és akkor bejün az AMD M foglalata ami a tervezettek szerint cca 5 évig fog szolgálni, ahogy a socket A tette

Vegyél 3000+ Venice-t, olcsóbb jóval és jól tuningolható.
A Zalman-t én sosem szerettem, mindenesetre a ma kapható hütõk közül a Coolink The Bat (ha még kapható) és utódjai az U8-120-1600 és U8-92-1900 a legjobbak, egyértelmüen, de 10e felett van az áruk kicsivel.
Alaplapból egyértelmüen ABIT AN-8 Ultra, vagy ASUS A8N-SLI Deluxe ha nem zavar a hangja.
Ugye azt tudod, hogy Nforce 4-es alaplapokon nincs AGP port, tehát venned kell PCI-E VGA kártyát is, ha eddig nem olyanod volt...
Jah, és gari nélkül ne vegyél semmit !
13 e-ért 110-es Pio?még mindig dvd író...
a költségvetés már megvan, már csak az a kérdés, hogyhol vegyem meg..van valakinek bolt ajánlata, esetleg negatív tapasztalata boltokkal?
nem nagyon ismerem az ilyen számtech boltokat..
esetleg itt valahol az 5.kerületben?
vagy ha tud valaki valahol egy szuper dvd író akciót, ne tartsa magában...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nem zavar,de nem csinálok,ennyi voltde tényleg nem értem a problémát, miért zavar téged egy index lap felrakása?
3 perc megcsinálni, és le van tudva az egész mizéria..vagy rosszul látok valamit?
-=B.B.B.=-
a banner miatt fontos nekik szerintem,azért van ingyenmit ellenõriznek?? hogy van-e tartalma? akkor tegyél bele:
szia, ez az én lapom.
és egy kép
-=B.B.B.=-
Már régóta tervezem a gépem újítását, de mindíg másra megy el a pénz
AMD ATHLON 64 3200+ 1024K S939:39006 Ft
Zalman CNPS 7000B processzor hûtõ AMD-hez:9788 Ft
Asus A8V DeLuxe :23 800Ft
Ezeket néztem most, nem tom mi legyen (a számítógépesek mindíg megmondják, hogy mi a jó) szóval ezek jó cuccok ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.