Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2008. February 02. - 15:21

nemtudom hogyan szerveztétekde én 10 óra után végig kintvoltam és nemvolt ott senki[/quote]
A verseny Február 17.-én lesz!!!!!!!
Eltévedtél!!!!!!!!
Posted 2008. February 02. - 15:11

Délelõtt lessz a buli, 9-(10) óra felé érdemes ott lenni, és általában sötétedésig tart, kivéve a legutolsó bulit, mert az jó sáros, sötétbencsúszkálós móka volt:D
Térkép:
http://www.ehseteam....dDH/terkep.html[/quote]
nemtudom hogyan szerveztétekde én 10 óra után végig kintvoltam és nemvolt ott senki
eladó cuccok
Posted 2008. February 02. - 13:30

Adnának de csak 2009-tõl sajna,A pályák 90 %-ban még az erdészet tulajdonu területen vannak.A többit esetleg ha másfele is akarnák terjeszkedni meg kell nézni a földhivatalnál.
Akkor ti még jól jártatok ha az erdészet kezében van a pályák 90%-a.
Az meg nembaj ha csak jövõre adnak engedélyt,kibírjuk addig........
Legalább tudni hogy jövõre megint lesz "pesti" verseny!!
Sok sikert kívánok a szervezéshez!!!!!!
Posted 2008. February 02. - 12:15

1. BarcikaDH
2. Putnok DH
3. Péter DH
Posted 2008. February 02. - 00:43

Posted 2008. February 01. - 18:23

Adnának de csak 2009-tõl sajna,A pályák 90 %-ban még az erdészet tulajdonu területen vannak.A többit esetleg ha másfele is akarnák terjeszkedni meg kell nézni a földhivatalnál.Messor!!
És végülis azon kívül hogy az erdészet esetleg engedélyezi a budai pályákat még esetleg versenyengedélyt is adnának????
Mert itt nálunk(Kõszeg DH) az a baj hogy az erdõnek több tucat tulaja van és ha az egyik nem egyezik bele már nincs versenyengedély......
Ezért nincs Kõszegen már DH verseny,nem pedig azért mert nem érte meg(Ezt hallottam sokaktól)
Pedig még anno itt Kõszegen voltak abban az évben (2005)a legtöbben.
Posted 2008. February 01. - 14:37

És végülis azon kívül hogy az erdészet esetleg engedélyezi a budai pályákat még esetleg versenyengedélyt is adnának????
Mert itt nálunk(Kõszeg DH) az a baj hogy az erdõnek több tucat tulaja van és ha az egyik nem egyezik bele már nincs versenyengedély......
Ezért nincs Kõszegen már DH verseny,nem pedig azért mert nem érte meg(Ezt hallottam sokaktól)
Pedig még anno itt Kõszegen voltak abban az évben (2005)a legtöbben.
Posted 2008. February 01. - 09:09

oké, hogy másodikán lesz de mikor (délelõtt/délután) és az Eged se egy kis hely[/quote]
Délelõtt lessz a buli, 9-(10) óra felé érdemes ott lenni, és általában sötétedésig tart, kivéve a legutolsó bulit, mert az jó sáros, sötétbencsúszkálós móka volt:D
Térkép:
http://www.ehseteam....dDH/terkep.html
Posted 2008. February 01. - 00:34

http://www.velo.hu/h...=1457050e107b1e2008-01-24/04 Határozat
Melts Andrást az MMTBSZSZ Elnöksége 2008. évben eltiltja XCO,XCM,4X, DH, Triál válogatottságtól és 2008-ban mindenféle pénzügyi támogatást megvon tõle.
Blazsó Mártont az MMTBSZSZ Elnöksége 2008. évben eltiltja XCO,XCM,4X, DH, Triál válogatottságtól és 2008-2009-ben mindenféle pénzügyi támogatást megvon tõle.
Tudja valaki ezek hátterét?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 01. - 00:21

Melts Andrást az MMTBSZSZ Elnöksége 2008. évben eltiltja XCO,XCM,4X, DH, Triál válogatottságtól és 2008-ban mindenféle pénzügyi támogatást megvon tõle.
Blazsó Mártont az MMTBSZSZ Elnöksége 2008. évben eltiltja XCO,XCM,4X, DH, Triál válogatottságtól és 2008-2009-ben mindenféle pénzügyi támogatást megvon tõle.
Tudja valaki ezek hátterét?
Posted 2008. January 31. - 21:38

és ezekre a pályákra lehet majd elemeket (pl ugrató, nortshore stb) is építeni?
ennyire azért ne szaladjunk elõre.Öröljünk hogy legálisan lehetünk majd a hegyen.Mindent szépen lassan.
Sajnos annak idején amit kiharcoltunk sok sok év alatt,nagyon elcseszték bunkob fajták.Most kezdhetünk mindent elõrõl.
Posted 2008. January 31. - 21:05

