Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

asszem az xvid-nek nagyobb az erõforrás-igénye, mint a divx-nek

Ezt elhiszem, csak továbbra is az a problémám, hogy a munkahelyi gépem gyengébb, mint az otthoni, mégis gond nélkül lejátsza a filmeket, bármivel legyen kódolva. Emiatt gondolom, hogy valami még hiányzik. Alaplapi a videókártya, sonéhányan mondták, hogy ez a baj. De hát egy 32 megás alaplapi videókártya annyival gyengébb, mint egy nem alaplapi 16 megás, hogy akadozik az xvid kódolású film?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
http://www.hardwareo...ews/y/4269.html

ajánlom figyelmetekbe a következõt ... habár még személyesen nem próbáltam ki, de sok jót írtak róla ...

remélem tudtam segíteni ... ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
asszem az xvid-nek nagyobb az erõforrás-igénye, mint a divx-nek

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Megintcsak egy kis kodek. :) :)
Az xviddel kódolt filmeket lassan játsza le a gépem. Miért van ez? Van fent Xvid kodek.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha figyelnek akkor nem kellesz levinni a gepet.
elviszik ok maguk! ;-)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Megpróbáltam. Ez így nem megy. Mert uninstallálta a programot, de a könyvtárat, amiben a férgek vannak nem törölte. Ezért kérdem, hogy azon kívül, hogy az egész cuccot leviszem a kuka mellé van e más mód. Megörülök. Ma kaptam egy levelet az FBI-tól, hogy figyelnek. Na, erre most mit mondjak. Lebuktam.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Az XPben ki tudod lõni az olyan prg-ket amiket nem akarsz hogy fusson ... ezt a feladatkezelõvel (angol XP esetén Task Manegger) tudod megtenni ... valszeg valamelyik prg "fogja" azt a dll-t amit törölni szeretnél ... szal ha kilövöd a prg-ot akkor felszabadul a dll is és akkor már törölheted is!
GL!! ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Valaki. Segitsen. Antivirus 2004 fenn vigyorog a gépen, vadászik halkan, akadt is a hálójába szép nagy reklámprogram, vagyis miket beszélek, több is. Azt kéri tõlem, hogy legyek már szíves törölni a kis gézengúzt, mert õ ugyan nem. Nade. A fájlt nem tudom törölni, mert aszongya, hogy írásvédett, és nincs jogosultságom. XP alatt nem lehet elindítani a gépet DOS módban? Mert két DLL fájl az alany, és tõlük kellene megszabadulnom. Ha valaki tudja, ossza meg velem. Köszi.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
jah... :)
ez amolyan passiv antivirus by lor... :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ottan irta a izene he aaaa .... , hogy amiko bekapcsolta a gepet akkor ratamadt.
nah aht erre 'hozzaertoen' valaszoltam, hogy micsoda

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ezt mire irtad lor?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
latjatok ezert nem kell kikapcsolni a gepet.
:-/

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Meg de én amint felmentem a netre a vírus egybõl elkezdett visszaszámolni és nem volt idõm semmire.A windowsom meg feltört sz*r volt és nem ment föl rá a frissítés.Úgyhogy új windows kellett.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hmm akkor ez volt nálam is :(
De a patch tényleg megoldotta a helyzetet...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
amikor indult blast, akkor tényleg nem fogta meg egyik virusölõ sem...
egyébként a blaster egy jóindulatú vírús, figyelmeztet a windows egy nevetségesen nagy hibájára, és azért kellett ezt az egy perc utáni újraindítást belerakni a virusba, mert így mindenki kénytelen volt frissíteni a windowst, egyébként legtöbben beleszartak volna...
akkor meg egy kártevõ vírus már tényleg katasztrófát okozhatna...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hmmm...
lehetseges
winnel meg minden.
sajna

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
azaz de miután fel volt rakva a frissítés is utána meg ez a virusirtó mikor újra be akart törni(bár nem tudott)az antivir ezt jelezte.És ha csak az "általános" vírukeresésrõl van szó míg a Norton mindig mindent rendben talált addig ez elsõ futásra talált ha jó emlékszem kb 10 vírust.A meglepettségtõl utánanéztem ezeknek a vírusoknak a Norton virusadatbázisában és nem voltak feltüntetve.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az a blaster en ugy tom a windows hibaja miatt maszott be a gepre.
es nem vedett ellene semmi csak a winupdates cumo...

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
www.free-av.com

Ez legális.192 mb sdramból 3 megát foglal le gyors mindent megtalál és FÉLNAPONTA van hozzá frissítés.A Norton2003 nekem nyáron átengedte az interneten terjedõ blaster32 vírust és akkor formáznom kellett.Azóta használom ezt(2003 július vége)és még nem volt SEMMI problémám

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a Live Update-et meg használni!