Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
és ha egy baseball ütõvel szétverem a gépet?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
longley.uw.hu innen a teljes spy sweeper és az agnitum outpost tûzfal is leszedhetõ ezek együtt nekem nagyon beváltak,semmi sem tud kárt okozni

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Feltettem keiro-t épp állítgatom..jónak tûnik máris letiltottam egy csomó szar amik mindíg bejöttek..tetszik..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

az elmúlt héten 66vírusom volt...
meg 100valamennyi ilyen adaware álltal kiírtott cuccos

Akkor meg is válaszoltad a kérdést...
A legtöbb kéretlen szar az IE re jön.
Egyébként nem a Firefox a lúzer, hanem aki az oldalt csinálja. De tudod mit? Az elmúlt 1 évben 1 ilyen oldalt találtam(ami nem támogatja a Firefoxot) és 1: el tudtam indítani az IEt, hogy megnézzem, 2: semmit nem vesztettem volna ha kihagyom...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
a rúterben van valami tûzfal meg minden halálság. a 2 gépen meg 1-1 norton vírusgyilkos és kész. semmi víruska nem jön be, meg ilyenek. 1-2 toolbar az IE-be de azt úgyse használom. :)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
tams: hát nem akarlak elkeseríteni, de az nem sok ;) kerio... legjobb
az, hogy az ie a leghasználthatóbb választás, az elég kétséges szvsz. a legtöbb oldal müxik mással is, inkább kivétel ami csak ievel megy jol.
de az a baj, hogy ha freemailen, meg chat.hu kivül másra is használod, akkor tuti hogy bespamelsz. valamint lefagy, kilép, hülye üzenetekkel bombáz kedvenc flasheim rekordjainak megdöntése közben szabálytalankodik... kössz, ez nem kell.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
meg a baseball ütõ..
Olvass vissza LL ott van pl a Keiro meg az Alarm Zone.. tedd fel és próbáld...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
ezért jó a rúterben lévõ tûúzfal ;) :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
az elmúlt héten 66vírusom volt...
meg 100valamennyi ilyen adaware álltal kiírtott cuccos

:nospam:

amúgy mondjatok valami elérhetõ (letölthetõ) jó kis tûzfalat plz

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hát jó tûzfallal igen, de az nagyon sok pénz..miután bekapcsoltam a gépet és netzem egy picit 146 új köcsögség jött a gépre..szedtem õket le iziben;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
tehát röviden: még mindig az IE a "leghasználhatóbb" választás

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

de a Firefox tudja azt amit az IE?
mert az operából nagyon nehéz találni jól müködõ JAVAsat, meg sok oldal, link egyáltalán nem szereti az operát..
szal firefoxnál mi a helyzet?

ezt az egészet még az internet hõskorában b*szták el, amikor feláldoztak a készítõk mindenféle szabványt - az élen Billel - annak érdekében, hogy jobb és szebb böngészõt adhassanak ki mint a konkurencia; ezt csak tetézte, mikor megjelent a FrontPage, amiben készített oldalak természetesen csak ie-ben mûködtek normálisan; ezért van az, hogy manapság már nem úgyan úgy néz ki egy oldal (esetleg nem is mûködik), a különbözõ böngészõkben; persze a szabványosan megírt oldal mindenhol jó, csakhát õk nincsenek sokan ...

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
avant browser-t használok...sok extra+egyszerû+semmi baj vele....minden megy.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Firefoxban SOKMINDEN van, amit az Explorer nem tud és nem is FOG.
Ha nem a teszkóban veszed a bringádat ez lesz a Te választásod...
Na reklámoztam egyet.

de a Firefox tudja azt amit az IE?
mert az operából nagyon nehéz találni jól müködõ JAVAsat, meg sok oldal, link egyáltalán nem szereti az operát..
szal firefoxnál mi a helyzet?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
kerio
opera
adaware
és norton antiVé

nemtom mi a baj a nortonnal, mióta fenntvan, még anni sem jön be, mint elötte.
eddig se volt gond, az adware kiszürte azt, mait átjutott, de mostmár utólag sem kell tisztogatni. firefox bizti jó, de nem szokok át megint, mint anno a netscaperöl...
dig: az opera nem tudom hogy lasabb neked, mint az ie. én a 6.23asat használom, szvsz ez a legjobb.

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
én is hallottam csúnya dolgokat ZoneAlarmról, aztan csereltem is gyorsba Keriora
most újra hallani, hogy egyre többen ajánlják ZAPot, úgyhogy lehet megcsinálták normálisan

másik kényes pont a vírusírtó: ha jól emlékszem itt is elhangzott, hogy a Norton felejtõs
de akkor mi az igazi? én a NOD32 hallottam, használja valaki?

böngészõ háború újraindulása pedig csak a mi - felhasználók - elõnyére válik, úgyhogy hajrá Mozilla
firefox júzerek: beírtátok már az about:mozilla-t címsorba?; nem semmi az a szöveg ...

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem
- Kerio tûzfal
- Avast antivírus
- Spysweeper antiad
- FIREFOX gyors böngészõ

és semmi sem jött nagyon be fél éve, csak egykét reklámkuki, de rögtön szól valaki, hogy hahó.

A Kerio azért jó, mert nem port alapú, hanem program alapú, így program se (trójai) tud indulni annélkül, hogy tudnál róla...

Firefoxban SOKMINDEN van, amit az Explorer nem tud és nem is FOG.
Ha nem a teszkóban veszed a bringádat ez lesz a Te választásod...
Na reklámoztam egyet.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem kerio van, és nincs falovam....
(mellesleg tényleg rulz a firefox, mióta megjelent, azt használom. integrált google van benne. :))

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
na majd megpróbálom..és ha nem jön össze felgyújtom azt aki megpróbál betörni hozzám:D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Az én gépem is ien volt Zone Alarmmal együtt is. Format, aztán meg kerülni az erõsen fertõzött oldalakat, és facántosan belõni a böngészõ, meg a tûzfal beállításait. A speciálisat.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"