Személy szerint lettem megszólítva, tehát válaszolok, habár nem ez a fórum az, ahol ezeket az ügyeket megoldani kell. Nagyon sajnálatos, hogy ilyen elõfordult. Összefoglalom amit az egészrõl tudok:
-Az idõmérõ hivatalos jogszerûen aláírt szerzõdéssel vállalta a verseny idõmérését,és eredménylista elkészítését. Nem teljesítette vállalt kötelezetségét, ezért jogilag kártérítéssel tartozik.
-A versenyt újra meg kell rendezni, a felmerülõ költségeket az idõmérõnek kell állnia
-A versenyzõk akik nevezési díjat fizettek nem kellene újból kifizetniük a nevezést, és a felszállítást.A felmerülõ költségeket az idõmérõnek kell állnia.
-Az újjonnan nevezett versenyzõk az eredeti nevezési díjakat kell hogy fizessék.
-A nevezett versenyzõknek utazási költségtérítési hozzájárulást kell fizetni amelyet szintén az idõmérõ kell hogy álljon.(személyenként egyforma értékben)
-A szervezõnek meg kell rendeznie újból a versenyt, ki kell kalkulálnia a plusz költségeket, és meg kel tennie a jogi lépéseket az idõmérõvel szemben.
Természetesen ez az én privát véleményem !!!.
Az újbóli megszervezéshez szükség van az elnökség határozatára.Személy szerint nagyon sajnálom, hogy nem lehettem jelen, de olyan problémák hátráltattak amely nem tûrt halasztást.
Hát igen a hétvégi verseny:
Engem csak az aggaszt, hogy 2 éve még a szekszárdi ranglista verseny után nem kicsi vita bontakozott ki. Most meg semmi, nem a vita hiányzik. Már mindenki lemondott errõl az egészrõl, arról hogy ezt itthon lehetne ezt normálisan is csinálni. Nem tudom, ki vagy mi miatt jutottunk el idáig, de elszomorít a helyzet.
Mielött még valaki a Misinek esik, hogy miért kellett megóvnia, tegnap beszéltem vele, az óvás jogos volt a részérõl, 100%-ig, õ volt az egyetlen, aki leírta ezt, tette mindezt 1 db A4-es oldalon összegyûjtve az összes hibát, amit a hétvégén tapasztalt.
Az meg lehetetlen, hogy valaki ezen a pályán ilyen idõt mennyen ugyanis, 1600 m hosszú a pálya, 1:43-at jött Krizsák János ami azt jelenti hogy 56-os átlagsebességet ért el. (Mariborba Sam Hill 53-as átlagot ment). Ja amúgy a Zöllei Patrick lett a 3 az idõmérés alapján.
Ennyi.
A szakág vezetõ úr véleményére, azért kiváncsi vagyok.
Elhittük...