Posted 2008. January 31. - 20:59

Grat Messornak hogy tesz vmit a hazai DH-ért!!!!!!:bananadan
És konkrétan a pesti pályáknak melyik részén akarnátok versenyt jövõre????
Miket ígért az ottani erdészet??
Még csak egyezkedünk,de ha isten is ugy akarja akkor lesz 10 pálya ami a pesti erdészethez tartozik,az hogy melyikek az egy köv mûsor szám lesz.
Posted 2008. January 31. - 20:41

oké, hogy másodikán lesz de mikor (délelõtt/délután) és az Eged se egy kis hely
eladó cuccok
Posted 2008. January 31. - 16:54

És konkrétan a pesti pályáknak melyik részén akarnátok versenyt jövõre????
Miket ígért az ottani erdészet??
Posted 2008. January 31. - 15:30

nekem a város másik pontján van pályám oda szoktunk feljárni haverokal, és drotokat szokot kifesziteni meg meg fákat rak a pályára egy tata, pedig nincs semmi féle turista uthoz köze
csak öreg barom aki nem tud magával mit kezdeni
azt tanácsolták ré kéne rendesen förmedni
de szerintem semmi nem változna
Posted 2008. January 31. - 14:54

Bár még tárgyalás altt vannak.Már emilben és telefonon beszéltem a erdészeti igazgatoval és ugy nézki hajlik az egyeségre.Bár sajna a feltételek igen kemények lesznek ha létre jön a dolog.
És hálistenek mindez köszönhetö annak hogy a tavalyi szezon írországban nyomtam végig és meséltem neki róla hogy kint milyen modon megy a dolog.
Posted 2008. January 31. - 09:29

eged dh ról?????a szervezöknek
szálásról kéne valami infó
mi 5 vagy 6 an jönnénk
tudtok valamit intézni
minél olcsobb annál jobb
Hirtelen csak ezt találtam, árat kérdezd meg!
http://www.agriacanada.hu/
és itt a helyiek fóruma, még lehet valakinél el is fértek vagy ilyesmi...
http://forum.sg.hu/l...H&id=1151616380
Posted 2008. January 31. - 01:12

Pécsen nem az erdészek a fõ baj, hanem a város õk nem adnak területhasználati engedélyt, ha jól emlékszem nagy sós így mondta.
A város semmire sem hajlandó. Csináltak egy 1db funbox-ból álló "parkot", ami még a BMX-nek is majdhogynem kicsi, azóta az a szlogen, hogy ha bringázni akarsz menj oda! Cserébe viszont mindenhonnan próbálják kiûzni a bringásokat. Éljen az európai kultúrális fõváros...
Egy ideig úgy tûnt, hogy az erdészet még bizonyos kompromisszumok mellett hajlandó lenne EGY ösvényt kijelölni, ahol szabad bringázni (ezt is valahol 10 km-re a várostól gondolták), de ahogy tudom az utóbbi idõben a erdészet is kezd a város oldalára állni.
Mióta itt hegyi bringázás létezik azóta megy a huzavona. Bringázás elõtt végig kell járni a pályát, hogy nincs-e damil kifeszítve, vagy beláthatatlan helyen farönk behúzva, de ezeket leszámítva addig nincs probléma, amíg nem tesz megint valaki följelentést valamiért. Általában itt csak önjelölt természetvédõ, "jóakaró", panelproletár túristák szoktak pattogni, akik fölsétálnak akár 150m-t is, hogy odaszarassák a kutyájukat a túristaútra és közben leordítanak minden biciklist - akár köszön, akár nem, akár fölfelé tolja, vagy lefelé gurul - mert az, hogy valaminek 2 kereke legyen (és nem 4) az nem fér az agyukba.
Ha meg megszületik a följelentés, akkor 1 hóapig rendõrségi razzia nivával és utána minden folytatódik a "rendes" kerékvágásban...
Már sokszor ment az alkudozás, hogy mésgis lehessen bringázni, de mindíg az lett a vége, hogy NEM.
The life is short, ride more!
Posted 2008. January 30. - 23:59

Pécsen nem az erdészek a fõ baj, hanem a város õk nem adnak területhasználati engedélyt, ha jól emlékszem nagy sós így mondta.
Valami úton módon ismerõsön keresztül kéne megközelíteni a dolgot. Tuti ismersz olyat akinek a valakije ott ül a döntésthozók között...
Vagy valami bringás rendezvényre meghívni a döntésthozókat, hogy lássák mirõl is van szó...
Nekem hirtelen ezek az ötleteim vannak a probléma leküzdésére.