Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

kis segítség kéne srácok...
mivel az útóbbi egy két évben kimaradtam az iparból, tapasztalati úton, (ha van) melyik notesz megbízhatóbb ?...ASUS, Fujitsu vagy IBM....? teljesítmény nem számít csak a +bízhatóság....nem sûrün szeretném viszontlátni....-ja ahogy látom az asusra adnak 2év garit a többire 1-et-

köszi

személyes tapasztalatból a Fujitsu meg a ASUS jók, de inkább az elsõ
Toshiba is gizda
IBM nem annyira penge
HP se
szal én Fujitsu vagy Toshiba párti lennék

nekem meg lefut minden fícsör teszt, sehol se szemetel, úgyhogy törölközök :D
Prohardveren mondták h szedjem le a hûtést és kenjem be újra, akkor láttam meg a kis pacát, tökjó! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
kis segítség kéne srácok...
mivel az útóbbi egy két évben kimaradtam az iparból, tapasztalati úton, (ha van) melyik notesz megbízhatóbb ?...ASUS, Fujitsu vagy IBM....? teljesítmény nem számít csak a +bízhatóság....nem sûrün szeretném viszontlátni....-ja ahogy látom az asusra adnak 2év garit a többire 1-et-

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Fícsör tesztek lefutnak 3dmark03-on rendesen? Szemetelés abbamaradt? Akkor huhh, törölközz meg! :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
3dmark 05 2992 pont
és megszüntek a szétesések
le kellett pucolni a GPUt rendesen, átkentem Zalman pasztával, és lám
sztem összekentem véletlen valamit, de most lemostam és ezért
mindenesetre huhh :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mi az a nem túl nagy munka?
kicsikre van skillem :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Ügyes webdesignert keresek gyors és nem túl nagy munkára!
Mail / MSN

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob és ezzel mit lehet csinálni?
semmit, mi?
vettem egy rakás szart...

nem biztos.
3dmark'05 nature teszt. futtassad sok szûrõvel, nem téma, ha 1-2 fps-ed van. ha hibázik, akkor itt KELL hibáznia.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
rob és ezzel mit lehet csinálni?
semmit, mi?
vettem egy rakás szart...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Nem ártana egy spyver és virnyákkergetés sem. a Töredezettségmentesítés is sokat tud javítani a helyzeten. MSConfig/automatikus inditásból kiszedni a nem oda való szarokat.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
regcleaner, és a nem szükséges fájlok kiiktatása azonnal.
zolle, ha ati tool artifact scanning közben dob hibát, az azt jelenti, hogy a kártyával valami hiba van az adott órajelen. hogy játékban nem hibázik, az egy dolog, az a játék nem használja ki a memória minden területét, és ha oda nem ir, ahol nem jó a ram, akkor sose derül ki. ezért jók az ilyen tesztelõ programok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A francnak kell ki-be kapcsolni a gépet... A munkahelyemen is elmegy 1-2 hétig a winXP, otthon meg 1-2 hónapig a linux kikapcsolás nélkül. Csak mindig van valami buta oka, amiért ki kell kapcsolnom.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

linux

Jajjj

Mit tehetnék hogy a gép ne induljon lassan

Elég sok dolgot. Pld szükségtelen programok uninstall, regcleaner futtatása, automatikusan induló programok felülvizsgálata.
Opcionálisan HW bõvítés.
A DHCP meg elég gyors ne kapcsold ki!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
hálózatok ikonon jobbklikk, tulajdonságok, kapcsolaton szintén
ip-címet belövöd mondjuk 10.0.0.1-re, stb
aztán majd átírja a dhcp

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
  • beletörõdsz...
  • megszokod...
  • linux
  • reinstall... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
valaki számítógépes segítsen:

Mit tehetnék hogy a gép ne induljon lassan,egész pontosan a win.Betöltõdéstöl számítva 1-3perc eltelik mire érdemben lehet valamit vele kezdeni.
Amire én gondolok hogy a gépen router van,tehát nincs fix IP cím.Arra gondolok hogy minden indulásnál egy IP címet oszt a gép a kapcsolatnak.
Lehetséges ez?!Ha igen,hol tudok ezen változtatni?Vagy ha nem,akkor mit tudnék tenni hogy ne enyire lassan szedje össze magát??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
kiderült volna sztem a srácnál 1 év alatt
az a érdekes hogyha játékban nem hülyül akkor atitoolban mér?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hibás ram. garanciális probléma.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

olyan ram-bordákat lehet kapni kétezeröté'
ittvane
persze nem attól szemetel.
vagy driver gond (szedd le azt a dhzeropointot, amit jorusnak adtam) és a tul huzott órajelek is okozhatnak gondot.
vagy persze a softmod se @ pro kártyáknál ha nem teljes siker a softmod, akkor is szemetel.
vagy ha már kivan a lelke a ramnak. ez esetben gariztatni kell. azonnal. remélem 32-ért garanciával vetted, mert ha nem....

vettem ram bordákat tegnap, de még mindig szemetel
ez egy XT, és gyárilag XT, de a srác nem használta állítása szerint alapórajelnél magasabban, és ki is próbáltam és nála semmi baj nem volt!!!

dhzeropointot nem próbáltam, csak az NGO-t, az 5.8ast, 5.11est, és a gyári CDset
mindegyikkel csinálta

roberátor, miaz hogy kivannak a ramok?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
olyan ram-bordákat lehet kapni kétezeröté'
ittvane
persze nem attól szemetel.
vagy driver gond (szedd le azt a dhzeropointot, amit jorusnak adtam) és a tul huzott órajelek is okozhatnak gondot.
vagy persze a softmod se @ pro kártyáknál ha nem teljes siker a softmod, akkor is szemetel.
vagy ha már kivan a lelke a ramnak. ez esetben gariztatni kell. azonnal. remélem 32-ért garanciával vetted, mert ha nem....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

Nem én gépem, nem itt történt...

WinXP Prof kék halál után az adatokat tartalmazó partícióról (D: / NTFS) eltünt 2db folder. Tipp, ötlet?

GetDataBack nevü progi talán megjavíccsa

a videókártyámat gyógyítsa meg vki!!! :'(