Már nem is az a biciklim, mint régen. Formula tárcsafék elöl-hátul (by L.CS.) Acor dh stucni, Maxxis Mofo DH 2.35 elöl-hátul, meg flames-design a vázon, Kona Ring of Fire rockring a nagytányér helyén, meg LX hajtókar a White helyett (egyenlõre)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:20
Írta 2002. január 10. - 11:48

Írta 2002. január 09. - 21:19

Prodh!
Látom beruháztál egy új kecskére, rakasdd fel valakivel a netre hogy mi is láthassuk!
Gondolom ez is németbõl van?
HA a MAgurába kész vannak a fogaskerekek akkor léci hívj fel!!!!!!!
Neked is jó tekerést, meg mindenki másnak is!!!!!!!JODA
Látom beruháztál egy új kecskére, rakasdd fel valakivel a netre hogy mi is láthassuk!
Gondolom ez is németbõl van?
HA a MAgurába kész vannak a fogaskerekek akkor léci hívj fel!!!!!!!

Neked is jó tekerést, meg mindenki másnak is!!!!!!!JODA
Írta 2002. január 09. - 19:29

Ha kell képet beraknotok, nekem is szolhattok nyugodtan, van nekem is tárhelyem, elkulditek mailben es felrakom, pápá
Írta 2002. január 09. - 17:02

prodh: fordulj major-hoz, õ feltolja vmi ingyen tárhelyre és látható lesz a gép...
Írta 2002. január 09. - 16:22

Hali!
Egész pontosan egy FSR team DH akart lenni, de nem tudom,hogy miért nem sikerül!
Segítsen valaki!!!
Megéri, mert nagyon brutál a kecske(24''-es hátsó kerék, meg ilyesmi)
Most vettem, még nem is mentem vele!
Egész pontosan egy FSR team DH akart lenni, de nem tudom,hogy miért nem sikerül!
Segítsen valaki!!!
Megéri, mert nagyon brutál a kecske(24''-es hátsó kerék, meg ilyesmi)
Most vettem, még nem is mentem vele!
Írta 2002. január 09. - 15:10

RAS !
Hi!
Nekem is nagyon jól beváltak a 92-93-as XT váltók csak sajnos az idõ vas foga a hátsóváltó alsó görgõfogait majdnem teljesen megzabálta és nem találok megfelelõ minõségû helyettesítõt.Elsõsorban 96-os alivio teflon görgõt keresek.Mûanyag és alu szóba se jöhet. Ez az én NAGY bánatom
>
>
Hi!
Nekem is nagyon jól beváltak a 92-93-as XT váltók csak sajnos az idõ vas foga a hátsóváltó alsó görgõfogait majdnem teljesen megzabálta és nem találok megfelelõ minõségû helyettesítõt.Elsõsorban 96-os alivio teflon görgõt keresek.Mûanyag és alu szóba se jöhet. Ez az én NAGY bánatom

Írta 2002. január 09. - 13:57

prodh: ugye nem egy specialized fsr big hit pro-ról akartál belinkelni egy képet?

Írta 2002. január 08. - 21:51

Hali,
Jovo heten mar biztosan osszeall a bringam, vegre.
Majd keszitek rola kepeket, aztan majd a Major felrakja ide, mert en nem tudom.
Szerintem egesz jo, sokat mar nem akarok cserelgetni rajta.
Na csao.
Jovo heten mar biztosan osszeall a bringam, vegre.
Majd keszitek rola kepeket, aztan majd a Major felrakja ide, mert en nem tudom.
Szerintem egesz jo, sokat mar nem akarok cserelgetni rajta.
Na csao.
Írta 2002. január 08. - 20:27

ProDH, küldd el a képet mailben, és felrakom.
Fel kell elõbb tölteni a netre, onnan kell belinkelni!.
Andix
Fel kell elõbb tölteni a netre, onnan kell belinkelni!.
Andix
Írta 2002. január 08. - 20:18

Írta 2002. január 08. - 19:31

tamo:
93as XT... nagyon pöpec
nekem teljes szett volt... amíg el nem lopták a gépem... :-[ :-[ :-[
93as XT... nagyon pöpec

Írta 2002. január 08. - 16:48

CSÕ V.Á.Z. MINDENKINEK ;D ;D ;D ;D ;D
Sajnos képet még nem tudok mutatni, de ami késik az múlik.
A GÉP: Katarga full suspension
'92-93 XT e-h. váltó
'92-es LX hm.
kangaroo DH 140 e.teló
Magura HS33 race line e-h. fék
XT e-h. v.kar.
Selle flite titán ülés
és persze az aproságok stb,stb
Sajnos képet még nem tudok mutatni, de ami késik az múlik.
A GÉP: Katarga full suspension
'92-93 XT e-h. váltó
'92-es LX hm.
kangaroo DH 140 e.teló
Magura HS33 race line e-h. fék
XT e-h. v.kar.
Selle flite titán ülés
és persze az aproságok stb,stb
Írta 2002. január 08. - 00:52

Yoda!!!!!!!
Nekem is ilyen vázam van, csak fehér/kék, jippijuppijájájéééééééé, hitek rulez!!!!!!!! 8)
Ez elõtt nem DH1 volt a telód??
Már csak 1-2 napot kell várni és jön a fotó az enyémrõl is!!!!!!!!!!!

