udf: már mindegy, kerestem egy ujrairhatót, és kivéstem. (hátha nem sikerülne

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Juteszembe drájver. Sapphire 9600XT-m van, melyiket rakjam fel ?Az új driverek elvileg a x-esk karikhoz vannak. Öcsém 9800 XT-je is jobban megy az 5.9-essel, mint a 10-es vagy 11-essel. (12-esrõl nem is beszélve.)
Ride everywhere.
.
Minek van ilyen formátuma ?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az új ATI drivert nekem is le kellett szednem és visszatennem az augusztusit :S olyan,mint a strumma,visszafejlõdik
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Merre van ilyen mikroszolgáltató?kérdés:
anyósállatnak OK mikrohullámú net 5000-ért/hó+bekötés 5000
1600Kbit/sec?
használat: APEH nyomtatványletöltés. :-)))
ja, meg nõklapja káfé .-)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Igen, pont a barkácsolás részét akarom elkerülni a dolognak, mert abból valakinek baja leszJOHAN!
ne barkácsolj otthon mert nem véletlen csak egyféleképp lehet bedugni sztem
számtekboltban
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.