Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. November 23. - 09:35

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. November 23. - 02:01

egy valakit nem ajánlok: amp computer.... mindent hirdetnek, de semmijük nincs. lámák.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 23. - 01:12

Ha nincs pénzed, akkor minek a Platinum?Lemondtam a PCI-e-rõl
MSI K8N NEO2 Platinum Nvidia nForce3 Ultra ez lesz ! Kivéve, ha van ellenjavaslat

Egyébként nincs, de érdemes rákeresni a prohardver.hu és a hwsw.hu fórumain. Biztos van neki egy külön topik. Bele kell olvasni és kiderül, hogy van-e valami kellemetlen heppje..
Posted 2005. November 22. - 23:29

köszi zolle a tippet..
Posted 2005. November 22. - 23:11

a firefox.hu-ról szedtem le(mindkétszer)
Posted 2005. November 22. - 23:03

megoldási javaslat?
(azt már próbáltam, hogy leszedtem, majd úratelepítettem)
format c:
?

sorry

Posted 2005. November 22. - 22:59

(azt már próbáltam, hogy leszedtem, majd úratelepítettem)
Posted 2005. November 22. - 22:46

Posted 2005. November 22. - 20:57

most tettem fel a firefoxot és alul van egy sáv, amit nem tudok eltûntetni, meg idáig még nem találkoztam vele..
mi lehet az??
http://pix.bikemag.h...3-1/firefox.jpg
Posted 2005. November 22. - 20:36

alapon indul csak a gép, mindenféle tuningra "insert system disc" felirattal reagál már bios-ban. és ott nem is ismeri fel a seagate winchesterem, amin a régi windows volt. de alap bios beállitásokkal megy szépen. sõt, ha csak az egyik winchester van fenn (a 160-as samsung, amin most egy tök szûz windows van) akkor nincs probléma.
persze javitás szintén nem fut végig, a meghajtóprogramok telepitésénél megfagy a javitás, de nem tudom hogy kell visszaforditani (azaz hogy ne akarjon javitani)
most ugy vagyok, hogy az egy 120-as, amin vannak bad sectorok, igy 90-et használok. az meg egyben van. a program filest meg a windows mappát, meg ugy nagyjából mindent, amit nem tudok használni (gamez mappa feltelepitett játékokkal) azt letörlöm, majd hirtelen csinálok 2-3 particiót, majd utána azokat egyesével formázom low-level. aztán ráküldök egy hdd recovery-t, bár az csak az elmágnesezõdéstõl ment meg, ha más baja van, akkor inkább leformázok még az elejérõl. idõvel ugyis ki kell dobnom... (egyet már eladtam 4.5k-ért, az teljesen hulla volt)
szóval egyenlõre várok, hétvégén jön a dfi, akkor megint egy uj win kell majd, szóval most explorerrel, sp2 tûfallal és mediaplayer9-cel vegetálok. (minek tegyek fel egy használható rendszert, ha törölhetem le? még jó, hogy a steam-mel csináltattam backup-ot a csérõl, igy az 2 perc alatt fenn volt, ahelyett, hogy végig kellett volna várnom 5 cd-t és az updateket... ami vagy másfél óra)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 22. - 17:55

Posted 2005. November 22. - 16:41

Posted 2005. November 22. - 16:37

Posted 2005. November 22. - 16:03

MSI K8N NEO2 Platinum Nvidia nForce3 Ultra ez lesz ! Kivéve, ha van ellenjavaslat

Posted 2005. November 22. - 15:56

Posted 2005. November 22. - 15:52

Én nagyon régen használtam Abitot, nekem akkor jó volt, de szokták szídni itt-ott.. Az MSI-rõl szoktak jókat mondani, de se ez, se GB-m nem volt még.
Posted 2005. November 22. - 15:33

Mostmár akkor keresek Gigabyte/MSI/Abit Nforce4-es lapot. És rámegy a gatyám is

Posted 2005. November 22. - 01:51

A legújabb tényleg ez, de én sem láttam AGP-set, szerintem a chipset már nem támogatja csak a PCIe-t.. Az nForce3 még az AGP-t támogatta, ha az is elég.. Nem tudom, hogy mi a pontos különbség..Nforce4-esek között meg nincs AGP-s :mad:
Posted 2005. November 22. - 00:39

vagy egy A5ös! szigorúan félfamentesbõl.át, vesz a halál PDA-t:)
pedig jó lenne vmi amibe felírhatnám a dolgaim..
majd inkább egy A8ast, abban úgyis van navigáció
de egy félbehajtott A4es sem rossz!
;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. November 22. - 00:30