Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
...
3. XP setup cd: \support\tools\deploy.cab filet a c:\sysprep konyvtarba csomagold ki (belemesz intezobol es athuzol mindent) -> a rejtett fileokat elobb jelenitsd meg az intezoben)
4. c:\sysprep\setupmgr majd:
5. Next - Create New - Sysprep Setup - Oprendszer kivalaszt - Do Not fully automate - okosan kitoltod a sok mezot - config filet lemeted c:\sysprep\sysprep.inf neven.
6. sysprep.exe itt beallitasok:
7. Use Mini setup pipa , Shutdown mode:shutdown, majd reseal mode
8. Itt tököl majd 1-5 percet kozben mintha nem lenne semmi, de aztan egyszer csak kikapcsol
...
(forras: http://www.netacadem....aspx?upid=5165)

Ha SID-et akar cserelni, akkor sztem ez jo. Hogy az Officeban pl. atirja-e a nevet, azt nemtom. Teny, hogy kicsit babras, de megoszul, mire a registry-ben mire mindent kicserel... Tudom, csinaltam parszor, es nekem pl. sose lett tokeletes (mindig maradt valami) :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

szerintem sysprep a neve, es Windows-os progi
asszem ezt futtatva oda jutsz, ahova install utan, amikor elso inditasnal keri az adatokat, halokartyabeallitasokat, meg Windows regisztralast akar...

Igen közben beugrott, de talán egyszerûbb lesz a registryben kicserélni az adatokat...

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Tényleg van erre tool de nem ugrik be a neve. Gyakorlatilag SID-et cserél, de van olyan opció hogy ezeket is lehet cserélni. Gondolkozom...

szerintem sysprep a neve, es Windows-os progi
asszem ezt futtatva oda jutsz, ahova install utan, amikor elso inditasnal keri az adatokat, halokartyabeallitasokat, meg Windows regisztralast akar...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
jujj ezt pár progival meg lehet csinálni, én is csináltam, rá kell égetni az avi-ra a feliratot.. kérdezz (de elõbb keress) a szamitogep.hu forumán, ott tutira megmondják...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Vobsubbal hogy lehet feliratot filmhez rakni? úgy hogy egy file legyen a film és a felirat? vagy mivel lehet? eddig semmivel nem siikerült.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
köszönöm.
Van állásom...:bananadan

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

még az jutott eszembe, hogy azt meg lehet-e tenni, hogy ezeket az adatokat átírni? Hogy amikor az új tulaj ráklikkel a word-re, akkor a jogos használó ne anyám, hanem mondjuk õ legyen?

Tool nincs, viszont ez van:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion

(Egyébként én is beletenném azt a 1/2 órát amit egy teljes gyalu jelent...)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

még az jutott eszembe, hogy azt meg lehet-e tenni, hogy ezeket az adatokat átírni? Hogy amikor az új tulaj ráklikkel a word-re, akkor a jogos használó ne anyám, hanem mondjuk õ legyen?

Tényleg van erre tool de nem ugrik be a neve. Gyakorlatilag SID-et cserél, de van olyan opció hogy ezeket is lehet cserélni. Gondolkozom...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Adtak hozzá telepítõt, vagy OEM van rajta? Mert ha van telepítõ, akkor formázod, felrakod, és kitöltöd az õ nevére.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

olyat lehet csinálni, hogy egy xp-t mondjuk anonimizálni? vagy átírni a nevet?
Anyám eladja a laptopját, és a hozzá kapott xp-be be van írva a neve, és szeretné eltûntetni..
Szerintem minden adatot lementettem/töröltem róla, de haátha van valami ötletetek, amire egy átlagos user nem gondol..:/ (azzal pl szoptam, amíg az oultook expressbõl eltûntettem az üziket(hiába töröltem ki, a .ddx vagymilyen fájlban azért megmaradtak....)

Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én asszem a pio 109s-hez kaptam olyan nerot ami nem ismerte az írót
szal fabatka

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nemtom melyik. laptopban van.

akkor néró frissítés lesz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Melyik NEC? Egyébként meg váltsál frissebb Nero-ra! Legalább 6.6 legyen.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
most írnék elõször vele. Az író az mindenhol látszik.
+os dvd-vel nem ment egyáltalán.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Ez az egész hasonlít arra, mint mikor már egy kicsit lett írva egy lemezre de sikertelen lett. Akkor szokott ilyeneket csinálni.

Sztem ha az író látszik a Neroban (és így nyílván BIOSban és HW kezelõben is) vmi más lesz a gond.

Eddig ment? Biztosan jó formátumú a média (+ / -)?

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
szoni.

én itt valami driver vagy beállítás dologra gyanakszom, nemtom. :-/.....

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
DVD alapanyag márkája? (Gondolom "occsóé" volt.)
Nem, nem kellene bejönnie üres ablaknak - nincs lemez, nincs ami üres legyen.
"In idem flumen bis non descendimus"

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
de akkor nem kéne bejönnie simán egy üres ablakkal? mint a cd-nél

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

b)Meg amikor sajátgépben rányomok az üres dvd-vel teli megjatóra, akkor is azt mondja rakjak be lemezt, vagyis nincs.

Ez normál

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
na okosok:

Adott:
-Nec DVD író + 1(-)-os DVD

Író progi:
-Nero 6.3.0.0

Problem:
a)Nem akarja megírni a dvd-t ez a dög. amikor már nyomom, h burn azt mondja rakjak be egy lemezt, miközbe már bentvan.
b)Meg amikor sajátgépben rányomok az üres dvd-vel teli megjatóra, akkor is azt mondja rakjak be lemezt, vagyis nincs.

:-/....mit tegyek?