Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ifranview-t találhattok a bikemagon is. http://bikemag.hu/po...pper/Itemid,45/
használjuk ki, hamár van alapon ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
thx
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

a többoldalas *.tiff formátumot mivel tudom megnézni?

Szerintem minden normális képnézegetõ tudja.. De pl az Irfanview biztos..
Amikor a képet nézed, lehet benne lapozni..

Edit: itt egy link.. http://www.tucows.com/preview/194967
Pici, gyors, ingyenes, szinte mindent tud..

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
a többoldalas *.tiff formátumot mivel tudom megnézni?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
az XP sp3-ra

Hivatalos bejelentés: a Windows XP-nek lesz harmadik javítócsomagja.

Hivatalosan is megerõsítették, hogy a Microsoft legújabb asztali operációs rendszere a tavaly nyár végén kiadott második javítócsomag után ismét egy globális fr issítéssel fog gyarapodni. Bernard Ourghanlian, a redmondi vállalat franciaországi részlegének technikai és biztonsági igazgatója nemrég bejelentette: lesz Wind ows XP SP3.

Ismeretes, hogy a Vista kiadása anno a Windows XP SP2 miatt csúszott: a vállalatnál dolgozó programozókat ugyanis átirányították a legnépszerûbb microsoftos ope rációs rendszert biztonságosabbá tevõ csomag létrehozására. Ennek oka elsõsorban a Megbízható Számítástechnika kezdeményezés elindítása volt, amelyet még maga B ill Gates jelentett be. A szoftverfejlesztõ cégnek ugyanis eltökélt szándéka volt védettebbé tenni a felhasználókat az online veszélyekkel szemben: alapértelmez ésként bekapcsolt, jobban használható tûzfalat kaptak az internetezõk, számos olyan funkciót alapból letiltottak, amit a többség nem használ(t), de potenciális veszélyforrásként volt jelen a Windows-ban, megjelent a Security Center funkció stb.

Most azonban fordult a kocka: a francia közlés szerint az SP3 már csak a Vista megjelenését követõen kerülhet ki a felhasználók számítógépére. Ennek oka ugyanaz , mint korábban: a programozók jelenleg a következõ generációs OS-szel vannak elfoglalva. A bejelentés értelmében a harmadik javítócsomag debütálására még 2006- ban sor fog kerülni - azaz maradt arra remény, hogy a Vista nem közvetlenül karácsony elõtt jelenik majd meg.

Azt jelenleg pontosan még nem tudni, milyen plusz funkciókat hoz magával az SP3. Nyilvánvalóan tartalmazni fogja az összes, addig megjelent (biztonsági) frissít ést, ám az is valószínû, hogy további védelmi eszközökkel gyarapodik majd a Windows XP repertoárja.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ati 8500 mivel lehet húzni?5.9 catalyst van fenn és a rage 3d nem akar feltelepülni :S

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
VV: nézel nekem árat? EZ-AV EMP-200 256Mb.

Thx ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
De jó reggel arra ébredni, hogy leállt az Exchange...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vegyel el masik olvasot apropenzert vagy tizenezer penzert mar dl iros dvd rw-t kapsz, cd-t olvasni az is jo, a tobbi meg gratisz :)

Valaki valami ötlet?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Jajj szegényem... azért valami szakit megkérek, hogy nézze meg, úgyis van ismi, lehet csak én basztam el valamit :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ne használd then

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Johh hát van benn még1 52x teac író is, de mondjuk dvdíró nem lenne rossz, de most a szgép a legutolsó amire költenék.... Meg sztem ez az olvasó a maga 32xével gyorsabb mint az 52es teac... Most hogy nézegettem nagynehezen végülis leválik a mágnesrõl az olvasóegység, de kicst szenved amotor, és félek nem lesz jó vége ha így használom...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
13ér 52X cdírót 16X duplarétegü dvdírót kapsz ami pioneer
ennek függvényében nem értemes szarozni ezekkel

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Elég nagy gondom van! Véletlenül sikerült kirugnom a 32xes teac ovlasóm tálcáját, és nem volt hajlandó visszapattanni, ezért kiráncigáltam, (kicsit deformálódott egy pöcök ami a késõbbi problémákat okozta), visszatoltam, szépen bement és ekkor jött a meglepi. Ki már nem jött, csak majdnem leégett a motorja.... Kivesz, szétszed, tálca bent meg volt szorulva, mert rosszul raktam vissza a tálcát, hisz az tálca ajjában van egy ilyen vezetõ sín féleség, ami egy pöcköt tologat jobbra ballra ha kint vagy bent van, és ezt nem dugtam be a sínbe, és bent elakadt az egész. Na nagynehezen kiráncigáltam a tálcát, recsegett, kattogott, de kijött... Az eldeformálódott mûanyag pöcköt, ami a tálca kivételét akadályozza meg szerencsére törés nélkül visszahajlítottam. Visszaraktam az eglszet rendesen. Viszont.... Megint nem jön ki a tálca, hiszen amikor jönne ki az elsõ fázis, hogy a motorleereszti az olvasó, és cdmeghajtó egységet, és utána jön ki a tálca, mert amíg ez a cucc fent van, addig elakad a tálca is. És a motor nem tudja lehúzni, mert az egéész cucc felett van egy másgnes, h stabilan tartsa a forgató egység a cd-t.... Lehet h amikor meg volt szorulva akkor kicsit megfáradt a motor, és nem elég erõs, vagy valamit rossul raktam vissza? Anélkül a mágnes nélkül tökéletesen mûködik a tálca mechanika, de félek h a cd-k nem örülnének neki... Valaki valami ötlet?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Ja... ma vettük észre hogy az új videókártya hûtõ sem ment... :D
De rájöttünk hogy miért... nem volt árammal ellátva.. most hogy bedugtuk egybõl jólett.. valszeg vinyócsere közben lett kihúzva... de most már lemegy a 3d mark. de csak valami 1500 pontal.:(

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jaaaa, így mondjuk más. De ettõl függetlenül valószínüleg a VGA szerzett valami maradandó károsodást magának.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

@rmx_rider
Bocsánat de most röhögök... hütés nélkül müködtetni az addig hütõvel használt VGA-t nagyon okos dolog...

ne röhögj mert, amint észre vettük hogy nincs hûtés a kártyán, rögtön beleraktunk egy másik videokártya hûtõt.:P De most bios frissítéssel próbálkozunk. a videókártya biztos cserélve lessz!! pedig még mindig fut rajta az nfsu2. de a painkiller 2õt szaggat aztán befagy..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

15 hónapig bírta...

Amíg tegnap meg nem adta magát.

Majd decemberben jelentkezem... ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
@rmx_rider
Bocsánat de most röhögök... hütés nélkül müködtetni az addig hütõvel használt VGA-t nagyon okos dolog...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Egy HW hibától eltekintve kb 12 hónapos install megy mindenféle hibaüzenetek és egyebek nélkül.

15 hónapig bírta...

Amíg tegnap meg nem adta magát.

Aktuális civil