Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
eged dh ról?????a szervezöknek
szálásról kéne valami infó
mi 5 vagy 6 an jönnénk
tudtok valamit intézni
minél olcsobb annál jobb
iron horse sunday

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Nem tud valaki véletlenül szlovén versenynaptárt linkelni?

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Pécsen nem az erdészek a fõ baj, hanem a város õk nem adnak területhasználati engedélyt, ha jól emlékszem nagy sós így mondta.
FanatiX

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
szálásról kéne valami infó
mi 5 vagy 6 an jönnénk
tudtok valamit intézni
minél olcsobb annál jobb
iron horse sunday

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Eged DH-ról van már valami pontos infó?

Mire gondoltál? az idõpont adott, a nevezés is. mi hiányzik a boldogságodhoz?

eddig úgy néz ki nem váltom ki a liszenszemet az idei szezonra, maradnak a buliversenyek.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Asszem 15-én hajnalban indulunk és 16 délután jövünk. Ez még változhat, mert a szállás még nincs tisztázva.
Ha minden igaz, akkor 4-en megyünk 3 bicóval egy kombi Mondeóval.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Igen, fent a hüttében. Hátránya, hogy felvonófüggõ a kimozdulás. Bár az olaszokkal meg szoktuk érteni egymást. És nem is hiányzik onnan fentrõl semmi. :D

Mi meg nem menés sehová...
Mikor tervezitek az indulást / hazajövetelt? Milyen autó, hány ember stb...?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Igen, fent a hüttében. Hátránya, hogy felvonófüggõ a kimozdulás. Bár az olaszokkal meg szoktuk érteni egymást. És nem is hiányzik onnan fentrõl semmi. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo, gondoltam, hogy nektek tervbe van véve. ;) Csak az a baj, hogy ti "családiasan" jöttök és a városban szálltok meg.

Mi meg kihasználjuk a múltkori szálláslehetõségünket. Mónikáék ígértek nekünk ingyen szállást, amiért 2 éve potyára utaztunk ki. Most behajtjuk. :)

Idén szerintem ketten mennénk, a szállás az fent van?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Zsolo, gondoltam, hogy nektek tervbe van véve. ;) Csak az a baj, hogy ti "családiasan" jöttök és a városban szálltok meg.

Mi meg kihasználjuk a múltkori szálláslehetõségünket. Mónikáék ígértek nekünk ingyen szállást, amiért 2 éve potyára utaztunk ki. Most behajtjuk. :)

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
Eged DH-ról van már valami pontos infó?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
[quote name='zsolo']Megigértem, hogy le fogom írni, de költözés közben vagyunk. Még egy picike türelmet.
(Az eredmény - negatív - úgy sem változik már.)

Ok kösz elõre is,kíváncsi vagyok!!!!

Ténleg végülis lesz vmi kis verseny a Soproni pályán idén??

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
egyáltalán nem akartam cinikus lenni. tudod, hogy egyezik a véleményünk.

Pécsi Dh: nem biztos az, hogy nem lehet engedélyt kérni. nekünk elég bejáratott utunk van az erdészetnél. a nagyobb baj az, hogy az erdészet jogosan kéri cserébe, hogy ne használjunk bizonyos ösvényeket. pár seggarc azonban nem hajlandó errõl lemondani, és hangos kurvaanyázások közepette lógnak meg az erdész elõl. mert az menõ.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

De mi ez a nagy kitörés mert sokan mondogatják de konkrétan még senki nem mondta el?????

Megigértem, hogy le fogom írni, de költözés közben vagyunk. Még egy picike türelmet.
(Az eredmény - negatív - úgy sem változik már.)

annak is csak körvonalai voltak.

Igen, és azt is tudod miért, és azt is tudod, hogy ezeket a körvonalakat miért nem sikerült _már megint_ megvalósítani.
Kár cinikusnak lenni, más még eddig sem jutott.

Krippenstein hó déhára jön innen valaki?

Tervben van, Dalma mindig nagyon rajta van a hóDHkon.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Soproni DH pálya: (Hosszú)Bánfalva végén keresd, balra fel a jelzett úton (Várhely utca), majd a házak után a kavicsos parkolóban jobbra fel a mezõn, be a fenyõerdõbe. (Tüskés bokrok közt).

A pályán nem igazán northshore-ok vannak, hanem farönkös eldobók/sáncok. Amúgy fent tempós, döntött kanyaros egynyomos szakaszok, középen pár lapos sáncos elugrás, majd köves, gyökeres vízmosás, majd újabb tempós sáncos szakaszok döntött kanyarokkal.

dacruz

dacruz

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hegyi kerékpározás - Magyarul: montenbájk

Csajok, Srácok, nehagyjuk, hogy az úszás, asztalon táncolás, forma 1-es száguldás, légi csata és egyéb elérhetetlen, vagy "gagyi" élmény, vigye el a legtutibb dolog elöl a "pálmát". Mentsük meg a montisok becsületét és szavazzunk a Moutain Bike-ra!!!, mint a legkihagyhatatlanabb dologra!

http://kihagy6atlan....arulmontenbajk/

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

õsszel volt egy meglehetõsen nagy lehetõség kitörni a mókuskerékbõl...
ha jól tudom összesen 2 versenyrendezõ kapott a lehetõségen... õk sajnos kevesek voltak...

Nem csak a sportágban vannak gondok. Itt pécsen elég pálya lenne, 4-5 rangosabb verseny rendezéséhez és csapat is lenne aki kivitelezi, de egyszerûen nem lehet területhasználati engedélyt kapni. Úgy tûnik a fõ probléma itt az, ahogy a nép hozzááll a dolgokhoz, a tipikus "dögöljön a szomszéd tehene is" eset...

The life is short, ride more!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Feltöltött kép

Más: segítséget kérnék annak az eldöntésében; kell-e liszensz nekem? Szeretném ha segítenétek egy listát összedobni arról, milyen elõnyökkel jár az, ha van liszenszem. Nem vagyok biztos benne mit kapok :D

Vele:

1. MK és válogatóversenyeken elitben indulhatok
2. Külföldi versenyeken is kategóriámban

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
háát soproni pálya a várhelykilátótol indul arra felmehetsz ugy is hogy feltolod a károlykilátoig , onnan pedig ilyen beton és erdei uton de ugy elég sok idö van egy másik út is valamilyen szalamandra tót kell keresni ha jol emlékszem az egy mezös nagy terület és jobbra be kell meni az erdöbe és ott lesz a pálya alja. tudni fogod mert ki van irva .
pályárol :háát semmi természetes durva rész nincs benne , viszont tele van igényesen kiépitett ns elemekkel / döntöttkanyarokkal stb . elégé gyors pálya amugy

szalaigergo

szalaigergo

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Hello!
Valaki tudna infókkal szolgálni a Soproni DH pályáról? Még nem voltam, nemnagyon találok róla infókat sem. Jöhet akármi(hogy találom meg, pályarajz, kép, stb)
Elõre is köszi!