Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát igazábol a cz bevált nincs kedve váltani,sima dc++ van még,az is lassu

tüzfalat kikapcsoltam igy sem lett gyorsabb(1-2 kb/sal max)
hálózat most nincs...

nah én is passzolom

bár amit töltöttem,megtaláltam itthon cdn :) :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Vki nem tudja véletlenül ,hogy memóriák idõzítései mit takarnak? gondolom a kisebb érték jobb,de igazán forrást nem találok...

Pont azt :)
CAS 2.5, CAS 2 -es nagyon jo ha van. Ennel tobb-re nincs szukseged hogy tudd.
Meres szerint a CAS3 (3.5)-as ramhoz kepest 1 512-es modul eseten a CAS 2.5-os ha jol emlekszem kb 500MB -al tobbet kepes atvinni masodpercenkent dual modban.
Aze az nem rossz akarhogy is nezzuk :)
Persze kinek a pap kinek a papne, hogy megeri -e az mar mas kerdes.....
JA es tunningolhatosag szempontjabol is eloterbe kerulhetnek a jobb ramok.

valaki tudna segíteni hogy a czdc++ mért nem hajlandó normális sebességel tölteni?!
le 10kbs alatt tölt,föl is(azaz tõlem)25-30kbs körül

Nincs bekorlatozva a programon belul?
VAgy mas kulso programmal nem koraltozod? Esetleg tuzfal, vagy folyamatos halozati forgalom a hatterben nem fogja a netedet? Jobb otletem igy hirtelen nincs.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
viewsonic vx715 ha jol emlekszem

szepen elhuzza a csikot.
tehat mintha nem tuntetne el a szint teljesen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
strong dc-t használni és dc++nak emulálni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valaki tudna segíteni hogy a czdc++ mért nem hajlandó normális sebességel tölteni?!
le 10kbs alatt tölt,föl is(azaz tõlem)25-30kbs körül

mit leht ezzel csinálni!?!?!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Vki nem tudja véletlenül ,hogy memóriák idõzítései mit takarnak? gondolom a kisebb érték jobb,de igazán forrást nem találok...

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

kozben mondtak, hoyg ez igy nem mutat semmit

http://kepfeltoltes....1929vatafak.jpg

ubrigens felirtalak

Lor,ez milyen lcd? Ha jól értem a színek erõsen hatnak ezen a típuson egymásra. Kéket és sárgát tettél már egymás mellé?;)Gari?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

A sorossággal nem gyõztél meg. Nem vitatom, mint ahogy nem is állítottam, hogy egy adott usb porton lévõ egységek nem osztják meg a sávszélességet. De a gépen ettõl még lehet két független usb portod, mint ahogy a "hagyományos" soros portok (COM1, COM2) is sorosak voltak, de ettõl még a sebességük nem oszlott meg. A sorosság szvsz azt jelenti, hogy pl egy usb hub segítségével oszthatod a portot, ami így a sávszélességet is osztja, és nem azt hogy minden a gépben lévõ usb vezérlõ/port egy azon sávszélességen osztozik.
Jöhet nyugodta az egész is.. ;-)

Csapd fel a vezérlõpult/rendszer/eszközkezelõ/usbvezérlõ/univerzális állomásvezérlõt: és olvass;)
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Áhh értem, köszi szépen!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egyebkent felirtalak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Ez az ubrigens felirtalak ez mit is jelent?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kozben mondtak, hoyg ez igy nem mutat semmit

http://kepfeltoltes....1929vatafak.jpg

ubrigens felirtalak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
lor én ezen nem látok semmi gondot, csak pár kijelölt elemet toál komanderben..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ámberek ilyenkor mivan?
http://kepfeltoltes....918/vatafak.jpg

viewsonic vx715 monitor vmi nagyon regi nvidia vanta kartya
most par perce valtozott ilyenne a kep

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

universal serial bus=szal soros,ergo a sávszél hajlamos eloszlani az eszközök számának arányában;) példa:nekem sajna külsõ meghajtóm van,igaz firewire-rel használom,de azé külsõ és használom;) de el kell ismernen,hogy a jelenlegi netnél nem igazán számít szûk keresztmetszetnek a fennmaradó sávszél:) szal ott a pont (félig;))

A sorossággal nem gyõztél meg. Nem vitatom, mint ahogy nem is állítottam, hogy egy adott usb porton lévõ egységek nem osztják meg a sávszélességet. De a gépen ettõl még lehet két független usb portod, mint ahogy a "hagyományos" soros portok (COM1, COM2) is sorosak voltak, de ettõl még a sebességük nem oszlott meg. A sorosság szvsz azt jelenti, hogy pl egy usb hub segítségével oszthatod a portot, ami így a sávszélességet is osztja, és nem azt hogy minden a gépben lévõ usb vezérlõ/port egy azon sávszélességen osztozik.
Jöhet nyugodta az egész is.. ;-)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
universal serial bus=szal soros,ergo a sávszél hajlamos eloszlani az eszközök számának arányában;) példa:nekem sajna külsõ meghajtóm van,igaz firewire-rel használom,de azé külsõ és használom;) de el kell ismernen,hogy a jelenlegi netnél nem igazán számít szûk keresztmetszetnek a fennmaradó sávszél:) szal ott a pont (félig;))

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Má nem azé' ,de;) : a 480mbit az összsávszél,az usb soros nem pedig "párhuzamos",mint firewire,szal itt elég rendesen csökken az egy eszközre jutó sávszél. Tételezzük fel,hogy van egy külsõ hdd vagy optikai meghajtó,akkor mi van?:)

Hmm. Én úgy tudtam, hogy portonként annyi a sebesség. Egy mai gépben 4 minimum van. Elég az egyikre rádugni.. Hol itt a probléma? A másik, hogy a net mai sebessége átlagban másfél megabit, nagyon lecsökkentené az a sávszélességet!
De tovább is gondolkodhatunk. Én külsõ meghajtót csak akkor használok, ha valamit szállítok, és soha sem állandóan. Gondolom ezzel a legtöbb ember így van. Vagy van valami életszerû példád? Tegyük fel, hogy rosszul tudom és az összes port egy sávszélességen osztozik. Notebookot használsz, mert minden eszközöd kint van.. Rádugsz egy külsõ vinyót, és ezerrel másolsz, közben a másik rádugott cd drive-ról is lefele másolsz, és külsõ dvd írót is pörgetsz, miközben természetesen valami letöltõ progival maxon pörgetnéd a netet. Hmm.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

én beraktam magamat a DMZbe és csá :)
portforward, vagy ilyesmi kellhet neki

DmZ-nél gyakorlatilag kirakom a gépet a netre,nem? Akkor mi értelme van a beépített tûzfalnak?

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Az biztos, hogy nem.. :)
De ettõl még 480 megabit a max átvitele egy usb 2.0-s eszköznek. Ami azért bõven túl van az adsl-ek mai áteresztõ képességén..

Mielõtt valaki meg akarna gyõzni, nem akarok usb-s hálót.. :D

Má nem azé' ,de;) : a 480mbit az összsávszél,az usb soros nem pedig "párhuzamos",mint firewire,szal itt elég rendesen csökken az egy eszközre jutó sávszél. Tételezzük fel,hogy van egy külsõ hdd vagy optikai meghajtó,akkor mi van?:)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Az biztos, hogy nem.. :)
De ettõl még 480 megabit a max átvitele egy usb 2.0-s eszköznek. Ami azért bõven túl van az adsl-ek mai áteresztõ képességén..

Mielõtt valaki meg akarna gyõzni, nem akarok usb-s hálót.. :D