Bár ez nem az üzenõfal, de üzenem az ex-fõbérlõmnek Bp-re, hogy köszi az ingyennetet, meg hogy keressen rá a gúgûlon arra hogy "WEP encryption";)A szomszéddal közös hálóra gondoltam. Ha ez lenne a megoldás tennék routert a gép és a szomszéd hálója közé.
Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. November 17. - 15:49

Posted 2005. November 17. - 15:49

Posted 2005. November 17. - 15:47

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. November 17. - 15:05

Egy ADSL router ezt simán megoldja és nem kell telefonvonal. KábelTV-s internet meg nem mindenhol van és ahol van sem mindenhol érdemes vele foglalkozniHá szentem nem érdemes a szomszéddal pöcsölni, hogy most akkor épp Paris Hilton videót húz le 5 szálon, vagy akármivel foglalja a hálót, és akkor majd én este töltök, stb. Meg ugye nyilván nem adná a két szép szemedért a sávszélt.

A sávszélességet meg értelemszerûen vmilyen költségmegosztással lehet kérni. Ami még mindig jó mind2 (3, 4 stb félnek).
Posted 2005. November 17. - 14:55

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. November 17. - 14:43

A szomszéddal közös hálóra gondoltam. Ha ez lenne a megoldás tennék routert a gép és a szomszéd hálója közé.Amennyiben a wifire gondolsz, akkor ott nagyon oda kell figyelni, bár, szerintem még nem nagyon terjedt el az ilyen irányú betörés. Ráadásul nagyon függ a lakóhelytõl..
A szomszédtól meg nem nagyon fogod tudni védeni, mert nála van az adsl modem..
Egyébként kell gyorsan venni hozzá egy tûzfalas adsl routert és jó bekonfigolni...
Posted 2005. November 17. - 13:13

A szomszédtól meg nem nagyon fogod tudni védeni, mert nála van az adsl modem..
Egyébként kell gyorsan venni hozzá egy tûzfalas adsl routert és jó bekonfigolni...
Posted 2005. November 17. - 11:57

Ebben az esetben viszont okosan a hálózati / biztonsági beállításokkal...Egyébként, ha van egy jófej szomszéd, akinek van telefonja, akkor az is lehet egy megoldás, ha megbeszéled vele és vagy átvezeted a kábelt, vagy wifizel..
Posted 2005. November 17. - 09:50

Attól függ, hogy hol laksz..Hali!
Ti jobban benne vagytok ebben:)
Mi most a legkedvezõbb korlátlan netezési lehetõség most, amihez nem kell telefonvonal?
Vagy ha legvégsõ esetben,ha kell...csak a vonal miatt nem akarok fizetni csak a telefonért:(
Jó esetben a kábeltv szolgáltató ad valami alternatívát.
Még jobb esetben van egy balfék szomszéd, akinek van wifis lanja, de szarul állította be..

Egyébként, ha van egy jófej szomszéd, akinek van telefonja, akkor az is lehet egy megoldás, ha megbeszéled vele és vagy átvezeted a kábelt, vagy wifizel..
De vannak olyan helyek, ahol amúgyis van valami wifis szolgáltató..
Posted 2005. November 16. - 21:48

bibíííí nekem már jön le a NFS most wanted
Posted 2005. November 16. - 21:42

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. November 16. - 20:23

Ti jobban benne vagytok ebben:)
Mi most a legkedvezõbb korlátlan netezési lehetõség most, amihez nem kell telefonvonal?
Vagy ha legvégsõ esetben,ha kell...csak a vonal miatt nem akarok fizetni csak a telefonért:(
Posted 2005. November 15. - 23:46

szerk: mégse. de kitalálok valamit hidd elSpy sweeper: Definitions can not be updated because subscription has expired.
Próbáltam több verziót is felrakni, de egyiket se engedi frissíteni. Mi a teendõ?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 15. - 23:29

max rosszul állítottad be.ja!!!
persze, adblock kiszedi az összes flesst, mert buta
ezért le is szedtem az adblokot már egy ideje
(nekem pl flash mellett ott az ikon, hogy ad-block, és ha klikkelek csak azután tûnik el örökre)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. November 15. - 23:15

Próbáltam több verziót is felrakni, de egyiket se engedi frissíteni. Mi a teendõ?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. November 15. - 23:08

azért nincs FF, mert a gépen csak az lehet ami szerves része a munkának
és azért dec 6ig, mert akkor lesz vége az ISO auditnak,amivel már most tele van a töke mindenkinek

Posted 2005. November 15. - 22:19

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. November 15. - 22:11

@zsolo:
azért nincs FF, mert a gépen csak az lehet ami szerves része a munkának
és azért dec 6ig, mert akkor lesz vége az ISO auditnak,amivel már most tele van a töke mindenkinek

Posted 2005. November 15. - 21:14

Beállításról itt megtalálsz mindent, de eléggé adja is magát szerintem:
http://forum.hwsw.hu...showtopic=41289
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. November 15. - 21:08

Nem a sorrenden van a lényeg, hanem azon, hogy mindkét készülék legyen kikapcsolt, és áramtalanított állapotban.Van egy ATi Radeon 9600XT-m S-Video kimenettel. Össze szeretném dugni a TV-vel.
1., Hogy tudom ezt megtenni? (A TV-n is van S-video)
2., Az elõzõ "hülyének" látszó kérdés oka: azt mondják, ha nem megfelelõ sorrendban kötöm össze a dolgokat, akkor behal a videokártya. Igaz? Ha igen mi a sorrend, egyébként meg összekötve lehet-e hagyni õket?
Utána meg már maradhat összedrótozva.