Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Tessék má svenkes képeket is csinálni, mert a dh a mozgásról szól:)

Igenis:D mihelyt lesz egy erõteljes vakum, nem elég erõs a beépített...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Egeddh-n készült képeim: 2008év képeim Eged DH MK 2008-06-01 Vanczi
http://www.freeweb.h...utogallery.php?

Tessék má svenkes képeket is csinálni, mert a dh a mozgásról szól:)

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Egeddh-n készült képeim: 2008év képeim Eged DH MK 2008-06-01 Vanczi
http://www.freeweb.h...utogallery.php?

peaty zonked

peaty zonked

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Ahha értem már!
Pont ezért kérdeztem, hogy a BPDH meg lesz-e tartva? merthogy ugyanaz a gárda szervezi.
Szóval akkor van kilátás még bagolyi versenyre. Az jó. Azért jövõre jó lenne egy normális egyesület akik meg kapnák a jogot és persze meg is csinálnák.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a helyszinen bárki rendezhet versenyt, aki megfelel a szövetség elõírásainak

az a rendezõgárda, aki most visszamondta a rendezést két évig nem rendezhet.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

A Bagolyon Magyar Kupafutam, és egyéb pontszerzõ verseny nem lesz, még legalább 2 évig. Abban az esetben lehet ott kupafutamot rendezni ha olyan rendezõ jelentkezik aki, a szövetség által be van jegyezve, és rendelkezik rendezési referenciákkal.

Ezt a kommentet rosszul értelmezem, vagy tényleg ellentmondó a két mondat?
Vagy most a helyszin kapott büntit, és 2 év után csak az rendezhet ott kupafutamot aki "olyan rendezõ jelentkezik aki, a szövetség által be van jegyezve, és rendelkezik rendezési referenciákkal"?

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Nem pont ugyanaz a szervezõ gárda, és elvileg Bagolyon nem marad el teljesen a verseny, de biztos, hogy nem lesz kupafutam. Nekem az a legutolsó hírem, hogy a 14-i hétvégén lesz megtartva ott egy verseny.

A Bagolyon Magyar Kupafutam, és egyéb pontszerzõ verseny nem lesz, még legalább 2 évig. Abban az esetben lehet ott kupafutamot rendezni ha olyan rendezõ jelentkezik aki, a szövetség által be van jegyezve, és rendelkezik rendezési referenciákkal.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nem pont ugyanaz a szervezõ gárda, és elvileg Bagolyon nem marad el teljesen a verseny, de biztos, hogy nem lesz kupafutam. Nekem az a legutolsó hírem, hogy a 14-i hétvégén lesz megtartva ott egy verseny.

peaty zonked

peaty zonked

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Semmi köze a 2 versenynek egymáshoz. :) Szó sem volt róla hogy elmaradna a Gellért-hegyi dh..

NNa az nagyon jó. Egyébként arról sem volt szó, hogy a baglyos elmarad, csak egy héttel elõtte. Csak azért kérdeztem, mert, hogy ugye ugyanaz az se szervezi. Akkor hétvégén a Gellért-hegyen!

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Jeee! Hétvégén Gellért-hegy DH!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Akkor ez már tuti meg lesz tartva?
Azthittem, hogy a Bagolyírtási versennyel eggyütt ez is elmarad. Mondjuk jobban örültem volna egy baglyos versenynek ....

Semmi köze a 2 versenynek egymáshoz. :) Szó sem volt róla hogy elmaradna a Gellért-hegyi dh..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Giant Glory Ride – egy tömegrajtos downhill verseny, Schladmingban, Ausztria leghosszabb downhill pályáján.
(Az esemény címe a fõszponzor és a bikepark egyik pályája nevét viseli, amelyet erre az eseményre készítettek.)

Háttér információk:
A schladmingi Bikepark átépítése most fog befejezõdni. Az átépítés új pályákat, szekciókat és egy új bringa centrumot is érint, amit a pálya alján építenek fel. Itt Giant kerékpárokat és O’Neal ruhákat lehet majd bérelni, és lehetõség lesz kerékpár és teleszkóp szervízelésre is. A centrum informácios pontként fog szolgálni a bringásoknak, lesz pihenõsarok és internet hozzáférési lehetõség a bikepark használóinak.
Az új internetes portálon pedig a bikeparkról és a pályákról lehet majd információt kapni.

A verseny:
Tömegrajtos downhillt – amilyen a “Giant Glory Ride” - Ausztriában elõször rendeznek.
A pályát közvetlenül a verseny elõtt nyitják meg, edzeni nem lehet.
A pálya hossza is új, legalább 12 perces tökéletes downhill pálya, teljesen a tetõtõl, a schladmingi Planairól le a pálya alján lévõ Olimpiai Stadionba.
A starttól számított 150men át a pálya az 50m széles sípályát követi. Ezután egy erõs jobbos kanyarral fordul be egy egynyomtávú útra, ahol elõzni majdnem lehetetlen. A pálya középtávon ismét kiszélesedik, ahol elég hely adódik az elõzésre, mielõtt a pálya belépne a UCI Downhill Világ Kupa pályájára. Itt már kiderül a versenyzõk technikai és fizikai felkészültsége, ugyanis eddigre már 6 perce lesznek a pályán. A pálya az utolsó 1 percben a UCI 4X Világ Kupa pályán folytatódik, utolsó lehetõség az elõzésre és küzdeni a pozíciókért.
A célterület a Planai Olimpiai Stadionja lesz és az elsõ Giant Glory Trail gyõztese bekerül a verseny történelmébe. A versenyzõk ezen a területen állíthatják fel sátraikat és a megnyitó party is e hely mellett lesz. A díjátadó dobogója a vadonatúj bringás centrum tetején lesz. A verseny ideje alatt egész nap egy DJ innen fogja kommentálni az eseményeket. A megnyitó partyt a Hohenhaus Tenne segítségével rendezik meg!

