Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
602 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Állandó használatra nem a Minotaur 380-at ajánlanám a MAXXIS-tól. 3 modell van:

- MAXXIS Minotaur: 380 g, 9990 Ft
- MAXXIS Minotaur: 430 g, 8490 Ft
- MAXXIS Minotaur FullKnob: 550 g, 3200 Ft (!!!)

illetve a jelenlegi grammbajnok

- MAXXIS FlyWeight: 330 g, 5050 Ft (!!!!!)

Nekem a Minotaur 380 permoment a legtutibb könnyû gumi - a FlyWeight most kerül majd fel a gépre, majd írom a tapasztalatokat! A Skinny Jimmy-hez képest eddig egy (1) defektem volt; felütéses... A S.J. lassabban kopik, ám nem ennyire allround (szvsz), grammfejû ismerõsöm 3 hét után szabadult tõle, nem volt türelme defektet javítani. A Minotaur sokkal gyorsabban kopik, ám amíg tart, addíg nagyon profi; fordított mintázattal még hátul is harapós. Nagyon kitalált a mintázata is, sárprobléma, mint olyan nem létezik... Negatívum: drága. Valamit-valamiért: szerintem megéri az árát, bármelyiket választod. Mondjuk a Minotaur FullKnob kib****tt jó vétel, a FlyWeight-et meg pofátlanul jó áron tolják. Atom La Palma szigetén ment FlyWeight gumikkal - sziklás terepen is -, korrekt cuccnak mondja, grammra pedig császár. Amikor pedig 150-200 grammot könnyítesz a kerekeiden (és még csak a külsõkrõl beszélek!!!), az nagggggyon durva érzés! Korrekten magyarított MAXXIS infók pedig a kereskedõ oldalán.

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Még agyalok a dolgon, lehet schwalbi black shark vagy skinny jimy lesz a gyõztes, bár a minotaurból is van 430grammos verzió.

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Zorg, lehet már itthon kapni 330 grammos külsõket? Hol? Azt hiszem ideje beszerezni!
Egyébként a 380 grammos Maxxis Minotaur dobozán ott figyel az összes oldalon a "FOR RACE USE ONLY" felirat, nem hiszem, hogy mindennapi használattal kibírna egy évet. Másrészt meg nem túl nehéz vele defektet kapni. Eddig egyszer mentem vele fél órát :)

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
szóval mered ajánlani a maxxis 380grammost, vagy azér van valami fenntartásod ? a velociraptorokat akarnám lecserélni valami pihére, de egy évet bírjon ki azért

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
A pedál eddig igen korrekten viselkedik (nem egy 959-es, nade az ára sem...); a MAXXIS Minotaur 380 pedig a legtutibb light gumó - jelenleg. Most szereztem be a MAXXIS FlyWeight 330-as külsõt - hát kíváncsi vagyok.
Most "nehéz" RITCHEY InnoVader figyel elöl/hátul; naaaagyon jók az új ricsik!
Adapter: tudtommal ott figyelget a raktárban már, csakhátugyebár kellene neki cikkszámot adni, és akkor lehetne kapni...

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
zOrg a pedálról mi a vélemény ? nomeg a 380grammos maxxis külsõ se gyenge... ;) alakul ez

ui: az (feltehetőleg) egyetlen darab adaptert elvitték már amit te is keresel, boltnevét nem írom. A nagyker meg hozná ha...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
hey Zorg  elso tag akinel latok Pazzaz dolgokat

en  csipem oket jo kis feltoro ceg , hasonlo a Weyless ..mindkettorol termek lista :

www.pazzaz.com

http://www.supergo.c...company=Weyless

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Oks. Nagykerek rulez  :-/ .

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nem, elöl Deore a kar is. 4 hete várok a PostMount adapteremre...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
zOrg, jól látom, hogy elöl Deore tárcsafék van <> viszont minda 2 fékkar XT?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
még-egy-kis-ego-itt:

zorgbike

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
hey feherparduc  tom azt az erzes  milyen egy alom bicaj
na nem is azert ..csak hogy epp egy gyari nyeregcsovet hajtottal .. gondoltam az antikosok allitjak eredeti allapotba a cuccokat ..
..jah es nem azert mert esetleg nem '02 a dolog ..

en '01 ben vettem a '97 ev vazamat  ..ami hasonlo "alom' szeru dolog volt

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
petimre: a monoblokk nem lazult ki, nézted már?

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Killertom: Nem, csak már több, mint 6 éve vágyam volt egy ilyen gép!  ;) Sajnos 600e forintom nincsen egy 2002-es modellre, egyébként saját tapasztalatom, hogy egy régebbi szett sokkal tartósabb a mai drágább megfelelõjénél. Egyébként lassan valóban antikká válik, nem tudom, hogy mennyi eredeti állapotú van jelenleg belõle az országban, nem hiszem, hogy 10-20db-nál sokkal több lenne... Vagy talán még annyi sem.  :-[

petimre

petimre

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Nekem egy 2001-es Trek 8500-asom van szép piros, ezüst, fekete színben.
Sid XC villa, komplett XT szett, Crossmax kerekek, PDM 858, Flite, Roox kiegészítõk.
A fék a régebbi Xt V-fék, de avid pofákkal nagyon jól fog, s jóval könnyebb az utódjánál.
Egyébként a canga nagyon király, bár most valami ciripel a hajtókarnál ha nagytányéron keményen belelépek. De semmi sem lehet tökéletes, fõleg nem Magyarországon!
:o :o :o :o :o :o :o :o :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) :) :) :)
                      Üdv:

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
Na,most lett átalakitva a gépem!
Váz:koga miyata Survivor,Hardlite FM-1 cromo csövekbõl,19,5"
Villa:koga,rugó,elasztomer,olajpatron
SRAM 9.0 hátsóváltó,markolatváltó(Halfpipe),hátsóagy;
SRAM 7.0 kazi,fékek;PC59 lánc;
Sugino Impel500 hajtómû;Kinex monoblock;
Syncros XLR felni hátul,DT küllõkkel,alu küllõanyákkal,Conti Doublefighter dual(narancs)gumi;
ALICO140 kormány(140g)
DiaCompe PC-7EXA fékkarok;
SRAM 5.0 elsõ agy Rigida felni,Conti ExplorerPro dual gumi(szürke futófelület)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

Itt az olemben a 2002 es Giant katalogus...
a GIANT ATX 830 az a ATX Team lenne ami XTC Team neven fut?
Kicsit bonyolult...  ???

A 2002-es kínálatban elvileg nincs benne a 830-as csak a 840-es. Legalábbis ilyen infóim voltak. A honlapon ott feszít a 830-as is de az a 2001-es modell.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
parduc ....antic bike boltot nyitsz??

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Nem a méret volt a nehezen elérhetõ, hanem a típus, amivel eredetileg szerelték.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Miert hanyas nyeregcso kell bele?