Ok ok "konnyebb is olcsobb is" de a Bullit `csak` single pivot, ez meg egy four-bar-link(mint Konak) ....total mas teszta..... 8)
Na es persze ez 1 :
[glow=red,2,300]COVE[/glow] yeah baby!!!!!!
Szoval varjuk a kepeket, beszamolokat....
vadakimegmindigezenporog
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:20
Írta 2002. július 31. - 00:09

vendég__*
Írta 2002. július 30. - 22:19

Írta 2002. július 30. - 22:15

lehet kapni azt a kis "szar" acor láncterelõt, az némiképp biztos segít és elõnyös is, mert occsó 3500 és elõl is marad 3fokozat!!!
Írta 2002. július 30. - 22:13

Kicsit off leszek:
CC gépre van értelme láncvezetõt tenni, vagy lehet rárakni valami olyan cuccot ami meggátolja a láncot abban hogy össze vissza lifegjen, csattanjon stb. Tehát ne legyen kurva idegesítõ ha pl. ugrok egyet.
Ez egy b*szott nagy csattanásban nyilvánul meg és az összes járókelõ azthiszi hogy a bringásgyerek alatt épp most tört szét a zsír gépe. [néha még én is megijedek picit] :-/
CC gépre van értelme láncvezetõt tenni, vagy lehet rárakni valami olyan cuccot ami meggátolja a láncot abban hogy össze vissza lifegjen, csattanjon stb. Tehát ne legyen kurva idegesítõ ha pl. ugrok egyet.
Ez egy b*szott nagy csattanásban nyilvánul meg és az összes járókelõ azthiszi hogy a bringásgyerek alatt épp most tört szét a zsír gépe. [néha még én is megijedek picit] :-/
Írta 2002. július 30. - 22:07

nekem mammuth felnim van és szoktam rá felrakni 1,9-es slick gumit, mondjuk nem a jánosra szoktam vele felmenni, de már volt olyan is!!!! ;D ÉS ennek ellenére nem érzem magam növénynek szóval senki se mondhat iylet a másikra (jogtalanul)!!!
(jól áll/állt a sigmába az 1,9-es slick)
(jól áll/állt a sigmába az 1,9-es slick)
Írta 2002. július 30. - 21:36

Van szerencsem beharangozni egy nagyon fullos tandemet
)) Nyomok kepet. Annyit bevezeteskep, hogy a foteren alig lehet megfordulni vele 
T0M

T0M
Írta 2002. július 30. - 09:08

Írta 2002. július 30. - 04:42

ehh azt hittem mar alszol:))))
konnyebb , es olcsobb egy kicsit az huzott a Cove hez..hehe de furcsa meg irogatni
)
konnyebb , es olcsobb egy kicsit az huzott a Cove hez..hehe de furcsa meg irogatni

Írta 2002. július 30. - 04:34

par kepet szivesen .. de az 5000 az soknak tunik igy egyszerre.. ;D
amugy kivancsi leszek ra .. szerintem mindenki tudja milyen egy erzes varni egy bicajra
lehet majd izzadni maszasnal , de verseny nem erdekel..sztan pihenni majd meg-meg allok
amugy kivancsi leszek ra .. szerintem mindenki tudja milyen egy erzes varni egy bicajra
lehet majd izzadni maszasnal , de verseny nem erdekel..sztan pihenni majd meg-meg allok
Írta 2002. július 30. - 04:31

Írta 2002. július 30. - 02:02

Bazzzzzzzzzzz...............
NENENENENENEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
EMBER NEM MONDOD, hogy
[glow=red,2,300]COVE G-SPOT[/glow] vazad lessssssssszzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!

Beszarok a kedvenc fulltelos vazam!!!!!! ;D
Ezt latnom kell!!!!!!
Ha megsem jutnek el odaig min. 5000 kepet kerek(unk) rola!!!!!!!!!
KILLER vazad lesz!!!!!!!!!!
vadakibevadult
NENENENENENEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
EMBER NEM MONDOD, hogy
[glow=red,2,300]COVE G-SPOT[/glow] vazad lessssssssszzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!

Beszarok a kedvenc fulltelos vazam!!!!!! ;D
Ezt latnom kell!!!!!!
Ha megsem jutnek el odaig min. 5000 kepet kerek(unk) rola!!!!!!!!!
KILLER vazad lesz!!!!!!!!!!
vadakibevadult
Írta 2002. július 29. - 09:09

Írta 2002. július 29. - 08:29

Írta 2002. július 29. - 08:25

jahh valami mas.. itt egy kep ..
http://www.jensonusa...=18/18112BK.JPG
ha minden OK, szerdan mar elkezdhetem ossze pakolni , es hetvegen mennezzuk..
;D fak'da bullit ;D
http://www.jensonusa...=18/18112BK.JPG
ha minden OK, szerdan mar elkezdhetem ossze pakolni , es hetvegen mennezzuk..
;D fak'da bullit ;D
Írta 2002. július 29. - 02:29

Gyalog: johet a Sputnyik 
Killer: en itt kerdezem, most akkor mi lesz? Bullit? Superlight? vagy valami mas?...
boar

Killer: en itt kerdezem, most akkor mi lesz? Bullit? Superlight? vagy valami mas?...
boar
Írta 2002. július 29. - 01:09

vad: a magyarázatod kézenfekvõ.
killer:azért jönnek slickkel mert tapadós gumival meg elsõ fékkel már nem találnak benne elég izgalmat?
ja és shaggi+gyalog.:király mind2tök cangája!
m
killer:azért jönnek slickkel mert tapadós gumival meg elsõ fékkel már nem találnak benne elég izgalmat?

ja és shaggi+gyalog.:király mind2tök cangája!
m
Írta 2002. július 29. - 00:55

jahhh jon az uj gepem...pontosabban csak vaz, , nemsoka 
nyomok fel majd kepet .. addig is aki nem latta meg a regit , itt van egy-ket kep a iromanyom alatt..
..akit erdekel esetleg a vaz privatba erdeklodhet ..

nyomok fel majd kepet .. addig is aki nem latta meg a regit , itt van egy-ket kep a iromanyom alatt..
..akit erdekel esetleg a vaz privatba erdeklodhet ..
Írta 2002. július 29. - 00:48

vadkan: még a végén kaptok egy képet a garázsban álló metálzöld (!) szputnyikról aztán szedhetitek össze az állatokat a földrõl... ;D ;D ;D (made in USSR
)

Írta 2002. július 29. - 00:47

mmm.. szerintem is a gyoker elnevzes az erekes.. >
kepes egy ket tag slikkel is csodakat muvelni ..pl a mammuth-rol is sokan slickel jonnek le..nem bant az ha ertesz hozza..

kepes egy ket tag slikkel is csodakat muvelni ..pl a mammuth-rol is sokan slickel jonnek le..nem bant az ha ertesz hozza..
Írta 2002. július 29. - 00:27

Gyalogkakukk gépe után egy újabb debreceni masina!My Ruckus:
[img width=1000 height=310]http://kep.tar.hu/shaggi/images/pic1072671.jpg[/img] A képrõl nem nagyon látszik de elõl egy Black Elite figyel ,Deore tárcsa csavargatja õt és hátúl a vázat is és most már van rajta rockring és egy láncfeszítõ/vezetõ!
[img width=1000 height=310]http://kep.tar.hu/shaggi/images/pic1072671.jpg[/img] A képrõl nem nagyon látszik de elõl egy Black Elite figyel ,Deore tárcsa csavargatja õt és hátúl a vázat is és most már van rajta rockring és egy láncfeszítõ/vezetõ!