A projekt vezetõsége (beleértve az ellenõrzést és értékelést):
Elias Walser – Planai Bergbahnen – Projekt vezetõje
Günter Pekoll – Planai Bergbahnen – Pálya építésének és a verseny elõkészületeinek vezetõje
Peter Fernbach – Pi-Tu Bikecenter – Projekt konzultáns
Hohenhaus Tenne - Glory Trail Rider Party szervezõje

Program:
2008.05.30
Schladming Bikepark megnyitó

2008.06.07.
A Glory Trail (tetõtõl a közepéig) és a Giant Glory Ride megnyitója, amíg a Nap fent van (05:10tõl 21:03ig)

2008.06.07:
09:00 Bikepark nyitás
16:00 Bikepark zárás
16:00 Technikai eligazítás az alsó állomáson - minden Glory Ride versenyzõnek
16:45 Beszólítás
17:00 Start
17:30 Euro 2008 Foci VB bemelegítés (promociók és animációk)
18:00 Euro 2008 Foci VB – Szabadtéri élõ közvetítés Svájc : Csehország
20:00 Euro 2008 Foci VB – Szabadtéri élõ közvetítés Portugália : Törökország
21:00 Hohenhaus Tenne Party

Kapcsolat:
Peter Fernbach
Fasanstr 6
4493 Wolfern
p.fernbach@rsp.at
0650-4130321

Elias Walser
Planai Bergbahnen
Coburgstr 52
8970 Schladming

peaty zonked

peaty zonked

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Akkor ez már tuti meg lesz tartva?
Azthittem, hogy a Bagolyírtási versennyel eggyütt ez is elmarad. Mondjuk jobban örültem volna egy baglyos versenynek ....

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

EGYENLÕRE BPDH!!!!

Egy kérdés: a pálya ugyanaz a nyomvonal lesz mint az eddig megrendezett bpdh-nak?! (pl.2006)

Reméle sokan leszünk, bár rosszidõt mondanak... :(

Igen, ugyanaz lesz. Én is remélem, hogy sokan leszünk, jó bulinak igérkezik. Ott a helye mindenkinek! ;)

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
EGYENLÕRE BPDH!!!!

Egy kérdés: a pálya ugyanaz a nyomvonal lesz mint az eddig megrendezett bpdh-nak?! (pl.2006)

Reméle sokan leszünk, bár rosszidõt mondanak... :(
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
FIGYELEM!

Kõszeg Dh szállásinfo:
Sátrazási lehetõséget nem tudunk biztosítani!
A helyi pedagógiai intézet tornatermében illetve kollégiumában van lehetõség megszállni. A kerékpárokat a folyosókra be lehet vinni amihez csak nekünk lesz kulcsunk. A gondnokság kérése az, hogy a tornatermekbe utcai cipõvel ne menjünk be, de a folyosó elég tágas ahhoz, hogy ott szanaszét hagyjátok a bringás cuccokat...
Zuhanyzó annyi van, hogy akár mindenkinek külön jut :P
A koli részben, 4 nagy, kb 10 ágyas, galériás, külön konyhás szoba van
Mivel részint kisgyerekek lakják megeshet, hogy valakinek (ez kb 8 embert veszélyeztet teltház esetén) gyerekágy jut... ebben az esetben a tornatermi tarifa érvényes, de akkor már szerintem kényelmeseb a földön a teremben...
Árak:
-Tornaterem 50 fõs limittel: 1000 Ft/fõ/éj
Aki ezt az opciót választja, az hozzon polifoamot és hálózsákot.
-Koli kb 40 férõhely: 1620 Ft/fõ/éj (+300 ha nincs diákod, de amúgy nem kérik...)

A szállást a nevezéskor lehet igényelni és rendezni.
A szombati edzés után este 7 órától lehet beköltözni.
Azért nem korábban, mert nem szeretnénk mindenkivel külön odarohangálni, mivel saját kulcsot kapunk és nem lesz ott senki aki beenged...

Ha ezek ellenére más lehetõség után szeretnétek nézni akkor az alábbi linken az összes kõszegi szálláslehetõség megtalálható.
http://www.iranymagy...g/szallasok-p1/

Sporttársi üdvözlettel:
A szervezõk

RP

Tuning mûvek

www.siklub-szombathely.hu

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ez a budapest dh itt ennyire sem futja?
Senki nem kommentelte le..

Ride everywhere.

.

Bamacs

Bamacs

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
A 2008-as magyar versenyeredményeket megtalálhatjátok itt

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Egri eredmények

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Sziasztok! 1-2 kép a Komlói Four Cross versenyrõl, 200ft/db áron rendelhetõ 8 Mega Pixeles méretben.
http://picasaweb.goo...0524FOURCROSS4X
Info horgasz.zoli@gmail.com

200ftért fotónyomtatsz meg postázod is? talán úgy van értelme. Én már több versenyen fotóztam, de szivesen INGYEN elküldöm bárkinek a róla készült képet. És vannak jobb mképeim mint a tied...