Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Akinek esetleg marad energiája :D a Bagolyirtási verseny után az csatlakozhat egy hétre vagy akár egy-egy napra....:

MEX tábornapok 2008

Idén is megismételjük a tavalyi hangulatos mátrai nyári tábort Sástón, ahonnan egy hét alatt járhatod be a Mátra minden bringás helyszínét. Downhill és freeride túrák egy héten keresztül épített és jelzett útvonalakon.

INFORMÁCIÓ A TÁBORRÓL:

Szállás: Sástó Ifjúsági Tábor

7 nap 6 éjszaka

Nagy táborterület, egyéb sportolásra is alkalmas területekkel az esti kikapcsolódásokhoz (asztali tenisz, focipálya …). Bográcsozási és nyársalási lehetõség a tábor területén kiépített helyen.

Étkezés: Sástó Étterem

Mindennap egyszeri meleg étel az edzések idõtartamától függõ idõpontban. Választható A és B menü. Napközben a táborvezetõk szendvicseket biztosítanak az edzésekre.

Edzések/bringázások:

A táborban töltött egy hét alatt a Mátra minden táján megfordulhatsz ha részt veszel. Öt napi felszállítás különbözõ programokkal és útvonalakkal. A Mátra épített pályáin és DH-s útvonalain.

A tábor költsége: 30.000 Ft.

Mely tartalmazza a szállás költségét, az étkezést, valamint az edzések költségeit.

A tábor tervezett programja:

Hétfõ:

edzés
Kékestetõ - Mátrafüred

este
Bográcsozás

Kedd:

Dirt Jump
Csónakázás
Pecázás
Adrenalin-park

Szerda:

edzés

Galyatetõ - ParádSasvár
GO DH pálya

DH túra

Galyatetõ - Lajosháza - Mátrafüred

(Idén is lesz lehetõség egy-egy kiválasztott napra csatlakozni hozzánk, részt venni az edzéseken.)

érdeklõdni: 06-20/542-67-67 , jelentkezes@mexse.hu

MEX tábornapok
érkezés VASÁRNAP 12:00 - 18:00
távozás SZOMBAT 18:00 -
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
A Mátra / Bagolyirtás DH támogatói:

Credithill, Frigelit, Vision Street Wear, J-Bike (Jász-Bike), AVE ásványvíz, GoFast!, SixSixOne, Royal, O'neal, SuNline, KeletiBlokk, Videoplakát, Mátra Local'Z, SecondWind, Ingyen Piac, Mátraszentimrei Önkormányzat, Gyöngyösoroszi Önkormányzat, MecsekÖko Zrt, Axel Média (www.extrem.hu), www.photokelemen.com

Szálláslehetõség:
http://www.matraszen...allashelyek.php
http://www.matrahegy.hu

Szombat este tábortüzes - DJ-s buli a bagolyirtási réten, egész hétvégés felszállítás több teherautóval, ingyen zsíroskenyér egész hétvégén, igazi versenyhangulat, stb...

Vonat legközelebb a gyöngyösi vasútállomáson áll meg.
Gyöngyösoroszi-Károlytáró kb 5 km.

Egyéb infó, térkép, pályarajz, videó: www.mbkse.hu

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Stefi,

A kategória elnevezés azért marad, remélem nem gond ;)
Ha úgy gondolod, azért nézõként/szurkolóként is szívesen látunk :)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

engem érdekelnének a Bagolyírtási útátugró adatai :) miylen magas és miylen hosszú? tetszi ka dolog de sztem bef**nék rajta :D

Sztem kb 2,5méter magas, és kb 3-4méter hosszú. Érkezõ aljában meg hirtelen nagy döntött balos.

Stefi sztem MO legjobb versenyét fogod kihagyni... :(

Vasi89

Vasi89

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
engem érdekelnének a Bagolyírtási útátugró adatai :) miylen magas és miylen hosszú? tetszi ka dolog de sztem bef**nék rajta :D

stefi.67

stefi.67

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Direkt az öregfiúk kérésére (és a régi versenyek emlékére) a következõ kategóriák lesznek:
- Fullteló
- Merev
- Stefi (40+)??????????? :))
- Nõi (3 fõ indulása esetén)
Ez a kategóriaosztás már a végleges.[/quote]

Köszi srácok, de én már eldöntöttem hogy nem megyek egyik versenyre sem.
Nálam Sataratta OB. kiverte a biztositékot.
Mindenkinek jó versenyzést kivánok.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Konkrétan errõl van szó:

Feltöltött kép

Ha nem ugrod, ívbe tolod és onnan ugrod :D
(Az ugrató, ha eléállok a mellemig ér)
Bagolyirtás fejlesztési project része ;)

Ha minden összeejön, hétvégére a befutó is drasztikusan megváltozik. Sponsored by Komatsu

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Jezso a pálya melyik részére, melyik kanyarba került ez a szépség?? Bárcsak újhelyen is ennyi lelkesedés lenne, hogy egy jó pálya szülessen ne pedig 10 éve ugyanazon a nyomon és "elemeken" kelljen biciklizni. Mert az h felvonó van lassan nagyon kevés lesz (fõleg ha igazak a hírek).

