Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
ezek alapján nincs sok értelme kiváltani a licencet. Ha csak nem a sportágiránt érzett mély szeretet miatt.De nem lehet mindig csak e miatt befizetni!

evo

evo

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

hû, dh-ban sûrû év lesz :D

Röhej, hogy még mindig nincs mk.

Eddig ezeket találtam 2010-es dh versenyek néven:
Bagolyirtás DH1 2010.05.1-2.
Kékes DH 2010.05.8-9.
VI. Gellért-hegy DH 2010.05.22.
Bagolyirtás DH 2 2010.06.5-6.
Galyatetõ DH 2010.07.10-11.
Bagolyirtás DH 3 2010.08.7-8.
DH OB, Eplény 2010.08.20-22.

"One life...go all out."

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
és megint minden verseny ittlesz a szomszédban :mad:
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hû, dh-ban sûrû év lesz :D

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Ma kaptam:

XCO
Magyar Kupa (MK) összetettbe minden XCO MK eredménye számít!
2010.04.18 eBike Kupa C2– MK1
2010.05.09 Pécs Kupa C2 –MK2
2010.05.15 Diákolimpia, Miskolc
2010.05.17 Tamási Kupa – Ranglista
2010.06.12 Balaton Bike Fest C2 –MK3
2010.07.18 Pilis Kupa - OB
2010.07.25 Zalakaros Kupa–MK4
2010.08.08 Salgótarján Kupa C2 –MK5
2010.08.15 Pilisborosjenõ Kupa C2 –MK6

XCM
Magyar Kupa (MK) összetettbe az öt legjobb XCM MK eredménye számít!
2010.05.01 Buda Maraton – Ranglista
2010.05.23 Bakony Maraton – MK1
2010.05.30 Szilvásvárad Maraton – MK2
2010.06.06 Crosskovácsi Maraton – MK3
2010.06.13 Balaton Bike Fest – MK4
2010.07.04 Duna Maraton –MK5
2010.08.01 Bükk Maraton –MK6
2010.08.29 Mátra Maraton – OB

DH
2010.08.20-22 DH OB, Eplény

4X
2010.05.09. 4X OB, Gyõrújbarát (nem megerõsített)

Triál
2010.06.10-13 Balaton Bike Fest MK

fajanika

fajanika

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
igen elég kesze-kusza az idei év
a tihany dh a hobbin kivül licences, azt pl õk csinálják

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Köszi!
de nem õk rendezik meg nem is õk a szövetség tehát valamit hallottak, és azt fel tették.Viszont ha a szöv. oldalán nincs egy verseny sem, akkor miért váltanám ki a licencet, sõt ha késõbb váltom ki mert csak akkor lesz bizonyos,hogy lesz mkupa, még drágább is lesz. Tehát elõre szavazzak bizalmat a pénzemmel nekik, hogy majd hátha valamit megszerveznek?!

fajanika

fajanika

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
sziasztok
én ugy tudom augusztus 21-22 Eplény. A limitesek honlapján van naptár http://www.limitracing.com
remélem nem élek vissza velük, de szerintem nyugodtan kérdezd meg õket, nekem már segitettek, mikor a licence-rõl kérdeztem

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
szeva Ádám, néztem de nem látom az mmtbsz oldalán az ob idõpontját.+ mit tudsz arról, hogy nem lesz master kategoria mert az UCI-ban sincs(persze ez csak akkor kérdés ha lesz kupa vagy Ob)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
haverok voltak tegnap este eplenyben, ahol mar plakatokon hirdettek a nyari freeride parkot... sajnos tobbet nem tudok, mert nem neztek nagyon, legkozelebb lonek vmi fotot. mindenesetre biztato....

----

FÁJVÓ

----

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Sziasztok!

Valakinek valami idei versenynaptára nincs?:) Ha nincs akkor mikorra várható?
üdv
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

DE eplénybe van egy nagyobb baj és az maga a felszállítás, mert legutóbbi ott jártunkkor csak csákányos és tányéros felvonó volt.

