilyen ügyes vagy, de a mezõny 3/4-e nem profi és nem elég neki 3-4 kör egy pályára felkészülni.
sztem ez nem vitatéma, mindenki tudja, hogy _neki_ mennyi edzés kell.
Írta 2007. június 15. - 20:40

(MONDJUK ÉN LEJÖTTEM VOLNA SÁRBAN IS-SZERETEM), ÉS EZT MIND MEREV BIKÉVEL SENIORBA. HA JÓ VAGY A "KEVÉS" GYAKORLÁS IS ELÉG
nem azt mondtam bazz forgassd ki a szavaim hogy amit pl te csináltál az lehetetlen..én is ezt irtam hogy ez ember függõ, és ha begyakorolsz vmit elvileg jobban megy, ezt te sem cáfolod gondolom. és nekem is elég pár kör hogy fogjuk rá jol menjek..de pont emiatt szolnak meg engem itt mindig, mert állitolag sok a kezdö akiknek nem lehet durva pályát csinálni..stb, na nekik esélytelen egy jó kör is(most megvédem öket) ha nem tudnak eleget gyakorolni, mert még nincs annyi rutinjuk...
amugy grat!!!!!
Ja a sár az király
nem azt mondtam bazz forgassd ki a szavaim hogy amit pl te csináltál az lehetetlen..én is ezt irtam hogy ez ember függõ, és ha begyakorolsz vmit elvileg jobban megy, ezt te sem cáfolod gondolom. és nekem is elég pár kör hogy fogjuk rá jol menjek..de pont emiatt szolnak meg engem itt mindig, mert állitolag sok a kezdö akiknek nem lehet durva pályát csinálni..stb, na nekik esélytelen egy jó kör is(most megvédem öket) ha nem tudnak eleget gyakorolni, mert még nincs annyi rutinjuk...
amugy grat!!!!!

Ja a sár az király

Írta 2007. június 15. - 18:19

és tessék, aki direkt lassan ment, hogy majd elöbb jön le a döntõben, annak nem sikerült
szerintem váratlanul ért mindenkit..habár az esöre gondoltam hogy lessz, de nem számítottam ennyire

A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers:
:)

Írta 2007. június 15. - 18:15

Sztem egy srácról beszélünk.
szerintem is..

A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers:
:)

Írta 2007. június 15. - 15:35

nu MINDENKINEK-MUTAFUKA: SZERÉNYSÉGEM INDULT 4X-ON SZOMBATON, EDZÉS NÉLKÜL(JÓ 1 SZER LEJÖTTEM SZAKASZOLVA) NEM JÖTT BE. VASÁRNAP A DH-RA 10 ÓRAKKOR A STARTBA FELVITT 1 KOMPLETT "IDIÓTA" (MERCI-UTÁNFUTÓ), ÚJ BIKE ÖSSZEB..VA, GONDOLTAM NEM MÉK LE A STARTIG, LESÉTÁLTAM A CÉLIG, ITTAM PÁR SÕRT VISSZAMENTEM A STARTBA GYALOG, ÉS ITT JÖN A LÉNYEG- NEM UGROTTAM SEMMIT (A FUTAMRA TARTOGATTAM A MÁSODPERCEIMET +LEPIRE), MENTEM VAKON EGY 2. HELYET. TERMÉSZETESEN MINT MÁR ÍRTAM SOKKAL NAGYOBBAT MENTEM VOLNA A FUTAMON, CSAK LESZAKADT AZ ÉG.(MONDJUK ÉN LEJÖTTEM VOLNA SÁRBAN IS-SZERETEM), ÉS EZT MIND MEREV BIKÉVEL SENIORBA. HA JÓ VAGY A "KEVÉS" GYAKORLÁS IS ELÉG. A PÁLYA MAGA NAGYON TETSZETT, GRAT BÉLA CSAPATÁNAK!
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2007. június 15. - 12:55

Rendszeresen állok mindkét oldalán a vakunak, engem nem zavart még meg bringázás közben, pályára koncentrálok, nem a szélére.
Álltalában csak a villanást lehet észlelni, de nem zavaró. Szerintem
Álltalában csak a villanást lehet észlelni, de nem zavaró. Szerintem
Írta 2007. június 15. - 12:20

attól függ honnan és hogyan csinálod 
amúgy én kb nem is szoktam észrevenni hogy villan. bár ez szakasz függõ (hol mennyire kell résen lenni)

amúgy én kb nem is szoktam észrevenni hogy villan. bár ez szakasz függõ (hol mennyire kell résen lenni)

