Végignéztem a nem kevés bringát ami itt a topicban elõfordult, nagyon sok szép darab van közötte. Én egy régebbi ('93-'95 körüli) GT Zaskar-t koptatok, elöször csak vázat vettem, de lassan elkészül a teljes "restaurálás". Már csak egy elsõ átdobóra vadászok, bár azt hittem, hogy az üléscsõ és a hajtómû beszerzése lesz nehéz feladat, de szerencsére azok már sikerültek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:20
Írta 2002. április 14. - 22:33

Írta 2002. április 14. - 20:33

Itt az olemben a 2002 es Giant katalogus...
a GIANT ATX 830 az a ATX Team lenne ami XTC Team neven fut?
Kicsit bonyolult... ???
a GIANT ATX 830 az a ATX Team lenne ami XTC Team neven fut?
Kicsit bonyolult... ???
Írta 2002. április 14. - 17:18

Nos ,miután az egész országot körbetelefonáltam a hét elején Merida Striker vagy Drifter ügyében ,egy következtetést tudok levonni :
Nincs az országban egy szál 2002 -es modell sem.
Majd lesz ...valamikor május elején.
Attól függetlenül azért a hirdetések arról ordítoznak ,hogy VAN.
Viszont sikerült megvennem egy GIANT ATX 830-ast piros/fekete színben. Igaz 2001-es modell de sajnos ebben az árkategóriában (130-150e) nem hoztak ki 2002-es modellt.
Így utólag nagyon örülök neki ,hogy inkább ezt tudtam beszerezni mint a Meridát.
Nincs az országban egy szál 2002 -es modell sem.
Majd lesz ...valamikor május elején.
Attól függetlenül azért a hirdetések arról ordítoznak ,hogy VAN.

Viszont sikerült megvennem egy GIANT ATX 830-ast piros/fekete színben. Igaz 2001-es modell de sajnos ebben az árkategóriában (130-150e) nem hoztak ki 2002-es modellt.
Így utólag nagyon örülök neki ,hogy inkább ezt tudtam beszerezni mint a Meridát.
Írta 2002. április 06. - 18:57

Az én xc gépem:GT Avalanche 1.0 váz , Manitou SX-R teló ,Lx hajtás , Avid sd fékek , Weinman XC420 kerekek ,Schwalbe FastFred ,Syncros cuccok , Fizik Nisene ülés. Az Avid sajna leszolgált ezért upgrade lesz Magura Lujzára meg DT Onyx agyakra meg Mavic x317-re meg egy pár normális gumira.
Írta 2002. április 06. - 14:23

Helló EvryBodri!
Annyira új vagyok itt,hogy még ezután regisztrálom magam.
Jövõ héten gurítom ki a boltból a Merida Drifter-emet ha minden jól megy.
Még a színnel nem vagyok tisztában.
Tudtok nekem segíteni ,hogy az ilyen kategóriájú bringákat mekkora színválasztékkal gyártják?
Annyira új vagyok itt,hogy még ezután regisztrálom magam.

Jövõ héten gurítom ki a boltból a Merida Drifter-emet ha minden jól megy.
Még a színnel nem vagyok tisztában.
Tudtok nekem segíteni ,hogy az ilyen kategóriájú bringákat mekkora színválasztékkal gyártják?
Írta 2002. április 06. - 12:55

hogyha ezt nekem cimezted akkor lehet hogy....... ;D ;D van ketto besom de az eppen futasban van ;D ;D
Írta 2002. április 06. - 12:52

jahh igy nehezebb uton tartani dehat......
ki figyel oda 
hey druszam nincs egy belsod koccsonbe???? ;D ;D ;D

hey druszam nincs egy belsod koccsonbe???? ;D ;D ;D
Írta 2002. április 06. - 12:49

Írta 2002. április 06. - 12:44

Lapos az elsod..... 
De azer ha van benne levego biztos jol gurulhat
Tetszik.. :>