A nagy útátugrás elõtti ugrató lett felújítva úgy hogy a fa ugrató kuka lett helyette lett egy kõbõl és földbõl, ami hátrébb van. Mellette meg egy leléptetõ ezzel a kanyarral kombinálva, ha vki esetleg kerülné az ugratót akkor se maradjon ki a jóból. Nagyon komoly a lett a pálya a változtatásokkal!!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

Profi, nem profi, ilyen váz, olyan váz, ...

Szerintem a többségnek (beleértve engem is) fogalmu(n)k sincs a "pro" dolgairól. Az meg hogy pattog, nem pattog a tv-n keresztül, az bizony icipicit sem számít. De csak osszátok az észt! ;)

Helyes, ossza mindenki. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Profi, nem profi, ilyen váz, olyan váz, ...

Szerintem a többségnek (beleértve engem is) fogalmu(n)k sincs a "pro" dolgairól. Az meg hogy pattog, nem pattog a tv-n keresztül, az bizony icipicit sem számít. De csak osszátok az észt! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Jezso a pálya melyik részére, melyik kanyarba került ez a szépség?? Bárcsak újhelyen is ennyi lelkesedés lenne, hogy egy jó pálya szülessen ne pedig 10 éve ugyanazon a nyomon és "elemeken" kelljen biciklizni. Mert az h felvonó van lassan nagyon kevés lesz (fõleg ha igazak a hírek).
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Újabb pályaelem a bagolyirtási pályán.

http://picasaweb.goo...064749231191154

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
A Mátra / Bagolyirtás DH-n most szombaton az edzést követõen Night Party, DJ-k zenélnek, tábortûz, bográcsozás, valamint nyársalás lesz.
Tehát össznépi party a bagolyirtási réten, a rajtnál.
Sátrazási lehetõség van! Szállás a környéken: http://www.matrahegy.hu/
Egész hétvégén a verseny résztvevõinek ingyenes a zsíroskenyér :D

Odautazás:
M3 autópályáról Budapest felõl:
Hatvannál lekanyarodni a 21-es útra Pásztó felé. Pásztónál lekanyarodni Galyatetõ irányába -> Hasznos -> Mátrakeresztes -> Fallóskút -> Utána az út mellett keresni a versenyközpontot a jobb oldali réten.

Keletrõl és Délrõl:
Gyöngyös -> Gyöngyösoroszi -> Károlytáró city center
(Bagolyirtásra a felszállító úton fel lehet innen menni)

A versenyen és edzésen egész hétvégés felszállítás lesz, több teherautóval, tehát remélhetõleg várakozni senkinek nem kell majd.

Direkt az öregfiúk kérésére (és a régi versenyek emlékére) a következõ kategóriák lesznek:
- Fullteló
- Merev
- Stefi (30+)
- Nõi (3 fõ indulása esetén)
Ez a kategóriaosztás már a végleges.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Ezek csúcs kategóriás vázak, akár ami kereskedelmi forgalomban van, akár a custom vázak, amikkel a gyári csapatok mennek. Biztos hogy jó, csak kérdés, hogy ezt egy gyengébb képességû ember mennyire tudja hasznosítani, vagy éppen mennyire nem.

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Egyébként a Sundayre minden külsõ szemlélõ azt mondja h pattog, nem mozog. De aki rajta ül / áll az mást mond ;)

ugyanilyen elõitélet van a fox villákkal is, akinek még nem volt és megnyomogatja helyben rögtön leszolja, lefelé viszont már rögtön más a helyzet.
The best part of racing: the adrenalin rush...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

azt mindenki tudja h egy sima halandó nem tudja azokat a beállításokat megkapni amit õk.

Nem csak a beállításokat, az alkatrészeket - így a vázat - sem. Meg lehet nézni pld egy Intense M6ot és azt az "M6ot" amivel a csapat megy - a festésen kívül nem sok a hasonlóság.

(Egyébként a Sundayre minden külsõ szemlélõ azt mondja h pattog, nem mozog. De aki rajta ül / áll az mást mond ;))

milan89ers

milan89ers

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

sok pályán 170-180 mm-t mozgó beállításokkal mennek. vannak eltérések beállítások között, de nagyon durvák nem.
egy biztos: nem azzal mennek, amit te megveszel a boltban. bármennyire is úgy látszik.

igen, persze ez természetes, én csak mondtam egy gyári adatot...
azt mindenki tudja h egy sima halandó nem tudja azokat a beállításokat megkapni amit õk.
The best part of racing: the adrenalin rush...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
sok pályán 170-180 mm-t mozgó beállításokkal mennek. vannak eltérések beállítások között, de nagyon durvák nem.
egy biztos: nem azzal mennek, amit te megveszel a boltban. bármennyire is úgy látszik.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Persze, de pont tegnap néztem egy összehasonlítót hill és gee atherton között a vb-n és a commencial se pattogott annyira.
No de ne offoljunk.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ez azért nagyban stílus függõ is (kinek mennyire pattog,stb.) Pl. Hill és Peat teljesen máshogy biciklizik.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu