Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem is kerio van, és ha valamit ne enged, akkor egészen egyszerûen kikapcsolom.... (pölö nem engedi baszogatni a vezérlõpultot)
de be lehet állítani, mit engedjen, teljesen személyre szabható. jobbklikk alul a kis ikonra az óra mellett, és "beállítások"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pop-up killer?
általában chat-ablakok pop-upként ugranak fel.
ez is lehet, rögtön megöli õt a progi...

vagy www.mirc.com
trefort csetre: /server trefort.net:6667 utána szobába bemenés: /join #szobanév
/list a szobák kilistázása.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
köszi thez! a java™2 Platform most is fut + kerio tûzfal. ha mindent ?-re állítok úgy se jó. mi lenne az amit engedélyezni kellene? /letilthatják a gépen lévõ egyéb programok is a chatet? - pár napja apukám is netezett õt pedig idegesítik a tûzfal kérdései ezért valószínû hogy mindenre idennel válaszolt(van is egy pár érdekes progi:cxe, snzief. egyébként a norton 2005, és a spy sweeper + az ad-aware se akar futni. raknék fel 2005ös norton tûzfalat de az nem jó a kerióval letörölni nem merem mert félek hogy akkor kerio se lesz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
vagy le van tiltva az a port, vagy egyszerüen csak nincs JAVA a gépeden.
elosõt nem hiszem, hacsak nincs tûzfal, ami mindent letilt szinte, a második meg elképzelhetõ
tehát nézd meg melyik porton menne ki az adat a chat-hoz, és azt engedélyezd a tûzfalban, illetve/vagy tölts le egy JAVA-t pl a sun microsystem honlapjáról.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
elõször is üdvözlök minbenkit (régi olvasója vagyok az oldalnak), majd másodszor segítséget szeretnék kérni. chat-elnék, de nem megy. bármely chatoldalra megyek, a bejelentkezésnél nem jutok tovább. rákattintok ugyan, de vagy hibát jelez vagy nem is csinál semmit. egyébként nincs problémám a nettel.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hmm én is ezt használom, mégse szeret a koli. lehet, hogy 1 hét óta változott a dolog... kb akkor dcztem kolin, nah, majd ma megpróbálom. thx

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sdc100mtrx-cvs47.zip
semmi bajom vele.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ööö rob az melyik strong? mert nekem az 1.00ás, mátrix féle rc8 van, de a koli nem szereti.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem most olyan a strongom, amit a koli, a mátrix, és minden más "fogad"

de miért nincs benne a public hublistben a matrix?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ingyenes hotspotok

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
+++++++++++++++++++++++++++++++++++[!!!NASA!!!]++++++++++++++++++++++++++++++++++

A HUB chat céljára szolgál, mindenféle letöltés csak saját felelosségre folytatható.
A HUB üzemeltetoje és operátorai semminemu felelosséggel nem tartoznak.
A HUB privát üzemeltetésû, kizárólag magánszemélyeknek nyitott.
Hivatalos személyek, a Rendõrség, BSA, szoftvercégek alkalmazottai a Hubon nem tartózkodhatnak.
(...)
A valótlan beállitás kizárást is eredményezhet!Az upload limit lehetoségérol az OP-ok adnak tájékoztatást.
(...)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++[!!!NASA!!!]++++++++++++++++++++++++++++++++++

:D:D:D

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
megjott bc 'ultrastable' dc++: .668ax (ekezetkezelesi hibak javitva, most mar a magyar hubok is szeretik ot)

kulfoldi hub: semmi extra, persze csak ha megfelelsz az ottani szabalyoknak

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
hát, egyszer láttam külföldi hubot. MIN 1 Tera :D Aztán többet nem láttam. de voltak sokan a szemetek :(

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
asszem 36 giga.
és matrix-hub.no-ip.com

külföldi nem nehéz, csak más sazbályok vannak, ezzel lehet szopni. pl találtam tök jó hubot, csak a baj az volt, hogy bármilyen nettel elég volt 4 slot... pedig 4-5ezer júzer, min 40 giga. szoval, jobb a hazai, de ha egyszerre több hubon vagy, úgy megfontolandó.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
alapbol 60g-vel megyek
ha kell meg tudok nekik adni vagy masik 80-t

kulfoldire nehez bejutni vagy semmi kulonleges?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Ehh...az durva
az independenszre meg épp hogy be tok menni 15 gigával.
Autist Team:)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
34giga ;)
koli 30
de én megvagyok a kicsikkel is..interpendensz. minden van. +még 9 hub :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
a mátix hubnak mi a címe?
kb15 giga elég neki?
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
2vel feljebb

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Igen 2002-júliusában vagy júniusában még ott volt.Keresd és szólj a creative-os srácoknak hogy nem szedték le rendesen.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.