Jelentkezz be Regisztrálj

számítógép zsenik ide!
Írta 2005. november 25. - 12:09

Írta 2005. november 25. - 11:00

Igen, ez pont az általad dícsért Doom engine miatt van...
Egyébként 256MB-ás VGA-val is megy, ha van min. 1.5 GB rendszer memóriád.
A FEAR meg szerintem minden tekintetben sokkal jobb mint a D3 vagy a Q4 vagy bármi más a HL1 óta, számomra egyedül ez és a Far Cry volt az ami megfogott.
Amit meg Jorus mond az tök igaz, pl. a FEAR sincs optimalizálva ezért van gigászi gépigénye, jó példa a Call of Duty 2 is, ami kb. beta szinten volt a kiadás pillanatában, aztán 2 nappal utána már a fanok csináltak egy peccset amivel 5-10fps-t gyorsult mínõségromlás nélkül, csak kiszedtek pár "kis" bugot belõle.
Iljics, és bárki más...ho lelhetõ ez a patch a cod 2-höz?
jorus: én megyek..

Írta 2005. november 25. - 09:23

Burce: a letöltés attõl függetlenül, hogy "lefele" jön, felfele kommunikácóval is jár, a csomagokat el is kell kérni.. Talán kicsit soknak tûnik, de a lefele sem kevés, szóval, akár normális is lehet..
De persze egy normális tûzfalon lehet látni az összes ki- és bejövõ kapcsolatot sebességgel együtt, érdemes ott megnézni. Vagy ha nem tudja, akkor valami kiegészítõ progi biztos van. Megnyugtató tud lenni, ha van ilyen..

Írta 2005. november 25. - 01:56

..vki meg tudja nekem mondani, hogy folyamatos letöltés közben miért van feltöltésem is?
~500Kbytes/s esetén ~10kb/s fel is megy (mondjuk nemtom hova)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 25. - 01:01

a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. november 25. - 00:09

Írta 2005. november 24. - 23:45

Igenis fõnök.Áá, kis türelmetlen..
Mindenesetre kapcsold ki a gyorsmentés opciót, mert az egy inkrementális mentés és tönkre teszi a fájl struktúráját. Ha lehet egyáltalán struktúráról beszélni a word-nél..
Ja és ha mentés csinálsz a fájlról, akkor néha érdmes nevet váltani, mondjuk fejezetenként..

Írta 2005. november 24. - 23:39

Áá, kis türelmetlen..Feladtam.Mmint elölrõl kezdtem azt ami elszállt.

Mindenesetre kapcsold ki a gyorsmentés opciót, mert az egy inkrementális mentés és tönkre teszi a fájl struktúráját. Ha lehet egyáltalán struktúráról beszélni a word-nél..

Ja és ha mentés csinálsz a fájlról, akkor néha érdmes nevet váltani, mondjuk fejezetenként..
Írta 2005. november 24. - 23:25

De simán, már bioszkönyvet is írok.Nem akarsz asszisztens vagy titkárnõ lenni nálunk?
Írta 2005. november 24. - 23:24

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. november 24. - 23:18

Írta 2005. november 24. - 22:48

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 24. - 22:42

Tud konkrét mondatokat, vagy egész honlapokat fordítgatni..
Ha fel tudod tölteni valahova, akkor megnézem, hogy mit csinál velük a progi..
Írta 2005. november 24. - 22:38

A linkekkel csak egy promlémám van, hogy hmm, németül és franciául "tudok", angolul nem nagyon.És a rossz fájlod méret mekkora? Mert ugye az összehasonlítás a lényeg..
A lent linkeket láttad? Szerintem egy próbát megér, bár nem ismerem egyiket se..

Írta 2005. november 24. - 22:36

A lent linkeket láttad? Szerintem egy próbát megér, bár nem ismerem egyiket se..
Írta 2005. november 24. - 22:29

Egy teljesen üres dokumentum Wordbe elmentve 19,5KBMeg kellene nézni valami bináris fájlnézegetõvel, hátha látni benne valamit.. Nem mindig olvasható, de elõfordul, hogy néhány részt látni. Ez nem azért érdekes, mert akkor kimásolhatod, hanem akkor látni, hogy tényleg van benne valami és érdemes próbálkozni.. Szóval mekkora a mérete byte-ban? Ha lementesz egy töküres doksit, akkor az mekkora?
Írta 2005. november 24. - 22:29

http://www.word-fix.com/
http://www.word-recovery.net/
Írta 2005. november 24. - 22:27

http://hotspotter.huha tud valaki ingyenes hotspot-ot a baross u. környékén pls árulja el.
köszike!
Matt
Írta 2005. november 24. - 22:25

Írta 2005. november 24. - 22:22

Kb 4oldalnyi szövegnek kéne benne lennie. De nincs :cry:Kolamaci: sajnos segteni nem tudok, de elõfordul ilyen, akárhányszor mentesz.. Pláne, ha be van állítva a gyorsmentés opció.. Talán érdemes rákeresni, hogy word doc recovery, vagy valami hasonló.. Mekkora a fájl mérete? Reális lenne, hogy nem üres?
Már néztem mindenhol, ahol csak lehet és azt mondja, hogy ilyen formában nem tudja elõhozni és mindig csak egy üres lapot hoz be. Mit csinált vele?