üdv, lcs
Nekem is ilyen vázam van, csak fehér/kék, jippijuppijájájéééééééé, hitek rulez!!!!!!!! 8)
Ez elõtt nem DH1 volt a telód??
Már csak 1-2 napot kell várni és jön a fotó az enyémrõl is!!!!!!!!!!!

üdv, lcs
Írta 2002. január 07. - 22:57

Írta 2002. január 07. - 22:01

A Vole-nak hetente változik milye van, nem ? ;D
Mennyi az élettartam különbség az iparis meg a nem iparis között ? Mert jópár évig nem szeretnék venni se elsõ kereket, se tárcsaféket, ha egyszer már megvettem...
Mennyi az élettartam különbség az iparis meg a nem iparis között ? Mert jópár évig nem szeretnék venni se elsõ kereket, se tárcsaféket, ha egyszer már megvettem...
Írta 2002. január 07. - 21:50

Jó, akkor vedd meg azt a kereket. Nem rossz az sem. Tárcsából meg szerintem Sramot vegyél, az olcsó és jó. Volenak is az van. Az adapterek, meg tárcsák már csak részletkérdés, ha megvan a fék. 30ból megúszod a Sramot, ha Xt, vagy Hayest akarsz, 60 lesz.
Andix
Andix
Írta 2002. január 07. - 21:42

Bevallom õszintén, nekem azért jön be a probike féle kerék, mert full fekete, ami nagyon jól megy a bringámhoz!
A D321-hez ragaszkodom, mindig mindenki csak ezt dicséri! Nincs fekete Hayes agy ? /és ne legyen 15e-nél több/ A Huru Guru marha ronda szerintem, a kék verzió jobb lenne, de az meg 20mm-es ami egy halom új gondot okoz...
Egyébként miért ilyen drága a Hayes fék ? /bár ha veszek XT-t, akkor kell 200-as tárcsa + adapter, s akkor má ugyanott vagyok.../
Télleg, a 200-as Hayest is adapterezni kell, ugye ?
a pecsába...
A D321-hez ragaszkodom, mindig mindenki csak ezt dicséri! Nincs fekete Hayes agy ? /és ne legyen 15e-nél több/ A Huru Guru marha ronda szerintem, a kék verzió jobb lenne, de az meg 20mm-es ami egy halom új gondot okoz...
Egyébként miért ilyen drága a Hayes fék ? /bár ha veszek XT-t, akkor kell 200-as tárcsa + adapter, s akkor má ugyanott vagyok.../
Télleg, a 200-as Hayest is adapterezni kell, ugye ?
a pecsába...
Írta 2002. január 07. - 21:07

Ja ja. De lehet, hogy van többfajta, nekem 180as, neked 160as jutott. A hátsó az mindenképp 160as.
Andix
Andix
Írta 2002. január 07. - 21:03

andix a fék tested felfogatásánál neked az egyik felfogatás ilyen üres háromszög?
Írta 2002. január 07. - 20:58

Nos, a kerék: Hayes (Dt Hügi) agy (16eFtos ami a bikkmakkban volt) + valami Ws nevû küllõ 2.3-2.0 mmes + D321. na ez így volt 35eFt. Szerintem jobban megéri, mint az Xts. Amúgy a probike a multhete csak a hátsót láttam (XT+D321).
A Sram alapból 180as tárcsával jött, úgyhogy most ez van. A feeling: még nem kopott be, így elég ratyin fog. De egyre jobban ahogy kopik. Viszont marha jól adagolható persze. Ez 32eFt, szerintem a kettõ együtt olcsóbb, mint egy Hayes fék
.
Szerintem iparis elsõ agyat vegyél hamár veszel. Egy Funn Huru Guru + D321 sem tûnik rossz vételnek.
A Sram alapból 180as tárcsával jött, úgyhogy most ez van. A feeling: még nem kopott be, így elég ratyin fog. De egyre jobban ahogy kopik. Viszont marha jól adagolható persze. Ez 32eFt, szerintem a kettõ együtt olcsóbb, mint egy Hayes fék

Szerintem iparis elsõ agyat vegyél hamár veszel. Egy Funn Huru Guru + D321 sem tûnik rossz vételnek.