Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Valahol lehet látni egy idõmérõ által is aláírt szerzõdés másolatot?

A Sauh-i rendezõknél van az eredeti aláírt változat. A dolgok jelenlegi állása szerint nem lenne túl bölcs dolog nyílt fórumon nyilvánosságra hozni a szerzõdést, mivel jogi lépéseket terveznek a szervezõk. Én mindenestre nem tehetem meg, habár ismerem a szerzõdés tartalmát, és az aláírás nélküli változatot elküldték nekem is.
1.[FONT="] "........[/FONT]A Szerzõdõ Felek a jelen szerzõdés tartalmát, valamint az annak teljesítése során tudomásukra jutott tényt, adatot vagy információt üzleti titokká minõsítenek. Ennek megfelelõen ilyen tényt, adatot vagy információt ,melynek titokban maradásához a másik félnek méltányolható érdeke fûzõdik a Szerzõdõ Felek üzleti titokként kezelik. E körben üzleti titoknak minõsül például a Megbízott, számítógépes szoftverei, üzleti folyamatai, az ezekkel összefüggõ dokumentációk......."

Ezért nem lehet a szerzõdést nyilvánosságra hozni. Majd a jogi lépések megtétele, valamint a kártérítés megfizetése után nyílttá tesszük.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Én azért a privát vélemény mellett kíváncsi lennék a hivatalos szakágvezetõi véleményre. Lesz-e idén Országos Bajnok DH-ban???

Elõre is köszi.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Béla köszi a válaszod.
FanatiX

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem hinném, hogy be fogják tudni hajtani rajta. miért pont ez a szerzõdés lenne rendben ebben a kuplerájban? plusz, ha mégis, akkor sem mostanában lesz belõle pénz, ha bíróságra kerül az ügy.
azt azért megkérdezném, hogy ki volt az idõmérõ? mert ugye volt egy év, amikor problémamentesen lefutott minden verseny mérése. ja, de biztos elvállalta vki 5ezerrel olcsóbban.
és csoda, hogy senki nem szponzorálja ezt a sportot.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Valahol lehet látni egy idõmérõ által is aláírt szerzõdés másolatot?

Aktuális civil

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
jó ez a sauh OB, mindíg van valami gebasz...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez ugye vicc volt?!

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Személy szerint lettem megszólítva, tehát válaszolok, habár nem ez a fórum az, ahol ezeket az ügyeket megoldani kell. Nagyon sajnálatos, hogy ilyen elõfordult. Összefoglalom amit az egészrõl tudok:
-Az idõmérõ hivatalos jogszerûen aláírt szerzõdéssel vállalta a verseny idõmérését,és eredménylista elkészítését. Nem teljesítette vállalt kötelezetségét, ezért jogilag kártérítéssel tartozik.
-A versenyt újra meg kell rendezni, a felmerülõ költségeket az idõmérõnek kell állnia
-A versenyzõk akik nevezési díjat fizettek nem kellene újból kifizetniük a nevezést, és a felszállítást.A felmerülõ költségeket az idõmérõnek kell állnia.
-Az újjonnan nevezett versenyzõk az eredeti nevezési díjakat kell hogy fizessék.
-A nevezett versenyzõknek utazási költségtérítési hozzájárulást kell fizetni amelyet szintén az idõmérõ kell hogy álljon.(személyenként egyforma értékben)
-A szervezõnek meg kell rendeznie újból a versenyt, ki kell kalkulálnia a plusz költségeket, és meg kel tennie a jogi lépéseket az idõmérõvel szemben.

Természetesen ez az én privát véleményem !!!.
Az újbóli megszervezéshez szükség van az elnökség határozatára.Személy szerint nagyon sajnálom, hogy nem lehettem jelen, de olyan problémák hátráltattak amely nem tûrt halasztást.

Hát igen a hétvégi verseny:

Engem csak az aggaszt, hogy 2 éve még a szekszárdi ranglista verseny után nem kicsi vita bontakozott ki. Most meg semmi, nem a vita hiányzik. Már mindenki lemondott errõl az egészrõl, arról hogy ezt itthon lehetne ezt normálisan is csinálni. Nem tudom, ki vagy mi miatt jutottunk el idáig, de elszomorít a helyzet.

Mielött még valaki a Misinek esik, hogy miért kellett megóvnia, tegnap beszéltem vele, az óvás jogos volt a részérõl, 100%-ig, õ volt az egyetlen, aki leírta ezt, tette mindezt 1 db A4-es oldalon összegyûjtve az összes hibát, amit a hétvégén tapasztalt.

Az meg lehetetlen, hogy valaki ezen a pályán ilyen idõt mennyen ugyanis, 1600 m hosszú a pálya, 1:43-at jött Krizsák János ami azt jelenti hogy 56-os átlagsebességet ért el. (Mariborba Sam Hill 53-as átlagot ment). Ja amúgy a Zöllei Patrick lett a 3 az idõmérés alapján.

Ennyi.

A szakág vezetõ úr véleményére, azért kiváncsi vagyok.

Elhittük...

Atti_dh

Atti_dh

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok , ezen a link en http://www.flickr.co...s/13005936@N05/
van egy pár kép a hétvégi OB röl . es remélem hogy megkapom atöbbi képet is ....

