Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
602 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
'sztak*rva! Ez már úgy néz ki, mint egy gép. Kegyetlenmód teccik. Gratula Esss

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Esss szeme fénye  ;)

Feltöltött kép

Georg

Georg

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Füli !
Én tudom kire gondolsz. he he he
Georg

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
küldd el mailben és feldobom

sas2@index.hu

Esss

Esss

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Na szal hogy a rákabanbenne tom ide feltenni a bicóm photóját??? A kép a gépemen van... nem a web-en... hehhh???  

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hey Okoska:
Mire neked ilyen telod lesz, addigra nekem mar megint sokkal jobb lesz!! :P :P :P :P :P :P :P :P

tsholty

tsholty

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Úgy látom kár volt olyat írnom, hogy a tavalyival nem foglalkozom.  :'(
Csak arra gondoltam, hogy közel azons áron jobb váz a2002-es.Mindegy kössz a kiokosítást máskor is számítok rá.

the_BOSS

the_BOSS

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Ja, és Vole:
:P  :P  :P (beeeeeee!)  ;D
Hehe, ne izgulj, lesz még nekem is olyan telóm!!! (Majd egyszer...talán... ;) )

the_BOSS

the_BOSS

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hm... Hogy a manóba lehet fölrakni a képet??? Ott tartok, hogy be vannak szkennelve a fotók, és ... és innen hogyan tovább?? Hehe, a számcsigépekhez nem értek olyan jól, mint ahhoz, hogy hogy kell zsírt cserélni a racsniban, vagy hogy kell kihúzni egy 8ast a kerekembõl... Please help me!!!  ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Okosbiciklis, várjuk a képet!  ;)

Fulopke

Fulopke

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
:oNe foglalkozzatok azzal ha másnak nem tetszik,nem kötelezõ velünk foglalkozni!Speciel az én csillagrombolómat minden héten lefikázza 1 bizonyos dh arc aki 1 kicsit nagyon elvan szállva magától,nemrég költözött ide,de már azt hiszi hogy õ a király pedig én vagyok!!!!! >:( >:((sokan ismerik nem mondom meg hogy ki az )

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ki akarta legagyizni???
Az egy dolog, hogy a telom tobbet er, mint az egesz bringa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Na jo, csak vicc volt / mondjuk igaz /.
Tok mindegy hogy milyen bringad van, valoszinuleg ha olcsobb bringad van, akkor nem azert, mert szereted a gagyi cuccokat, haem azert mert nincs ra penzed.
Ezert nem kell szegyenkezned, ha valaki legagyizza fejeld meg ;D ;D ;D ;D
Az a lenyeg, hogy oromod legyen a hasznalataban.

the_BOSS

the_BOSS

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Caprine Cherokee Free Ride váz (by a.TOM, kicsit átdolgozva... ;) ),
Zoom 550 teló
X-plorer kerekek
Alivio fék-váltó kar
Acera háccsóváltó
Bike+ üléscsõ, stucni, fékek, kormány,
stb, stb, stb... holnap fölrakok 1 képet.
Léciléciléci ne fikázzátok le, mert már vagy 4 éve építgetem, szerelgetem, csak hát egy kicsit csóró vagyok...  ;) köszíííííííí

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
arra célzott hogy te tavalyival nem foglalkozol...

én pl tavaly novemberben építettem bringát...
egy 6éves handmade in usa easton váz... stb stb, de tavalyi cucc nincs is rajta (meg tán tavaly elõtti se nagyon, bár az RC v-fék? na nem tom)...
szerintem simán ér annyit mint egy 200ba kerülõ merida, mondjuk én a vázamat nem adnám most se 50 alatt, viszont én durván 100K HUFból kihoztam igaz merevvillával...
na ezt add össze meg azt hogy tavalyival nem foglalkozom...

errõl szól a laza bringás kijelentése Zoralnak...

tsholty

tsholty

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Killer!    Érdekelne mire étetted a "laza bringás" kifejezést. Életem egyik meghatározó mozzanata volt a váz megvétele. ( pusztán csak kíváncsiságból érdekelne a dolog. Szó sincs sértõdésrõl.)  :):)

ZoralKiller

ZoralKiller

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Tsholty! El tudom képzelni milyen laza bringás lehetsz.

tsholty

tsholty

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Csá!
nemrég vettem egy Merida Difter vázat, persze már 2002-est (tavalyival nem foglalkozom) . alig várom, hogy a régi bicajomról átszerelhessem a rávalókat. Amik RST 281 tl teló(nem a legjobb, de majd lessz másik. Ha tudtok segíteni milyet vegyek egy cc- géphez segítsetek), Avid fékek, alivio és stxrc váltó, meg egyebek. Még egyéb fejlesztésben gondolkodom. Ja és marhára örülök ennek a szép idõnek alig várom, hogy végre bicajra ülhessek. 8)  8) 8) 8) :) :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Kedves user kollegina!

Itt minden kompatibilis mindennel! Igaz, a láncot nem említetted meg, de ha IG-s, akkor nincs hiba. Az nem számít, hogy nem egy alkatrészcsaládból származnak az alkatrészek, és jelen esetben még az sem, hogy különbözõ évjáratból.

Szóval korrekt.

user

user

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Magellan Crux-al. Illetve... A vazat igy hivjak  :) A tobbit en szedtem ra ossze. Nem is sikerult tul kompatibilisre:(
RC valtokarok, XT elso valto (99es) LX hajtokarral (ez vagy nyolcashoz vagy heteshez valo, 97-98 koruli, meg az elozo emblemaval), RC hatsovalto, LX nyolcas kazetta, LX (99es) agyak, XT (99es) kozepresz. Amugy mi nem kompatibilis mivel?

user

user

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
bocs. ketszer irtam be ugyanazt... meg kell meg szokni:)