Polomkán tányéros volt a felszálítás, felejthetetlen móka amikor felvontatnak a hegyen. Persze a székes pihentetõbb.
Egy a lényeg: az erdészek hagyjanak egy jó pályát csinálni ott. (nem tudom kinek.)

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Már van ülõs felvonó szóval a felszállítással probléma nemlehet.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Hát mi voltunk arra 2 éve aszem. és hát az a kicsit meredek az eléggé meredek. Ami nyomot akkor néztünk az baromi jól nézett ki. Valóba a teteje az lájtos, de azért lehetne mit kezdeni ott. Az elõnyei az hogy kiforrott infrastruktúra van a pálya melett. HA a pálya hasonló nyomon menne mint, amit mi is benéztünk akkor a pályának kb a fele a cél trületrõl belátható. Ez azért nem olyan rossz dolog, ráadásul a pálya utolsó fele a legmeredekebb.
Másik a sílift. Ha a felvonó áll az is pénzbe kerül, attól még hogy nem megy az azért viszi ám a pénzt. A sí pályák mellett sem véltlenül lettek a pályák. A nyári idõszaki állás helyett hoz némi pénzt a mûködés, ha csak a fenntartási és az emberek bére visszajön már megéri.
DE eplénybe van egy nagyobb baj és az maga a felszállítás, mert legutóbbi ott jártunkkor csak csákányos és tányéros felvonó volt.
FanatiX

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

valami évkezdõ dh verseny nem lesz valahol? mehetnékem van...

Pincében tekerõs bringás buli lesz a factoryban.
http://peterdh.hu/news.php?item.395.2

Eplényt jónéhány évvel (3-4 talán) ezelõtt Misi is szerette volna megcsinálni, de az erdõtörvény...
Most Harang próbálkozik, vs. erdõtörvény... Bizzunk benne hogy lesz még egy (Sa)újhelyünk.
Borsodban már kezdenek puhulni az erdészek, ha tudok okosságot akkor szólok. Tervek mindig vannak. :D

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
tudtommal Tokodon se volt sokkal nagyobb szintkülönbség,mégis elég jó pályát csináltak a szervezõk
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

A versenyt Harang szervezi jelen állás szerint, de a nyomkijelöléssel vannak még problémák. Ebben a változatban tudtommal már nem lesz benne Misi keze, és sajnos az egész éves üzemelés is álomnak tûnik jelenleg. Nem beszélve arról, hogy kb. 200 m szint van a kinézett helyen, ami azért nem túl sok, fõleg, hogy csak az alján van egy kis meredek.

180m a szintkülönbség csak. (sielok.hu) De a legtöbb páyla sztem ekörül mozog... (Újhely kivételével). Sztem jobban elviselhetõ a rövidebb pálya, hogy van pörgõs felszállítás. De tudtommal A Vallnordi pálya se volt egy nagy szintkülönbségû, csak Gracia keze volt benne. Canabera is lapos volt eléggé.
Reméljük a legjobbakat!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
A versenyt Harang szervezi jelen állás szerint, de a nyomkijelöléssel vannak még problémák. Ebben a változatban tudtommal már nem lesz benne Misi keze, és sajnos az egész éves üzemelés is álomnak tûnik jelenleg. Nem beszélve arról, hogy kb. 200 m szint van a kinézett helyen, ami azért nem túl sok, fõleg, hogy csak az alján van egy kis meredek.

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
egyszer már volt ott próbálkozás, de akkor asszem az erdészet köcsögölt, most talán sikerül, bár azt hallottam a tulaj sem könnyû eset, de gondolom ha látja, hogy pénzt hoz neki, lép a DH irányba. viszont nem hiszem, hogy annyi Dh-s lenne ott nyáron, mint síelõ télen, és azért a felvonó, meg a személyzet is pénz, szerintem nem is kevés...
de bízzunk benne, hogy beindul a dolog!!
én is úgy hallottam, hogy Misi keze van a dologban

Még mindig senki sem tud többet az egészrõl?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
pedig el tudnek viselni egy egesz nyaron uzemelo palyat 100 kilometerre bp-tol... almodik a nyomor

----

FÁJVÓ

----