Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

A szomszéddal közös hálóra gondoltam. Ha ez lenne a megoldás tennék routert a gép és a szomszéd hálója közé.

Bár ez nem az üzenõfal, de üzenem az ex-fõbérlõmnek Bp-re, hogy köszi az ingyennetet, meg hogy keressen rá a gúgûlon arra hogy "WEP encryption";)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
jó a 8 procis alaplap meg a giga vudu3:D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mi a furcsa a képeken? :D

Feltöltött kép

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Há szentem nem érdemes a szomszéddal pöcsölni, hogy most akkor épp Paris Hilton videót húz le 5 szálon, vagy akármivel foglalja a hálót, és akkor majd én este töltök, stb. Meg ugye nyilván nem adná a két szép szemedért a sávszélt.

Egy ADSL router ezt simán megoldja és nem kell telefonvonal. KábelTV-s internet meg nem mindenhol van és ahol van sem mindenhol érdemes vele foglalkozni :(

A sávszélességet meg értelemszerûen vmilyen költségmegosztással lehet kérni. Ami még mindig jó mind2 (3, 4 stb félnek).

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Há szentem nem érdemes a szomszéddal pöcsölni, hogy most akkor épp Paris Hilton videót húz le 5 szálon, vagy akármivel foglalja a hálót, és akkor majd én este töltök, stb. Meg ugye nyilván nem adná a két szép szemedért a sávszélt. Ha a lakhelyeden van UPC, akkor egy Classic vagy Light Chello csomag optimális lehet, igaz, adatkorlátos, de mondjuk ha nem szecc le napi 5 filmet, vagy küldesz renderelésre vár videókat a haverodnak, akkor a Classic csomag 30G-je elegendõ kell legyen sok mindenre. Asszem a Classic vmi 3G le, 512k fel.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Amennyiben a wifire gondolsz, akkor ott nagyon oda kell figyelni, bár, szerintem még nem nagyon terjedt el az ilyen irányú betörés. Ráadásul nagyon függ a lakóhelytõl..
A szomszédtól meg nem nagyon fogod tudni védeni, mert nála van az adsl modem..
Egyébként kell gyorsan venni hozzá egy tûzfalas adsl routert és jó bekonfigolni...

A szomszéddal közös hálóra gondoltam. Ha ez lenne a megoldás tennék routert a gép és a szomszéd hálója közé.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Amennyiben a wifire gondolsz, akkor ott nagyon oda kell figyelni, bár, szerintem még nem nagyon terjedt el az ilyen irányú betörés. Ráadásul nagyon függ a lakóhelytõl..
A szomszédtól meg nem nagyon fogod tudni védeni, mert nála van az adsl modem..
Egyébként kell gyorsan venni hozzá egy tûzfalas adsl routert és jó bekonfigolni...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Egyébként, ha van egy jófej szomszéd, akinek van telefonja, akkor az is lehet egy megoldás, ha megbeszéled vele és vagy átvezeted a kábelt, vagy wifizel..

Ebben az esetben viszont okosan a hálózati / biztonsági beállításokkal...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Hali!
Ti jobban benne vagytok ebben:)
Mi most a legkedvezõbb korlátlan netezési lehetõség most, amihez nem kell telefonvonal?
Vagy ha legvégsõ esetben,ha kell...csak a vonal miatt nem akarok fizetni csak a telefonért:(

Attól függ, hogy hol laksz..
Jó esetben a kábeltv szolgáltató ad valami alternatívát.
Még jobb esetben van egy balfék szomszéd, akinek van wifis lanja, de szarul állította be.. :D
Egyébként, ha van egy jófej szomszéd, akinek van telefonja, akkor az is lehet egy megoldás, ha megbeszéled vele és vagy átvezeted a kábelt, vagy wifizel..
De vannak olyan helyek, ahol amúgyis van valami wifis szolgáltató..

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nincs kedvem megkeresni a gamez topikot
bibíííí nekem már jön le a NFS most wanted

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Megoldottam, felraktam Ad-aware-t. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Ti jobban benne vagytok ebben:)
Mi most a legkedvezõbb korlátlan netezési lehetõség most, amihez nem kell telefonvonal?
Vagy ha legvégsõ esetben,ha kell...csak a vonal miatt nem akarok fizetni csak a telefonért:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Spy sweeper: Definitions can not be updated because subscription has expired.
Próbáltam több verziót is felrakni, de egyiket se engedi frissíteni. Mi a teendõ?

szerk: mégse. de kitalálok valamit hidd el :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

ja!!!
persze, adblock kiszedi az összes flesst, mert buta :D
ezért le is szedtem az adblokot már egy ideje :)

max rosszul állítottad be.

(nekem pl flash mellett ott az ikon, hogy ad-block, és ha klikkelek csak azután tûnik el örökre)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Spy sweeper: Definitions can not be updated because subscription has expired.
Próbáltam több verziót is felrakni, de egyiket se engedi frissíteni. Mi a teendõ?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

azért nincs FF, mert a gépen csak az lehet ami szerves része a munkának
és azért dec 6ig, mert akkor lesz vége az ISO auditnak,amivel már most tele van a töke mindenkinek :)

:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én is úgy dugdostam amíg...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én bekapcsolva szoktam dugdosni, hogy lássam mikor jó

@zsolo:
azért nincs FF, mert a gépen csak az lehet ami szerves része a munkának
és azért dec 6ig, mert akkor lesz vége az ISO auditnak,amivel már most tele van a töke mindenkinek :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
És ezt nagyon fogadd meg, én nyírtam már így ki TV-Out-ot...

Beállításról itt megtalálsz mindent, de eléggé adja is magát szerintem:
http://forum.hwsw.hu...showtopic=41289

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Van egy ATi Radeon 9600XT-m S-Video kimenettel. Össze szeretném dugni a TV-vel.
1., Hogy tudom ezt megtenni? (A TV-n is van S-video)
2., Az elõzõ "hülyének" látszó kérdés oka: azt mondják, ha nem megfelelõ sorrendban kötöm össze a dolgokat, akkor behal a videokártya. Igaz? Ha igen mi a sorrend, egyébként meg összekötve lehet-e hagyni õket?

Nem a sorrenden van a lényeg, hanem azon, hogy mindkét készülék legyen kikapcsolt, és áramtalanított állapotban.
Utána meg már maradhat összedrótozva.