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Van olyan DH verseny az országban amire amatõrök is nevezhetnek?

minden szövetségi versenyen is indulhatak amatõrök hobby kategóriában licence nélkül.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
A következõ ilyen a Mátra / Bagolyirtás verseny lesz. Bulifutam, ahol az indulók nem lesznek kategóriákra osztva. Mindösszesen Fullteló / Merev / Nõi kategória lesz. Teljesen kezdõk is indulhatnak a megfelelõ védõfelszereléssel.

Vorangee

Vorangee

újonc

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
  • LocationBudapest
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Van olyan DH verseny az országban amire amatõrök is nevezhetnek?

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

Engem jobban aggasztott a pályabírók hiánya akkor amikor az utat ugrottam. Féltem mivan ha valaki van alattam, elég nagy volt a tempó mindkettõnél megállni nem tudtam volna.
És a nem baj tûléltük felfogás nem jó, mert mi van ha csak egyszer nem éljük túl, akkor nem lesz lehetõség a restartra. Ki kér bocsánatot a szüleimtõl, vagy még rosszabb én ugrok rá valakire, és az a valaki marad ott, te hogy éreznéd magad utána? Ebbe kéne belegondolni mindenkinek.

szombaton és vasárnap is voltam a pályán,(kivételesen nem indultam
)fotoztam,videokat csináltam...vasárnap voltak pályabirok az utátugrásnál,szombaton mig ottvoltam,akkor is voltak...igaz nemvolt rajtuk "kukás" mellény...

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Kérdés
mit szólnátok egy ismétléshez?
Ezek után eljönnétek ha ismerõs nevek lennének a rendezõk? (öreg dh-sok akiknél betelt a pohár)

A válasz egyértelmû. :)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás

Kérdés
mit szólnátok egy ismétléshez? Ezek után eljönnétek ha ismerõs nevek lennének a rendezõk? (öreg dh-sok akiknél betelt a pohár)

Mi sem véletlenül rendezzük így a Bagolyirtás DH-t...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Kérdés
mit szólnátok egy ismétléshez?
Ezek után eljönnétek ha ismerõs nevek lennének a rendezõk? (öreg dh-sok akiknél betelt a pohár)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Engem csak az aggaszt, hogy 2 éve még a szekszárdi ranglista verseny után nem kicsi vita bontakozott ki. Most meg semmi, nem a vita hiányzik.

Én viszont a bírók nevében mondanék köszönetet a versenyzõknek, hogy ilyen higgadtan, nyilván nagy önfegyelemmel, de összességében nagyon normálisan viseltétek el a kialakult helyzetet, senkinek sem volt könnyû az a délután.

Üdv,

Fetzer Robi

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Engem jobban aggasztott a pályabírók hiánya akkor amikor az utat ugrottam. Féltem mivan ha valaki van alattam, elég nagy volt a tempó mindkettõnél megállni nem tudtam volna.
És a nem baj tûléltük felfogás nem jó, mert mi van ha csak egyszer nem éljük túl, akkor nem lesz lehetõség a restartra. Ki kér bocsánatot a szüleimtõl, vagy még rosszabb én ugrok rá valakire, és az a valaki marad ott, te hogy éreznéd magad utána? Ebbe kéne belegondolni mindenkinek.
FanatiX

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Ja amúgy a Zöllei Patrick lett a 3 az idõmérés alapján.

Jó a lényegen nem változtat.

Amugy igaza volt a Misinek az tény, mert nemcsak az idõmérés hibázott. Ami engem mindenekelõtt zavart az már szombaton kibukott, mégpedig az, hogy nem volt szombaton egyetlen pályabíró sem a pályán, hát majdnem féltem, hogy mi van ha történik vmi, akkor ott pusztul meg az illetõ???
Na mind1 nem lényeg. Túlétük.
The best part of racing: the adrenalin rush...

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hát igen a hétvégi verseny:
Engem csak az aggaszt, hogy 2 éve még a szekszárdi ranglista verseny után nem kicsi vita bontakozott ki. Most meg semmi, nem a vita hiányzik. Már mindenki lemondott errõl az egészrõl, arról hogy ezt itthon lehetne ezt normálisan is csinálni. Nem tudom, ki vagy mi miatt jutottunk el idáig, de elszomorít a helyzet.

Mielött még valaki a Misinek esik, hogy miért kellett megóvnia, tegnap beszéltem vele, az óvás jogos volt a részérõl, 100%-ig, õ volt az egyetlen, aki leírta ezt, tette mindezt 1 db A4-es oldalon összegyûjtve az összes hibát, amit a hétvégén tapasztalt.

Az meg lehetetlen, hogy valaki ezen a pályán ilyen idõt mennyen ugyanis, 1600 m hosszú a pálya, 1:43-at jött Krizsák János ami azt jelenti hogy 56-os átlagsebességet ért el. (Mariborba Sam Hill 53-as átlagot ment). Ja amúgy a Zöllei Patrick lett a 3 az idõmérés alapján.

Ennyi.

A szakág vezetõ úr véleményére, azért kiváncsi vagyok.

Elhittük...
FanatiX