De azer ha van benne levego biztos jol gurulhat

Tetszik.. :>
Írta 2002. április 06. - 12:42

hi nekem egy Merida Matts special edition van eleg egyedi kiepitesbe
) R S judy XC 2001 telo mozog benne teljesen fullos ritchey kerekekkel Disc OCR felnik Comp agyak, deole h.valtoval, lx e.valtoval. lx hajtomuvel deore 2001 hirdraulikus tarcsakal + GS X-ray valtokarok meg kisebb aprosagokal..
hat nekem ilyen gepre futotta de en azert nagyon elegedet vagyok vele!! ;D ;D ;D

hat nekem ilyen gepre futotta de en azert nagyon elegedet vagyok vele!! ;D ;D ;D
Írta 2002. április 06. - 12:23

...a "machine" mogott lathato a kovetkezo :
-En a fenykepfalon
;D
-2 hetes Ures pizzas doboz
-Dekorativ celbol egy "par" cipo
-...ill.a tobbi beazonosithato kellek...
http://gallery.consu...es/Aut_0407.asp
-En a fenykepfalon

-2 hetes Ures pizzas doboz
-Dekorativ celbol egy "par" cipo
-...ill.a tobbi beazonosithato kellek...
http://gallery.consu...es/Aut_0407.asp
Írta 2002. április 05. - 17:10

zOrg: :-*
Attól függetlenül, hogy fiú v lány vki, hogy a fenébe ne örülne az új bringájának?
Meglepett, hogy ezen csodálkozol, nekem tök evidens és hát már 3 hónapja itt sasolok miatta. 
Puszi!
Karen
Attól függetlenül, hogy fiú v lány vki, hogy a fenébe ne örülne az új bringájának?

Puszi!
Karen
Írta 2002. április 05. - 16:31

Hmmm...Most lattam a topicban a Moratit! Nagyon dogos! Almaim trial vaza is Morati lenne... Dehat addig csak a csoro valosag...
Magellan Polarx kek, Alivio hajtokar + cuccok, Sun Mammoth, Dt, Sram 9.0, Ritchey, Continental, Maxxis, Bike+, Gt pedal + nyereg... diohejban
Ez meg nagyon messze van az almaimtol, de ennek ellenere en ezt a bicot is nagyon imadom es asszem ez a lenyeg!
Magellan Polarx kek, Alivio hajtokar + cuccok, Sun Mammoth, Dt, Sram 9.0, Ritchey, Continental, Maxxis, Bike+, Gt pedal + nyereg... diohejban
Ez meg nagyon messze van az almaimtol, de ennek ellenere en ezt a bicot is nagyon imadom es asszem ez a lenyeg!
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 05. - 11:03

Írta 2002. április 05. - 10:57

Karen!
Végre egy leányzó, aki ennyire tud örülni egy biciglinek (direkt error)!
Mondjak valamit? Én még most is úgy vagyok a Moratimmal, hogy alig hiszem el. Ennyi.
üdv
zOrgboldog
Végre egy leányzó, aki ennyire tud örülni egy biciglinek (direkt error)!
Mondjak valamit? Én még most is úgy vagyok a Moratimmal, hogy alig hiszem el. Ennyi.
üdv
zOrgboldog
Írta 2002. április 04. - 21:54

Köszönöm ZORG, majd meglátjuk, most Ritchy van rajta, és nagyon jó, csak szegény elnyütt, de megszolgált.
Mégegyszer kössz!!!
Mégegyszer kössz!!!
Írta 2002. április 04. - 17:13

Most találtam rá erre a topic-ra, úgyhogy vadítok már egy (két) sort a bicómmal. ;D Nekem egy HARO WERKS DSR bringám van, az EASTON csöves. Minden a bolti rajta. Gondolom akit érdekelnek az ilyen bicajok ismeri.
Írta 2002. április 04. - 13:57

Ha már a fejlesztésnél járok. Szerintetek érdemes Wellgo WPD-ét venni, vagy kicsit kuporgassak egy Ritchey-re???
Írta 2002. április 04. - 13:52

Oldalbordám : Boomer B + RST281
Éééén: Wheeler 2900PR +RST Capa
Fejlesztés most egy ideig nem.. Végülis tök újak...
(Ja és Karen: majdnem Strikerek lettek...)
Éééén: Wheeler 2900PR +RST Capa
Fejlesztés most egy ideig nem.. Végülis tök újak...
(Ja és Karen: majdnem Strikerek lettek...)
Írta 2002. április 04. - 13:45

Nekem egy '00 Merida MATTS Viperem éppen fejlesztés alatt
No,de nyerek jövõhéten a lottón
Lesz fejlesztés.