én nem szeretem a szkrembölöst, ahhoz az ember túúúúúúúl lassú így este felé... az ember lánya legalábbis tutira... éééééén biztos!
de azért gyertek! én is vagyok néha...
puszi mindenkinek
Boszi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bikemag-os IRC csati ...
Started by
Ano
, 2003. December 11. 12:48
Posted 2004. January 05. - 00:08

Posted 2004. January 04. - 15:36

ha valaki telleg akar jonni, az szvsz inkabb jojjon a trefortra, ott van elet, es ottvagyunk mi....
jaja, van szkrembölös játék meg minden ;D
gyertek EZERrel! ;D ;D
Posted 2004. January 04. - 15:25

de most mert? a masodik(bikemag.hu) is tok allat. most is bejott obsidian, beszelgettunk 2 percet, lenyomott egy monologot, es lelepett ;D es ez az egesz napi elet....
ha valaki telleg akar jonni, az szvsz inkabb jojjon a trefortra, ott van elet, es ottvagyunk mi....

Posted 2004. January 04. - 14:28

pont ugy ahogy matt irta..aki akarta mar megtalata a 2 meglevõ c6ot..bar nemtom a masodik is minek alapult..de ezt mar leragott csont..sose lesz vege ;D
Posted 2004. January 03. - 18:05

es hogy lehet a cseten bicozni, ha mar itt tartunk? ;D
mindamnellett en nem fogok olyan szobaba bemenni, ahol nicktolvaj lengyelek es finnek vannak... raadasul nemzetkozi szoba, nemet botokkal...
talaltad, es azert irtad? alapits egy ujat akkor mar, oda sem fog senki jarni. egy, najo 2 kezemen meg tudom szamolni azokat az embereket, akik most is jarnak csetre....
mindamnellett en nem fogok olyan szobaba bemenni, ahol nicktolvaj lengyelek es finnek vannak... raadasul nemzetkozi szoba, nemet botokkal...

talaltad, es azert irtad? alapits egy ujat akkor mar, oda sem fog senki jarni. egy, najo 2 kezemen meg tudom szamolni azokat az embereket, akik most is jarnak csetre....
Posted 2004. January 03. - 16:51

Gratulálok sracok a pozitív hozzaszollasokert. :-)
Ilyen emberek valok egy kozossegbe... Teljesen el vagyok ajulva toletek.
csak mielõtt nyitsz egy topicot, legalább 3 mp-et rászánhatnál, hogy a monitor szélére tekintesz, és megnézed a témaköröket...
ezután neked a tech-et sikerült kiválasztanod???
Asszem akkor inkább mi gratulálunk neked... :

Posted 2004. January 03. - 16:16

Teljesen el vagyok ajulva toletek.
koszi! ;-)
en is magamto
ennyire

editacio: igy helyvaltozas utan mar nem annyira passzol a dolog... :-/
Posted 2004. January 03. - 16:12

hi!
minössze arról van szó hogy már van ilyen (több is) és azok se indultak be nagyon. ezek szerint a legtöbb fórumos nem szereti a chatet. aki meg igen az megtalálta azt a kettõt ami eddig "mûködik". felesleges egy harmadik.
üdv
MaTT
minössze arról van szó hogy már van ilyen (több is) és azok se indultak be nagyon. ezek szerint a legtöbb fórumos nem szereti a chatet. aki meg igen az megtalálta azt a kettõt ami eddig "mûködik". felesleges egy harmadik.
üdv
MaTT
Posted 2004. January 03. - 15:52

Gratulálok sracok a pozitív hozzaszollasokert. :-)
Na jol van... en megprobaltam.
Ej

Na jol van... en megprobaltam.
Ej
Posted 2004. January 03. - 15:43

Posted 2004. January 03. - 15:38

Posted 2004. January 03. - 15:01

Posted 2004. January 03. - 15:01

aha, pofara esni
mikor egy moderator bejon, es vegleg ki akar tiltani a csetrol, mi meg meg ossze is balhezunk vele ;D tisztara mint forum....
de hogy irjam a konkurenciat:
irc.hu szerver-halozaton: #bikemag.hu
a trefin meg talaljatok meg ;D
es ezt nem azert irtam be,h ne ide jojjenek, hanem h egynatalan benezzenek neha....
ugy 3 ember van aki neha neha betekint, ennyi. az 5000-6000 forumtagbol

de hogy irjam a konkurenciat:
irc.hu szerver-halozaton: #bikemag.hu
a trefin meg talaljatok meg ;D
es ezt nem azert irtam be,h ne ide jojjenek, hanem h egynatalan benezzenek neha....
ugy 3 ember van aki neha neha betekint, ennyi. az 5000-6000 forumtagbol

Posted 2004. January 03. - 14:58

jah fuj cset!
kulonbenis sok mindenen bringaztam mar jegen havon sarban...
de ez az irc ez nekem uj!
ott nagyot lehet esni?
:-P
kulonbenis sok mindenen bringaztam mar jegen havon sarban...
de ez az irc ez nekem uj!
ott nagyot lehet esni?
:-P
Posted 2004. January 03. - 14:49

"konkurencia" rulez.. ez mar a 3.ik ilyen topic+ szoba ;D
ebbol egyen van csak elet, a masikon nincs, ezen sem tom mennyire lesz... valahogy a forumosok eleg nehezen foghatok ra a csetelesre....
:-\
ebbol egyen van csak elet, a masikon nincs, ezen sem tom mennyire lesz... valahogy a forumosok eleg nehezen foghatok ra a csetelesre....

Posted 2004. January 03. - 14:44

Sziasztok Bringások!
Akinek van otthon, vagy munkahelyén IRC (csevegõ) program, ne tétlenkedjen.
Jöjjön fel az externet csatornara és pötyögje be, hogy "/j bike".
Ott ha minden igaz ott megtalál engem, ahol remélem egyre tobben leszunk.
Ha valami kerdesed van, megprobalok ra valaszolni, csak irj a light79@axelero.hu-ra.
Ej
Akinek van otthon, vagy munkahelyén IRC (csevegõ) program, ne tétlenkedjen.
Jöjjön fel az externet csatornara és pötyögje be, hogy "/j bike".
Ott ha minden igaz ott megtalál engem, ahol remélem egyre tobben leszunk.
Ha valami kerdesed van, megprobalok ra valaszolni, csak irj a light79@axelero.hu-ra.
Ej
Posted 2003. December 28. - 21:19

Posted 2003. December 28. - 13:17

persze, mert te mi is vagy? csello.
de figyeld meg ors hostjat. vmi kis szolgaltato, par emberrel. esetleg pont egy haztombnyi felhasznaloval....
de figyeld meg ors hostjat. vmi kis szolgaltato, par emberrel. esetleg pont egy haztombnyi felhasznaloval....
Posted 2003. December 28. - 12:13

thez...nekem is kabelnetem van ami ugye fix IP-s de szvsz ket gepnek sose lesz ugyan az az IPje kiveve ha szerver gep van vagy router vagy hasonlo okossagok..de maskepp..hat...
Posted 2003. December 27. - 13:58

valamelyik balf@sz láma elintézte, hogy az egész lakóteleprõl (GaTeSGroup a szolgáltató) nem lehet IRCzni :'( :'( :'(
aszongya hogy: you are not welcome to this server ...
mit lehet ilyenkor tenni?
aszongya hogy: you are not welcome to this server ...
mit lehet ilyenkor tenni?