tüzfalat kikapcsoltam igy sem lett gyorsabb(1-2 kb/sal max)
hálózat most nincs...
nah én is passzolom
bár amit töltöttem,megtaláltam itthon cdn

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Vki nem tudja véletlenül ,hogy memóriák idõzítései mit takarnak? gondolom a kisebb érték jobb,de igazán forrást nem találok...
NE ÍGY! NE ÍGY!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Lor,ez milyen lcd? Ha jól értem a színek erõsen hatnak ezen a típuson egymásra. Kéket és sárgát tettél már egymás mellé?;)Gari?kozben mondtak, hoyg ez igy nem mutat semmit
http://kepfeltoltes....1929vatafak.jpg
ubrigens felirtalak
Csapd fel a vezérlõpult/rendszer/eszközkezelõ/usbvezérlõ/univerzális állomásvezérlõt: és olvass;)A sorossággal nem gyõztél meg. Nem vitatom, mint ahogy nem is állítottam, hogy egy adott usb porton lévõ egységek nem osztják meg a sávszélességet. De a gépen ettõl még lehet két független usb portod, mint ahogy a "hagyományos" soros portok (COM1, COM2) is sorosak voltak, de ettõl még a sebességük nem oszlott meg. A sorosság szvsz azt jelenti, hogy pl egy usb hub segítségével oszthatod a portot, ami így a sávszélességet is osztja, és nem azt hogy minden a gépben lévõ usb vezérlõ/port egy azon sávszélességen osztozik.
Jöhet nyugodta az egész is.. ;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
A sorossággal nem gyõztél meg. Nem vitatom, mint ahogy nem is állítottam, hogy egy adott usb porton lévõ egységek nem osztják meg a sávszélességet. De a gépen ettõl még lehet két független usb portod, mint ahogy a "hagyományos" soros portok (COM1, COM2) is sorosak voltak, de ettõl még a sebességük nem oszlott meg. A sorosság szvsz azt jelenti, hogy pl egy usb hub segítségével oszthatod a portot, ami így a sávszélességet is osztja, és nem azt hogy minden a gépben lévõ usb vezérlõ/port egy azon sávszélességen osztozik.universal serial bus=szal soros,ergo a sávszél hajlamos eloszlani az eszközök számának arányában;) példa:nekem sajna külsõ meghajtóm van,igaz firewire-rel használom,de azé külsõ és használom;) de el kell ismernen,hogy a jelenlegi netnél nem igazán számít szûk keresztmetszetnek a fennmaradó sávszél:) szal ott a pont (félig;))
Hmm. Én úgy tudtam, hogy portonként annyi a sebesség. Egy mai gépben 4 minimum van. Elég az egyikre rádugni.. Hol itt a probléma? A másik, hogy a net mai sebessége átlagban másfél megabit, nagyon lecsökkentené az a sávszélességet!Má nem azé' ,de;) : a 480mbit az összsávszél,az usb soros nem pedig "párhuzamos",mint firewire,szal itt elég rendesen csökken az egy eszközre jutó sávszél. Tételezzük fel,hogy van egy külsõ hdd vagy optikai meghajtó,akkor mi van?
DmZ-nél gyakorlatilag kirakom a gépet a netre,nem? Akkor mi értelme van a beépített tûzfalnak?én beraktam magamat a DMZbe és csá
portforward, vagy ilyesmi kellhet neki
Má nem azé' ,de;) : a 480mbit az összsávszél,az usb soros nem pedig "párhuzamos",mint firewire,szal itt elég rendesen csökken az egy eszközre jutó sávszél. Tételezzük fel,hogy van egy külsõ hdd vagy optikai meghajtó,akkor mi van?Az biztos, hogy nem..
De ettõl még 480 megabit a max átvitele egy usb 2.0-s eszköznek. Ami azért bõven túl van az adsl-ek mai áteresztõ képességén..
Mielõtt valaki meg akarna gyõzni, nem akarok usb-s hálót..