Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás

http://index.hu/tech/hardver/hddv7540/ és mindezt tök komolyan... :) Ott fog sípolni az egész mozi, meg potyognak a denevérek.

kb. kell majd 2 nap míg kihoznak egy tök egyszerû illegal programot, amivel simán le lehet majd szûrni.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nem netscape motor van mindben?
vagy az regen volt?

van az ie, meg a mozilla motor. Utobbi volt mindig is a netszepben.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
NOD32 vagy FProt

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Milyen antivirust használjak?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem netscape motor van mindben?
vagy az regen volt?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://index.hu/tech/hardver/hddv7540/ és mindezt tök komolyan... :) Ott fog sípolni az egész mozi, meg potyognak a denevérek.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sztem egy firefox gyorsabban hozza be az oldalakat, persze nem szignifikáns az eltérés az ie-hez képest, csupán jobban megy a firefox ikonjának a szine a szememhez
operát rég próbáltam de az nem fogott meg
netscapet meg nem szerettem sose, kitudja miért, pedig abban is mozilla szív dobog

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Gyorsabb, lassabb... böngészõkrõl van szó, nemtom egy mai gépnek hogy okozhat gondot, vagy lassulást, egy böngészõ.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hátha segít vkinek ez:
http://www.schrode.n.../url_filtering/

A cím elég beszélõs, de: opera alatti url tiltás leírás. Igen egyszerû és hatásos!

Aga: nem tudom, hogy pontosan melyik eszik többet, de egy gyengébb gépen sztem opera gyorsabb, illetve olvastam vhol egy fickó olyat magyarázott, hogy jobb a renderelése vagy rasterelése vagy nemtom milye az operának. mármint gyorsabb. de te most ha jól olvastam jó ideig nem leszel netelve, de ez csak most jutott eszembe, most meg má' nem törlöm.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nézz utána a monitorod felbonásának, és a videokártya beállításnak, ott is a frissítések, egyéni felbontások vagy valami ilyesmi az nvidiával (ugyanakkora legyen a frissítési gyakoriság minden felbontásnál akkor nincs gond, kivéve ha..ezt most nem) atival meg display options displ. managemant options force tv detectionhoz pipa. És nem rossz ha szerzel új drivert a tunerhez Pl:

Emigyen inkább.

Ride everywhere.

.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Konkrétabban mi is az a PIP ? Mindnek más funkciója van, az enyémbe meg nincs ilyen. Ha a pop up dolog akkor ok, de aznem romolhatott el.

Picture in picture
Ha rányomok, akkor egy széles, fekete L alak keletkezik a monitor bal szélén, a kép eltolódik, aztán néhány másodperc múlva magától visszaáll a teljes képernyõs módra.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Konkrétabban mi is az a PIP ? Mindnek más funkciója van, az enyémbe meg nincs ilyen. Ha a pop up dolog akkor ok, de aznem romolhatott el.

Ride everywhere.

.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Sziasztok!
Használ valaki innen AverMedia külsõ tv-tunert?
Az enyém valamiért elhagyta a PIP funkcióját, és sehogy nem bírjuk visszahozni. :(
Valami ötlet kellene, hogy mit lehet csinálni, mert anélkül nem olyan jól használható.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ff érdemes mindig legfrisebb verziót használni.
popup blokkolásra nekem ott van a kerio, de a mozilla is csinálná szerencsétlen, csak a kerio gyorsabb ;) még a reklámok felét is blokkolja.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Az opera nagyobb memóriaigényû, mert szinte minden dolgot maga kezel és nyit meg, nem pedig a rendszer dolgait használja...
A lua helyett biztos van wua ;) nemtudom bocsi.

Ride everywhere.

.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, jó az, meg mondom, van egy rakás jó stuff hozzá. Én az 1.0.4 Hu-t használom, amióta megjelent, semmi gondom nincsen vele.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Ja Bruce. Feldöföd a Mozillát oszt jól van. FF-hez EZER kiterjesztés. Enjoy it.

FFet nyomtam sokáig, illetve az otthoni nagyobb teljesítményû gépen is, de itt nekem pl az 1.0.7 irtó sokszor meghalt. Az Opera nekem gyorsabbnak tûnik, meg kisebb gép (memória?) igényûnek.. ezért itt most ez marad.

A FF Ad-block viszont nagyon zsír: *sher.index* hozzáadva már nem izeg mozog az egész index oldal :D

Ja, a programozás: ott beszélnek vmi lua parancsról, ami nem hiszem, hogy windows konzolba irandó be..

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
gondoltam berakom ide.
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=40548
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja Bruce. Feldöföd a Mozillát oszt jól van. FF-hez EZER kiterjesztés. Enjoy it.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Tudomásom szerint ad block plugin csak a firefoxhoz létezik, legalább is hivatalosan, amit te linkeltél az nem hivatalos. Ettõl még lehet használható akár win alatt is, de ahhoz egy kicsit programozni is tudni kéne (mint õk) Pop up viszont mindben van de ez is csak a firefoxban mûködik normálisan.
Akartam ide írni a böngészõk összehasonlításáról, mert tul.képp minden ma elterjedtet használtam (nem kevés ideig), de most :cheers: volt úgyhogy késõbbre hagyom.
Annyit, hogy a kedvencem a konqueror és a mozzilla, a többit hagyjuk.

Ride everywhere.

.