Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
602 hozzászólás a témában

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Végignéztem a nem kevés bringát ami itt a topicban elõfordult, nagyon sok szép darab van közötte. Én egy régebbi ('93-'95 körüli) GT Zaskar-t koptatok, elöször csak vázat vettem, de lassan elkészül a teljes "restaurálás". Már csak egy elsõ átdobóra vadászok, bár azt hittem, hogy az üléscsõ és a hajtómû beszerzése lesz nehéz feladat, de szerencsére azok már sikerültek.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Itt az olemben a 2002 es Giant katalogus...
a GIANT ATX 830 az a ATX Team lenne ami XTC Team neven fut?
Kicsit bonyolult...  ???

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Nos ,miután az egész országot körbetelefonáltam a hét elején Merida Striker vagy Drifter ügyében ,egy következtetést tudok levonni :
Nincs az országban egy szál 2002 -es modell sem.
Majd lesz ...valamikor május elején.
Attól függetlenül azért a hirdetések arról ordítoznak ,hogy VAN. :(
Viszont sikerült megvennem egy GIANT ATX 830-ast piros/fekete színben. Igaz 2001-es modell de sajnos ebben az árkategóriában (130-150e) nem hoztak ki 2002-es modellt.
Így utólag nagyon örülök neki ,hogy inkább ezt tudtam beszerezni mint a Meridát.

Xdaw

Xdaw

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Az én xc gépem:GT Avalanche 1.0 váz , Manitou SX-R teló ,Lx hajtás , Avid sd fékek , Weinman XC420 kerekek ,Schwalbe FastFred ,Syncros cuccok , Fizik Nisene ülés. Az Avid sajna leszolgált ezért upgrade lesz Magura Lujzára meg DT Onyx agyakra meg Mavic x317-re meg egy pár normális gumira.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Helló EvryBodri!
Annyira új vagyok itt,hogy még ezután regisztrálom magam.  ;)
Jövõ héten gurítom ki a boltból a Merida Drifter-emet ha minden jól megy.
Még a színnel nem vagyok tisztában.
Tudtok nekem segíteni ,hogy az ilyen kategóriájú bringákat mekkora színválasztékkal gyártják?

Drako

Drako

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
hogyha ezt nekem cimezted akkor lehet hogy.......  ;D ;D  van ketto besom de az eppen futasban van   ;D ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
jahh igy nehezebb uton tartani dehat...... :P ki figyel oda :)

hey druszam nincs egy belsod koccsonbe???? ;D ;D ;D

Drako

Drako

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
;)Ha kell egy belso vagy pumpa akkor szolj batran...!! ;)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Lapos az elsod..... ;)
De azer ha van benne  levego biztos jol gurulhat :)

Tetszik.. :>

Drako

Drako

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
hi nekem egy Merida Matts special edition van eleg egyedi kiepitesbe :)) R S judy XC 2001 telo mozog benne teljesen fullos ritchey kerekekkel Disc OCR felnik Comp agyak, deole h.valtoval, lx e.valtoval. lx hajtomuvel deore 2001 hirdraulikus tarcsakal + GS X-ray valtokarok meg kisebb aprosagokal..
hat nekem ilyen gepre futotta de en azert nagyon elegedet vagyok vele!!  ;D ;D ;D

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
...a "machine" mogott lathato a kovetkezo :

-En a fenykepfalon :) ;) :D ;D
-2 hetes Ures pizzas doboz
-Dekorativ celbol egy  "par" cipo
-...ill.a tobbi beazonosithato kellek...

http://gallery.consu...es/Aut_0407.asp

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
zOrg:  :-*

Attól függetlenül, hogy fiú v lány vki, hogy a fenébe ne örülne az új bringájának?  :o Meglepett, hogy ezen csodálkozol, nekem tök evidens és hát már 3 hónapja itt sasolok miatta.  :)

Puszi!

Karen

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Hmmm...Most lattam a topicban a Moratit! Nagyon dogos! Almaim trial vaza is Morati lenne... Dehat addig csak a csoro valosag...
Magellan Polarx kek, Alivio hajtokar + cuccok, Sun Mammoth, Dt, Sram 9.0, Ritchey, Continental, Maxxis, Bike+, Gt pedal + nyereg... diohejban
Ez meg nagyon messze van az almaimtol, de ennek ellenere en ezt a bicot is nagyon imadom es asszem ez a lenyeg!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az a jó!
:) :) :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Karen!

Végre egy leányzó, aki ennyire tud örülni egy biciglinek (direkt error)!
Mondjak valamit? Én még most is úgy vagyok a Moratimmal, hogy alig hiszem el. Ennyi.

üdv
zOrgboldog

Hebry

Hebry

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Köszönöm ZORG, majd meglátjuk, most Ritchy van rajta, és nagyon jó, csak szegény elnyütt, de megszolgált.
Mégegyszer kössz!!!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Most találtam rá erre a topic-ra, úgyhogy vadítok már egy (két) sort a bicómmal.  ;D Nekem egy HARO WERKS DSR bringám van, az EASTON csöves. Minden a bolti rajta. Gondolom akit érdekelnek az ilyen bicajok ismeri.

Hollo

Hollo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ha már a fejlesztésnél járok. Szerintetek érdemes Wellgo WPD-ét venni, vagy kicsit kuporgassak egy Ritchey-re???

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Oldalbordám : Boomer B + RST281
Éééén: Wheeler 2900PR +RST Capa
Fejlesztés most egy ideig nem.. Végülis tök újak...

(Ja és Karen: majdnem Strikerek lettek...)

Hollo

Hollo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Nekem egy '00 Merida MATTS Viperem éppen fejlesztés alatt :) No,de nyerek jövõhéten a lottón ;)  Lesz fejlesztés.