Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Platinum a neve neki, nincs belõle sima. Van a Platinum és a Platinum WR54 vagy ilyesmi ami még plusszban WiFi-s is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meg www.depo.hu és www.kiskerarak.hu lehet nézni a választékot és az árakat.
egy valakit nem ajánlok: amp computer.... mindent hirdetnek, de semmijük nincs. lámák.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Lemondtam a PCI-e-rõl

MSI K8N NEO2 Platinum Nvidia nForce3 Ultra ez lesz ! Kivéve, ha van ellenjavaslat :)

Ha nincs pénzed, akkor minek a Platinum? :) Kicsi a különbség, vagy nincs belõle sima, vagy a Platinum tud valami fontosat?
Egyébként nincs, de érdemes rákeresni a prohardver.hu és a hwsw.hu fórumain. Biztos van neki egy külön topik. Bele kell olvasni és kiderül, hogy van-e valami kellemetlen heppje..

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
meglett a genya..valami mouse gestures vagy volt...
köszi zolle a tippet..
Van állásom...:bananadan

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
esetleg valami kreatívabb? :)
a firefox.hu-ról szedtem le(mindkétszer)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

megoldási javaslat?

(azt már próbáltam, hogy leszedtem, majd úratelepítettem)

format c:
? :)
sorry :P

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
megoldási javaslat?

(azt már próbáltam, hogy leszedtem, majd úratelepítettem)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
valamelyik bõvítményed beszart :(

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
segítsetek légyszí..
most tettem fel a firefoxot és alul van egy sáv, amit nem tudok eltûntetni, meg idáig még nem találkoztam vele..
mi lehet az??
http://pix.bikemag.h...3-1/firefox.jpg

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem sikerült....
alapon indul csak a gép, mindenféle tuningra "insert system disc" felirattal reagál már bios-ban. és ott nem is ismeri fel a seagate winchesterem, amin a régi windows volt. de alap bios beállitásokkal megy szépen. sõt, ha csak az egyik winchester van fenn (a 160-as samsung, amin most egy tök szûz windows van) akkor nincs probléma.
persze javitás szintén nem fut végig, a meghajtóprogramok telepitésénél megfagy a javitás, de nem tudom hogy kell visszaforditani (azaz hogy ne akarjon javitani)
most ugy vagyok, hogy az egy 120-as, amin vannak bad sectorok, igy 90-et használok. az meg egyben van. a program filest meg a windows mappát, meg ugy nagyjából mindent, amit nem tudok használni (gamez mappa feltelepitett játékokkal) azt letörlöm, majd hirtelen csinálok 2-3 particiót, majd utána azokat egyesével formázom low-level. aztán ráküldök egy hdd recovery-t, bár az csak az elmágnesezõdéstõl ment meg, ha más baja van, akkor inkább leformázok még az elejérõl. idõvel ugyis ki kell dobnom... (egyet már eladtam 4.5k-ért, az teljesen hulla volt)
szóval egyenlõre várok, hétvégén jön a dfi, akkor megint egy uj win kell majd, szóval most explorerrel, sp2 tûfallal és mediaplayer9-cel vegetálok. (minek tegyek fel egy használható rendszert, ha törölhetem le? még jó, hogy a steam-mel csináltattam backup-ot a csérõl, igy az 2 perc alatt fenn volt, ahelyett, hogy végig kellett volna várnom 5 cd-t és az updateket... ami vagy másfél óra)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
már a windózzal is??:) ..ennyire nincsenek csajok a világon?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sikerült akkor a windowst megizélni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most váltok a hétvégén via kt800-ról nforce 3 250 gb-re. meglássuk mi sül ki belõle. évek "koca-tuning" abit használata után az elsõ igazi tuning lap, egy dfi lanparty költözik a gépbe.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Lemondtam a PCI-e-rõl

MSI K8N NEO2 Platinum Nvidia nForce3 Ultra ez lesz ! Kivéve, ha van ellenjavaslat :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nekem második asusom, ez nforce2 és nagyonjó, és elég gyors is a társaihoz képest

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
nForce4-bõl van sima és ultra, és ultra-n belül sli.. Ez utóbbi biztos nem kell neked, most.. Nincs idõm megkeresni, hogy mi a különbség.. Lehet, hogy árban nem is sokat számít. Azért 26-ba szerintem bõven belefér (legalábbis nettó).
Én nagyon régen használtam Abitot, nekem akkor jó volt, de szokták szídni itt-ott.. Az MSI-rõl szoktak jókat mondani, de se ez, se GB-m nem volt még.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Valszeg az lesz a vége, hogy veszek egy 6600GT-t is, és akkor megoldódik a bajom :D
Mostmár akkor keresek Gigabyte/MSI/Abit Nforce4-es lapot. És rámegy a gatyám is :(
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Nforce4-esek között meg nincs AGP-s :mad:

A legújabb tényleg ez, de én sem láttam AGP-set, szerintem a chipset már nem támogatja csak a PCIe-t.. Az nForce3 még az AGP-t támogatta, ha az is elég.. Nem tudom, hogy mi a pontos különbség..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

át, vesz a halál PDA-t:)
pedig jó lenne vmi amibe felírhatnám a dolgaim..
majd inkább egy A8ast, abban úgyis van navigáció :)

vagy egy A5ös! szigorúan félfamentesbõl.
de egy félbehajtott A4es sem rossz!

;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gigabyte van, valami k8ns nemtudommi, és abitban is van, av8. (ez biztos) de szvsz mindkettõ via chipsetes.