Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Mondhatsz mást is. De alapállásban ez a kettõ.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Más alternatíva nem jó?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Kérdés:
NOD 32 vagy Norton Antivírus valamely fajtája?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Állítólag rendszerfüggõ.... Nekem is Radeon 9600XT-m van. Amíg WIN ME volt a gépen nekem a gyorsírást nem engedte. De mikor XP-re cseréltem, hirtelen minden mûködött.
White Horse

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Ki van kapcsolva az AGP-m. Az új driver amit letöltöttem, nem engedi a 8×-osat, meg egyiket sem, kikapcsolja :\
Tudnátok nekem keresni 1 drivert, letõtöm. (rossz a böngészõm 2 nap, míg bejön a google :D)
Ati Radeon 9600 XT Sapphire 256Mb
THx
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
jipíííí
én sose használtam alkoholt, csak daemont, és mindig jó volt!
bithumenrõl szeded?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Vááááááááá !

Eddig nem ment fel a Daemon se a gépemre, de ez az új 4.0-s verzió felmegy !!! :cool:
Indulhat a torrent... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mentoraink iszonyatos hatalmat adtak nekünk az írás/olvasás tudományával
valamint az internet az okos emberek számára igazi fegyver, a butáknak csak egy hely ahol kérdezni tudnak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Updating BIOS Procedures

1. Create a bootable system floppy disk.
2. Download an updated ASRock BIOS file (WinZip format with .zip file extension) from the web site, unzip the BIOS file and save both ASRFLASH.EXE utility and BIOS file to the disk you created in step 1.
3. Boot from the disk you created in step 2.
4. At the "A:\" prompt, type ASRFLASH, hit space bar once, and type BIOS file name then press <Enter>. For example: A:\ASRFLASH K7S41GX2.00 <Enter> then you will see a message "Please wait for BIOS loading ROM".
5. After 30 seconds, you will see the message "Flash ROM Update Completed - Pass", then you have finished upgrading the BIOS.
6. After finishing upgrading the BIOS, please remove the floppy disk. Restart your system and press <F2> to enter the BIOS setup utility during boot up.
7. In Exit menu, please select "Load Default Settings" and press <Enter> to continue.
8. Select "Exit Saving Changes" and press <Enter> to exit the BIOS setup utility.
9. Now, system is booting up with new BIOS.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Hogy mentem le?
White Horse

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
AsRock-on és Asus-on már frissítettem, nem volt para. A gyártó oldalán le van írva lépésrõl-lépésre. A régit lemented, azt, ha nem jön össze, max visszatöltöd azt.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
BIOS frissítés ABIT IC7-G alaplapon......
Csinálhatom házilag vagy bízzam szakemberre?
Mennyire "nehéz" dolog?
White Horse

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Én nem mondtam, hogy meg tudom magyarázni, miért.. :D

És azt sem tudom, hogy mennyi gyár gyártja õket. A lényeg, amire gondoltam az pont abban volt, amit most írtál. Különbözõ minõségi szintet gyártanak. Persze, lehet, hogy erre gondoltál elõször is, de nem is vitázni akartam ezzel. Sok esetben a nevet fizeted meg, de azért vannak lényeges különbségek is.. (Most próbálok egy jobb tápot beszerezni és már egy hete ilyen fórumokat olvasok.. :D)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Miért ? Minden tápot a Delta meg még valaki gyárt, csinálnak több mínõségi osztályt és ezeket veszik meg a "tápgyártók" és forgalmazzák saját név alatt. Mármint maga a tápegység készül egy helyen, a fémdoboz, hútés, stb. az saját tervezés többnyire. Vannak további egyezések is, pl. FSP=AOpen, Superflower=Enermax.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Jorus: ott lehet játszani egy jobb router-rel, ami a sávosztást is megcsinálja. Egyébként én is osztok, de rendes vagyok nem kérek érte semmit (nekem kvázi ingyen van). Igaz, ha nagyon töltögetne, akkor lazán lehúznám.

Iljics: hú, ha ezt a tápszakik látnák a hwsw-rõl.. :D

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
ohh köszi ! A hülye boltos össze vissza beszélt, szal gondoltam, hogy nekem van igazam :) Rám akart sózni vmi mégszarabbat :D

Ráadásul jó "kis" venti van benne 12cm-es.
Feltöltött kép

Izé

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Coolink teljesen jó, a többi sem jobb annyival mint amennyivel többe kerül, ráaádsul itt is elõjön az mint a tajvani vázaknál, hogy mind 1 helyen készül... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
A Coolink tápok jók ? nem enermax + chieftec, de azon kívül kérdem.
400W-os táp kéne a 64bites CPU-hoz

Izé

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ja, vágom, aszittem, hogy mondjuk LAN-on megosztják a netet, mint nálunk pölö 2 szomszéd. Õk felesben fizetik, és mindig baszakodnak egymásra, hogy már megint tölt a másik, és nincs sávszél. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Há szentem nem érdemes a szomszéddal pöcsölni, hogy most akkor épp Paris Hilton videót húz le 5 szálon, vagy akármivel foglalja a hálót, és akkor majd én este töltök, stb. Meg ugye nyilván nem adná a két szép szemedért a sávszélt. Ha a lakhelyeden van UPC, akkor egy Classic vagy Light Chello csomag optimális lehet, igaz, adatkorlátos, de mondjuk ha nem szecc le napi 5 filmet, vagy küldesz renderelésre vár videókat a haverodnak, akkor a Classic csomag 30G-je elegendõ kell legyen sok mindenre. Asszem a Classic vmi 3G le, 512k fel.

Azt hiszem félreértettél. Én nem azt mondtam, hogy közösködjön. Ha olyan szomszéd van, aki nem netezik, nincs szüksége ADSL-re, stb, de van telefonja, akkor ez egy megoldás. Egyrészt a másikat semmiben sem zavarja és "okos" megoldással még a netet sem nyúlja le..
Ha mégis kell neki, de nem használja ki, akkor jó kompromisszumos megoldások vannak.. De ez, és kábeltévés reakció már amúgyis volt..