Írta 2007. június 15. - 12:16

Üdv!
A segítségeteket kérném. Ha jól tudom köv hétvégén lesz Bükkszenkereszten DH futam, és pár infó kellene róla hogy Bükkszent melyik részén lesz kb. hány órától, mindkét nap lesz e futam.
Lényégében fotózni szeretnék elmenni, de még soha nem voltam ilyen versenyen, csak érdekel, aki tud valami infót az léci írjon.
Egy másik hülye kérdés! A versenyzõket mennyire zavarja a vaku?
A segítségeteket kérném. Ha jól tudom köv hétvégén lesz Bükkszenkereszten DH futam, és pár infó kellene róla hogy Bükkszent melyik részén lesz kb. hány órától, mindkét nap lesz e futam.
Lényégében fotózni szeretnék elmenni, de még soha nem voltam ilyen versenyen, csak érdekel, aki tud valami infót az léci írjon.
Egy másik hülye kérdés! A versenyzõket mennyire zavarja a vaku?
Írta 2007. június 15. - 00:57

Csak egy észrevétel: Zágrábban két napi esõ után hasonló jégesõben ment a döntõ, és ott mûködött minden a vízben is.
Nekem is ez jutott eszembe

az észmentes nõnemû...
Írta 2007. június 15. - 00:47

A csajok csak miattatok koptatták a lábukat meg öltöztek ki csiribirisre
de ahogy érzékelem nem volt baj. Nektek is kell vmi szórakozás, ha már keményen versenyeztek, vagy mi ...

az észmentes nõnemû...
Írta 2007. június 14. - 23:56

én a közép mezöny elején végeztem kb...ja okos vok mert régi arc vok a dh-ban..és nem egy fiatal kölyök:D ezt ne vegye senki magára...
de igen,sztem is ez a leggázabb hogy a 4x-töl függ a dh felszállitás...
talán jövöre...vagy augusztusban...sajnos engem egy darabig nem látsz adamkg mert elutazok...ami jó lesz, csak sajnálom hogy kihagyom a bükkszentkeresztes futamot, talán augusztusban a bükkzsérci 2. fordulon...vagy vmi..
de igen,sztem is ez a leggázabb hogy a 4x-töl függ a dh felszállitás...
talán jövöre...vagy augusztusban...sajnos engem egy darabig nem látsz adamkg mert elutazok...ami jó lesz, csak sajnálom hogy kihagyom a bükkszentkeresztes futamot, talán augusztusban a bükkzsérci 2. fordulon...vagy vmi..
Írta 2007. június 14. - 23:15

Sajnos ugyanaz volt a gond, mint tavaly. A felszállítási kapacitásra panaszkodtak sokan, pl. Vizdi, hogy hiába voltak már ott szombaton korán, mégis alig tudtak párszor lejönni.
Az meg már mindenkinek hadd legyen egyéni ügye, hogy hányszor akar lejönni. Nem az nyer, aki kevesebbet gyakorol, hanem az, aki a versenyen a leggyorsabb. Ehhez meg célszerû minél többet gyakorolni.
Egyébként te, milyen idõt mentél? Mert itt mindig nagyon okos vagy, de mivel nem ismerlek, nem tudtalak megnézni a pályán, pedig örültem volna, mert nagyon tudhatsz. Tanulnék tõled.
Bár nem indultam, de szerintem továbbra is gáz (tavaly is ezt mondtam), hogy egy Magyar DH Kupafutam edzése függ a 4X versenytõl. És idén erre ismét sokan panaszkodtak. (Év elején Zsolo is jelezte Bélának, hogy sûrû lesz ez így.)
Csak egy észrevétel: Zágrábban két napi esõ után hasonló jégesõben ment a döntõ, és ott mûködött minden a vízben is.
Az meg már mindenkinek hadd legyen egyéni ügye, hogy hányszor akar lejönni. Nem az nyer, aki kevesebbet gyakorol, hanem az, aki a versenyen a leggyorsabb. Ehhez meg célszerû minél többet gyakorolni.
Egyébként te, milyen idõt mentél? Mert itt mindig nagyon okos vagy, de mivel nem ismerlek, nem tudtalak megnézni a pályán, pedig örültem volna, mert nagyon tudhatsz. Tanulnék tõled.
Bár nem indultam, de szerintem továbbra is gáz (tavaly is ezt mondtam), hogy egy Magyar DH Kupafutam edzése függ a 4X versenytõl. És idén erre ismét sokan panaszkodtak. (Év elején Zsolo is jelezte Bélának, hogy sûrû lesz ez így.)
Írta 2007. június 14. - 23:06

ja abban igaza van banmarceenak hogy az esõ nem béla hibája volt..meg h az elektronika nem müködik esöben...de az érkezötlen ugratok...stb...na vegyen észre más vmit...mer én itt már nem merek megszolalni mer beperelnek..építeni kell mindig mindent..aztán majd fejlõdik a pálya..reméljük