Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ezért a pénzért két napig kapsz felszállítást, indulhatsz egy nagyon jó versenyen, az egyik legjobb hazai pályán, ha ügyes vagy díjaznak, stb stb.
Nem akarom a költségeket felsorolni, aki érintett az tudja hogy nem két forint a szervezés.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Punkbiker: Lassan meg se éri versenyt szervezni, mert folyamat minuszos.
FanatiX

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Nevezési díjak egyre szebbek............
Tavaj még 3500-nél kezdõdött most meg már 5000.pff
lassan megse éri versenyekre menni.......

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Sziasztok!

Pár oldallal korában olvastam a biztosításos kérdéseket...
Az hogy extrém e vagy nem a monti, csak a magyar TBnél számít-egyébként nem került be az "extrém" listára, tehát nyugodtan lehet mondani, hogy bringázni voltál...
Külföldön egész más a helyzet, biztosítástól és biztosítótól függ, hogy benne van a pakliba a teljes körû fizetés. Ha csak az eu-s xy formanyomtatványod van az a korházi kezelésekre, költségekre érvényes, de semmi többre...
Magyarul ha a hegyen kell ellátniuk a hegyimentõknek, vagy nekik kell lehozniuk, vagy esetleg helikopteres szállítás is van az mind külön téma, ami csak a külön biztosításokba van bene, ugyanúgy mint a síeléshez megkötött cuccokban.

üdv. ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
A legenda visszatér :)

Feltöltött kép

HELYSZÍN: MÁTRASZENTIMRE, BAGOLYIRTÁS – KÁROLYTÁRÓ
RENDEZÕ: Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület
PARTNEREÜNK: Mátraszentimei Önkormányzat
A verseny a mátraszentimrei falunapok keretein belül kerül megrendezésre.

Technikai adatok:
PÁLYA: 2,4km SZINTKÜLÖNBSÉG KB:300m
Rajt: Mátraszentimre, Bagolyirtás
Cél: Gyöngyösoroszi- Károlytáró

Program:
Augusztus 2 szombat:
Nevezés 8:30-tól 16:00-ig Bagolyirtáson
Szabadedzés: 9:00-tól 17:00-ig
Augusztus 3 vasárnap:
Nevezés 8:30-tól 11:00-ig Bagolyirtáson
Szabadedzés: 9:00-tól 12:30-ig
Nevezési díj: 5000-Ft
Hölgyeknek ingyenes!

Kategóriák:
Fullteló
Merev
Három induló esetén Nõi

Idõmérõ futam aug.3 vasárnap: 13:00-tól
Döntõ futam aug.3 vasárnap: 15:00-tól
Eredményhirdetés az utolsó célbaérkezõ után fél órával Bagolyirtáson.

A versenyen bukósisak használata kötelezõ, további védõfelszerelés ajánlott.
Pályán kizárólag rajtszámmal ellátott kerékpárral lehet menni.

Info: matraibetyarok@gmail.com

Szponzorok:
GoFast!, SixSixOne, Royal, O'neal, SuNline, KeletiBlokk, Videoplakát, Mátra Local'Z, SecondWind, Ingyen Piac, Mátraszentimrei Önkormányzat, Gyöngyösoroszi Önkormányzat

(A szövetség nem rendezte meg a május végi Bagolyirtást, ezért néztük ki az augusztusi idõpontot, mert akkor semmilyen verseny nem volt kiírva. Direkt figyeltünk rá, hogy senkivel ne ütközzünk. A tokodi verseny nem erre az idõpontra lett kiírva. (Tudom a konatalálkozó miatt tolták el.) de mivel a bagolyirtási verseny a mátraszentimrei falunapok keretein belül lesz megrendezve, mi már nem tudjuk és nem is akarjuk más idõpontra tenni!!!)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
találhattatok volna vmi jobb hátteret is a flyernek :D
;)

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Illetve szerencsésebb lett volna a Hölgyek kategóriáját magyarul írni, ha már angolul nem megy... :)

na igen :D

a másik: hogy van bokorugró az most vkinek tetszik vkinek nem. De hobby akkor is kell!

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Illetve szerencsésebb lett volna a Hölgyek kategóriáját magyarul írni, ha már angolul nem megy... :)

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Én módosítanám a sátorlajás kiirást, nem BOKORUGRÓ, hanem HOBBI, bokorugró nem elfogadott kategória. Ezt nem lehet megérteni már, hány oldalon keresztül volt ebbõl vita.

A felvonó használat hogy megy? Mi fizetjük, vagy a nevezésbe van valamennyi lehetõség és aki akar az még vesz magának? Ha nincs a 4 ezer Ft-os nevezés kicsit horror.
FanatiX

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Bagolyírtáson a mindenki által ismert és közkedvelt pályán lesz a verseny. Pár igen komoly újítással. Egy kis elõzetes ízelítõ az újításokból: http://www.pinkbike.com/photo/2226192/

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
hamár versenykiírás van sauhelyjrõl, akkor lehetne vmi szállásinfo is....

elõre is köszi
The best part of racing: the adrenalin rush...

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
hello! most linkelték nekem ezt:
Feltöltött kép

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Kicsit szomorú vagyok, h állandóan egymásra vannak szervezve a versenyek... mint pl. most hétvégén is... s akkor mostmár Tokod, meg Bagoly... azt szeretne fejlõdni az ember a versenyeken :chin: :cry:
Miért jó ez... (tudom, tudom... már elõre el volt döntve... persze, semmi rugalmasság, hogy összefognának a szervezõk és azt mondanák, h legyen mindenkinek jó, köztük nekik is és legyen különbözõ idõpont...)

s azt is tudom, h magyarázni egyszerû...szal kussolok :no:
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Sziasztok.
Akkor tokod dh el tolódik augusztusra ezek szerint?

értetlen

értetlen

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Az októberi dátum az a szervezõk tuttán kívül került be a naptárba,de ez javítva lett és a Dalmamagon olvasható is volt!

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás

CSáó ! valaki megtudja mondani hogy augusztusban hol lesz magyar kupafutam és pontosan mikor??

elöre is köszi....

Hát elvileg nem lesz, én úgy tudom legalábbis.
A 24-ei hétvégén lesz Bükkzsérc, de az csak ranglista verseny, az 0,5-es szorzójú, tehát elvileg fele annyi potot kapsz, mint egy kupafutamon ugyanolyan helyezésért.

Más:
Még valami korai,év eleji versenynaptárban szerepelt TOKOD DH október 5-ei dátummal, az gondolom már nem aktuális.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Akkor nekem marad a Bagoly.
Közelebb is van, meg a két pályát azért nem merném összehasonltani.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Bagolyírtás idõpontja is tuti már. Az mbkse honalpján is már fent van egy ideje. www.mbkse.hu

értetlen

értetlen

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Az idõpont tuti, mert így is le lett csúsztatva a Konatalálkozó miatt/az idõpontot már honapokkal hamarabb feltettük ide/na de mindegy.
A Bagolyírtás dh nak tuttommal volt már idõpontja! és akárhogy is néztük nem találtunk más szabad hétvégét a nyáron...
üdv:TOKODTEAM

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
bükk marci is akkor lessz:S:(
Pedig nagyon mennék:S:(