Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Posted 2005. November 24. - 22:17

Posted 2005. November 24. - 22:11

esetleg keress rá olyan dokumentumokra amiknek a módosítás dátuma a mai nap, hátha valahova máshova rakta el vagy temp-ben talán.
ájlávwélan

Posted 2005. November 24. - 22:00

Azért ennyire még ....betüszín nem fehér?
ha tud valaki ingyenes hotspot-ot a baross u. környékén pls árulja el.
köszike!
Matt

a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Posted 2005. November 24. - 21:52

ha tud valaki ingyenes hotspot-ot a baross u. környékén pls árulja el.
köszike!
Matt
Posted 2005. November 24. - 21:35

Írtam a házidolgozatot, minden egyes betû után mentetettem, bezártam és elszállt. És nem tudom hova lett. Ha azt nyitom meg, ahova mentettem egy tök üres oldal jelenik meg, ami lehetetlen, mert elõtte mentettem, bezártam és ott volt. És minimum a felének ott kéne lennie. Próbáltam utoljára használ izék között is és egy üres oldal... Micsináljak?
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Posted 2005. November 24. - 18:47

(De mondhatnam Q4 high res 512Mb Graf RAM required????
Igen, ez pont az általad dícsért Doom engine miatt van...

Egyébként 256MB-ás VGA-val is megy, ha van min. 1.5 GB rendszer memóriád.
A FEAR meg szerintem minden tekintetben sokkal jobb mint a D3 vagy a Q4 vagy bármi más a HL1 óta, számomra egyedül ez és a Far Cry volt az ami megfogott.
Amit meg Jorus mond az tök igaz, pl. a FEAR sincs optimalizálva ezért van gigászi gépigénye, jó példa a Call of Duty 2 is, ami kb. beta szinten volt a kiadás pillanatában, aztán 2 nappal utána már a fanok csináltak egy peccset amivel 5-10fps-t gyorsult mínõségromlás nélkül, csak kiszedtek pár "kis" bugot belõle.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. November 24. - 18:45

sajnos most 3-4-4-8 2T idõzitésekkel megy, mert tesztelem az egyéb részegységeket. majd ha visszamegy 2.5-3-3-7 1T-re, akkor kezd alakulni.Pöhh, tök lassú a memód.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 24. - 17:50

Raycoon: van oan alaplap, ami tudja a Dual-DDR-t, és 3 memó slotja van?!
Nekem pl ilyen van.
Posted 2005. November 24. - 16:53

Mint ahogy általában egy újabb oprendszerrel is újabb fícsörök érkeznek.De ehhez szerintem tartalom is társul.
(Azért az oprendszer példát hozom, mert mindig nagy a fehördülés _bármilyen platformon_ mikor az újabb verzió alá nagyobb vas kell mint a régi alá... Itt meg mindenki önként és dalolva egy részletesebb kép érdekében ami még mindig messze van a lehetõségek teljes kiaknázásától (de hát el kell adni a következõ generációs kártyákat is...))
Posted 2005. November 24. - 16:35

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. November 24. - 16:33

Azon kívül, hogy mesterségesen gerjesztett szinte semmi.
(Ha más területen ilyen jellegû megmozdulás van, elkezdõdik a komoly anyázás lsd.: oprendszerek hw igénye stb)
De ehhez szerintem tartalom is társul. Szebbek a játékok, ehhez meg számolni kell. Aki nem játszik, ne vegyen jó kártyát. Vagy nézzen Junosztyon természetfilmet.
Aktuális civil
Posted 2005. November 24. - 16:23

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. November 24. - 16:10

nem gondolom, hanem tudom. csináljak screenshotot everest riport-ról?Egyébként mibõl gondolod, hogy nincs DC s754-hez ?
edit: itt az everest riport. látsz te rajta valahol dual szót a 17. sorban? (gy.k. az én gépem)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 24. - 15:45

Azon kívül, hogy mesterségesen gerjesztett szinte semmi.Most mi is a baj a grafkártya õrülettel?
(Ha más területen ilyen jellegû megmozdulás van, elkezdõdik a komoly anyázás lsd.: oprendszerek hw igénye stb)
Posted 2005. November 24. - 15:43

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. November 24. - 15:22

Játsz 2 éves játékokkal, akkor nincs baj.
Aktuális civil
Posted 2005. November 24. - 14:49

Volt szo itt a TV Out rol meg hogy aram alatt nem ajanlatos bekotni. Ezzel teljes mertekben egyetertek (bar en is aram alatt kotom

Szoval ilyen kis koboraram siman szetvagja az arra erzekeny elektromos kutyuket. (Normal esetben valami kis fesz van a kabelen ha jol tudom, de az is lehet hogy a szolgaltato is valtoztatja a jobb kepminoseg elerese miatt. Ehez nem ertek csak talalgatok)
Jorus kerdezted a Fear -t ha jol olvastam.
Nos annyit mondanek rola ,hogy elsosorban GPU igenye van de az nagyon.
Az 5900-esem elsirta magat mikor meglatta. Legalabb egy 6600GT PCIE-s 256 rammal ajanlott ha elvezni is akarod de 6800 vagy nagyobb megjobb.(Vagy hasonlo ATI kategoria.) De hogy pontos legyek itt a recommended spec
• Pentium® 4 3.0 GHz or equivalent processor
• 1 GB RAM
• 256 MB Radeon® 9800 Pro, GeForce 6600 or equivalent DirectX® 9
A tortenete es az ellenek AI -a viszont fenomen, nem fogsz unatkozni

En mar csak sirni tudok ezen a grafkartya oruleten. Minden melot a kartya vegez (pl a Fear is egy tipikusan effekt hegyek jatek), csak gyozd fizetni. A Doom motorja ezerszer profibb.
(De mondhatnam Q4 high res 512Mb Graf RAM required???? hol elnek ezek, nem itt az biztos) Legutobb lattam a legjobbat a neten, kulon adapter van a vga-hoz!!! Sztem tobbet fogyaszt mint egy notebook

Posted 2005. November 24. - 14:49

Win32:Cimuz-H [Trj]
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. November 24. - 14:17

iljics kérdezd már meg légyszi, hogy milyen alaplapom van? s754-es abit, via kt800pro chipsettel. nem tud dual channelt.
másik választás, ami ehhez van: nf3 chipset, (vasárnap jön) az sem tudja a dual channelt.
mondj egy olyan lapot, amiben van..... (nem ér nf4x chipseteset mondani, mert ahhoz pci-e videokártya kell, de abban sem vagyok biztos, hogy azokban van)
Az NF4-ben biztosan nincs, mivel s939-nél a CPU-ban (!!) van a memóriavezérlõ és az alaplapnak semmi köze hozzá.
Egyébként mibõl gondolod, hogy nincs DC s754-hez ? Már az elõzõ generációban is volt, miért vették volna ki belõle ? (ettõl még lehet persze, hogy nincs igazam !!)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. November 24. - 13:48