Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
valóban nem annyira sok a szikla, de nem is kevés, magyar viszonylatban szerintem kifejezetten jónak mondható
ugrók sem nagyon, de van egy elég méretes útátugrás, biztos van legalább 6 méteres, de sztem. több is, fõleg ha nagyon gyorsan mész rá, persze ez ralatív

alábbi linken olvashatjátok rövid beharangozó irományomat (78/79.old.) az MBKSE által rendezett kupafutamokról
STANDMAG

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nah, köszi! aszittem több szikla van benne, meg nagyobb ugrók, de rendben van ez most így, legalább bírni fogja a beteg könyököm.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

ez a bagolyirtási pálya milyen? szégyen, de még sosem voltam :)

Rocsi!

Nézd meg ezeket:
Bagolyirtas DH 1 - 2009.05.01-03 Video - Pinkbike.com
Bagolyirtas DH Track Video - Pinkbike.com

Talán átad valamit a pályából.
Muszáj lesz kipróbálnod. Tetszeni fog tutira! :)

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Hello
Bagolyirtáson lesz bringamosó? Csak mert néztem idõjárás-jelentést és sok esõt mond a hét második felére....
Most is olyan hosszú sorok varhatóak a felszállítókocsiknál mint a tavalyi Bagoly1 versenyen vagy sok autó lesz?

Az idõjárás lutri, de az idõkép.hu valóban egész jól használható elõrejelzést ad.
Felszállítással kapcsolatban annyit tudok neked mondani, hogy tavaly azért volt kvázi kevés autó, mert a szervezõk a nevezõk mennyiségébõl látják a bringások számát, és ahhoz rendelnek autót. Feltételezem, hogy idén nem lesz ebbõl probléma, mivel rajtszám nélkül edzésnapon sem lehetsz a pályán.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

Visszatérsz??? Juhéééé!!! :D
Újra lesznek csajok! A könnyebb pályákon barátnõm is nyomni fogja. :P

én is itt lennék (Komlóról)
össze kéne beszélni, hogy ki hova megy!

meg lehetne kérni a versenyrendezõket, hogy csajoknak legyen ingyenes a nevezés! :) csak egy gesztus. nem nagy bevétel-kiesés lenne nekik. :)
persze nem ez tartja vissza a lányokat, de hátha...
No risk - No fun! :P

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Hello
Bagolyirtáson lesz bringamosó? Csak mert néztem idõjárás-jelentést és sok esõt mond a hét második felére....
Most is olyan hosszú sorok varhatóak a felszállítókocsiknál mint a tavalyi Bagoly1 versenyen vagy sok autó lesz?

Id itt érdemes informálódni! pár napos távlatban elég jó!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez a bagolyirtási pálya milyen? szégyen, de még sosem voltam :)

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

Hahó!
Szoktak még lányok indulni itten versenyeken? Vagy mindenki kihalt/átnyergelt/besokalt...?
Ahogy száz év után nézem, szépen felment a versenyek nevezési díja. Remélem megéri kifizetni a népnek.
Amúgy, az mbkse honlapja nem elérhetõ.

Visszatérsz??? Juhéééé!!! :D
Újra lesznek csajok! A könnyebb pályákon barátnõm is nyomni fogja. :P

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Hello
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Hahó!
Szoktak még lányok indulni itten versenyeken? Vagy mindenki kihalt/átnyergelt/besokalt...?
Ahogy száz év után nézem, szépen felment a versenyek nevezési díja. Remélem megéri kifizetni a népnek.
Amúgy, az mbkse honlapja nem elérhetõ.

Persz minden másnak csökkent az ára közben. Ugye.

Mi is õszintén reméljük hogy megérni nekik! ;)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Feltöltött kép
Nemrég küldte Jakesz, még friss és meleg :D

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
köszi punkbiker!

valóban az mbkse.hu-val egy ideje nem lehet belépni az oldalra

Igyekszünk helyreállítani a hibát, addig is mbkse.netlounge.hu -val tudtok belépni az oldalra.
vagy: google -> MBKSE

vagy katt ide

bdaani

bdaani

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
szecsipe : én is úgy vagyok vele mint te, csak én azért jóval fiatalabb vagyok. valószínûleg én is megyek a gyõrújbaráti 4X-ra, de eddig úgy láttam hogy csak 1 napos lesz. Az baj lenne ha én csak vasárnap mennék? Egy idõtervet megköszönnék, vagy valami Flyer van amin rajt vannak a legfontosabb infók ?!

szecsipe

szecsipe

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszönöm szépen az infókat!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
MBKSE Tessék :)

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
május 8-9-én lesz gyûrújbarátban az egyetlen verseny amit eddig tudni lehet, ami a magyar 4x ob!

szecsipe

szecsipe

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok! Kezdõ 4x-os lennék, vagyis, idén szeretném elkezdeni ezt a szakágat, kérdésem az lenne, hogy mikor és hol lennének versenyek, 26 éves vagyok és veszprém megyében lakok, ha volnának erre fele szintén 4x beállítottságú fiatalok, esetleg csatlakoznék hozzájuk

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Nekem új Race-m van és egy másik srác is most rendelte meg nemrégen. Ha értesz egy kicsit hozzá akkor kb 1 órás munkával lehet orvosolni a hibát! Mûködésben SEMMI hátránya nincsen, nagyon szépen mozog(olajcsere után) a hibája gyári állapotban az egy tompa kattogás.

Bucsi

Bucsi

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Köszönöm!Most már képben vagyok!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Igen. Arról azóta sincs hír, hogy javították e ezt a hibát, és piacra került volna a javított széria. Amennyiben érdekel a hiba oka és pontos leírása, fordulj Salához!