Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
hja és zOrg!!! kössz a letiltást..egyébként ezzel a perelhetõséggel azért remélem tisztában vagy..ha már erröl irtál nekem privibe...hogy azért ez nem pont ugy müködik..nem tom mennyire értesz hozzá..tanultál e jogot..de kicsit vicces voltál..:D:D ha magyarországon ezért beperelnének és nyernének megszakadnék a röhögéstöl..ez nem amerika zOrg... de mindegy, amihez nem értesz ne nyulj bele...

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
na akkor észrevétel apám..: valaki lejjebb irta, hogy keveset gyakorolt..ezzel azért félig egyetértek, mert a szombati nap igazábol "sajnos" nem csak rólunk szól,dh-sokrol.. másrészt viszont, aki egy lightos szombati nap és egy vasárnap délelött nem ismeri meg anyira a pályát hogy ne tudja mi után mi jön és hogy menjen bele...pfff...:D na annak még kitartást és gyakorlást kivánok, ami persze mindekire ráfér mindnig, mivel még nem lettünk világbajnokok....se...se más..:D

banmarcee

banmarcee

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Egyébként ha hibáztatjátok ne Bélát hibáztassátok a verseny félbeszakítása miatt. A versenybírók javasolták és Béla nem tudott mást tenni, hisz a cél úszott a vízbe tehát idõmérésre lehetõség nem volt,( mindneki tudja árammal mûködik:-) ) Az esõ végetért de láthattátok a víz tovább hömpölygott az utcán.
Béla és csapata kihozta a maximumot amit csak tudtak úgyhogy sztem fikázásra nics szükség, ha nem tetszik vmi akkor véleményt mondj és következõnek javítunk.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ilyen "veszélyes" pályán, ahol a mezõny 3/4-ének kerülnie kell valamit nem meglepõek az utólérések.
ennél több idõ kell az edzésre mindenképpen

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Neki az esett _elõtt_ kellett volna közbelépni.

Nem a siker / nem siker kérdése. Idõmérõ alapján nem szabad eredményt hirdetni.

Persze.
Amúgy: úgyis lejött a mezõny, akár mérni is lehetett volna az idejüket.

Látott valaki fél óránál hosszabb jégesõt már? :)

És a közhelyek....: sátor: árnyékot, és védelmet biztosító mind a célnál mind a startnál.. mert esõben bringázni jó, de állni sokkal kevésbbé.

Fél óra pihi, majd mehet a menet tovább... a csendes esõig majdnem 1.5 óra eltelt este.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

igen az egyik haverom is ezmiatt volt ideges..mert joval a idömérökor egykét méterre már ordibált hogy álljon férre mert..feltartja söt a pályabirok is orditottak a kisgyereknek hogy vigyázzon mert hátamögöt jönn valaki..és végén annyit mondodt akissrác hogy azértnem állt félre mert azt gondolta hogy majd eltud huzni elöle..ergo ottudja hagyni..logikus ha már egypercet szinte rávertek..akkormég ottudja hagyni...LOL :D

Sztem egy srácról beszélünk. :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

tan o is sokkot kapott :P

Neki az esett _elõtt_ kellett volna közbelépni.

és tessék, aki direkt lassan ment, hogy majd elöbb jön le a döntõben, annak nem sikerült :)

Nem a siker / nem siker kérdése. Idõmérõ alapján nem szabad eredményt hirdetni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
idõmérõn megesik, ott nem tudá szerint megy az indítás...

és tessék, aki direkt lassan ment, hogy majd elöbb jön le a döntõben, annak nem sikerült :)

DHGEGEEEE

DHGEGEEEE

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Milyen idõközökkel indították a versenyzõket?
Hawer is arra panaszkodott h nem tudott normális idõt menni, mert beérte az elõtte levõt.

igen az egyik haverom is ezmiatt volt ideges..mert joval a idömérökor egykét méterre már ordibált hogy álljon férre mert..feltartja söt a pályabirok is orditottak a kisgyereknek hogy vigyázzon mert hátamögöt jönn valaki..és végén annyit mondodt akissrác hogy azértnem állt félre mert azt gondolta hogy majd eltud huzni elöle..ergo ottudja hagyni..logikus ha már egypercet szinte rávertek..akkormég ottudja hagyni...LOL :D
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers: :):)

BGX

BGX

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Hol volt és mit csinált a pályabíró?

tan o is sokkot kapott :P
www.bgx.hu

Citromosbe

Citromosbe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
jahhhh.. ööö jóvan akkor :D akkor vegyétek úgy h nem szóltam :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ezt latnotok kell! :D
sajna csak mp4-ben van meg (quicktime)

movie by Karel

http://www.bgx.hu/durva.mp4

Hol volt és mit csinált a pályabíró?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ahogy így elmondod szerintem sem történt semmi szabálytalan. 4X-ban ki lehet nyomni a másikat az ívrõl, vagy bevágni elé, amibõl persze gyakran van (komoly) esés. Ez egy ilyen (agresszív) sport.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Szerintem a 4X-hoz hozzá tartozik a másik meglökése stb. És én pont ezért kise próbálom:)

"A verseny jellegébõl adódik, hogy a versenyzõk akaratlanul is kontaktusba kerülnek egymással. Az ilyen esetet a felelõs bírónak el kell néznie, míg úgy véli, hogy nem sértik a többi versenyzõvel szembeni versenyszellemet, fair play szabályait, és a sportszerûséget."

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Szerintem a 4X-hoz hozzá tartozik a másik meglökése stb. És én pont ezért kise próbálom:)

Citromosbe

Citromosbe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Köszönöm. Örök hálám üldözzön csak el ne kapjon :D

Citromosbe

Citromosbe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
:D bocsika rosszul írtam Pár srác sokat képzelt magáról és és aszitték h õk a Janik .... elindultunk négyen a rajtot elkúrtam és 1 csávó elesett elõttem. Ezzel kizökkentett 2 embert is. engem és 1 másik srácot. ezután le kellett fékezzek mert rámentem volna a nyakára. aztán mentünk oszt a vége elõtt a srác úgy elõzött meg h ha nem fékezek le kiesünk a pályáról. ez az a srác volt aki elesett. és a célba megjegyeztem neki h nagyon nem kéne ezt csinálni mert ebbõl baleset lessz. a csávó meg elkezdett beszólogatni. Otthagytam inkább. Az ilyenekrõl beszélek.:D bocs h félre írtam
:D:D:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ez az idõmérõn elõfordul, mert ott még nevezési sorrend van. Amúgy a szabályos percenkénti indítás volt.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Milyen idõközökkel indították a versenyzõket?
Hawer is arra panaszkodott h nem tudott normális idõt menni, mert beérte az elõtte levõt.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Hát nem sokon múlt.