Kíváncsian várom a fejleményeket
hát azokat én is

Kíváncsian várom a fejleményeket
miért, szerinted még nem múlt 14?
ma reggeli bringás helyzet a komlói ambulancián:
egy kombinált lapocka és kulcscsontos
A pálya 80% ban kész, ami azt jelenti, hogy a sípályán elhelyezkedõ elemek jövõ héten kerülnek ki és ezzel lesz 100%-os.Csak idézni tudok... http://forum.bikemag...&postcount=1066
Itt minden össze van foglalva. Szörnyû,h az itteni bringások hírnevét rontják ezek az emberek... 7végén voltunk a sípályán és még semmi sem volt.. 2hét alatt kész van egy pálya?
Adamkg mi gondozzuk Bagolyírtást, és már van 2 pálya is ott. Azon gondolkozunk h most 7végére kéne felszállítást szervezni Bagolyra. Aki nem megy Tokodra, és kiprbálná az itteni pályákat, azt szivesen látjuk!
A MEXSE és a PINKBIKE szerkesztõsége csak részben azonos.Ez a MEX SE nem valami erõs földrajzból se:
Hogy Kanada mióta az Államok része, azt nem tudom. De azt se értem mi értelme van egy magyar Pinkbike oldalnak....
Hogy Kanada mióta az Államok része, azt nem tudom. De azt se értem mi értelme van egy magyar Pinkbike oldalnak....Az Egyesült Államok méltán híres online kerékpáros sportmagazinja
2007 oktober 13.-14.
Kékestetõ - Mátraháza sípályán downhill pálya avató ünnepség lesz. A pálya a hegycsúcs és a Veronika-rét között helyezkedik el az épülõ Rider Sport Park részeként.
DOWNHILL JAMBURI
Pályaavató kerékpáros downhill verseny
Kategoriák:
Profi
Hobby
Junior
Nõi
Rendezõ:
Mátra EX Sportegyesület - MEXSE
Támogatók:
Gyöngyös Város Önkormányzata, IOSZIA Kft., Gyöngyös.info, Mátra Centrum Sport és Szabadidõ Kft., Egerdõ Erdészeti Zrt., PinkBike Hungary,
Szállásinfo
Idõjárás
Bõvebb info
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.