Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
zOrg:
köszike, akkor ezzel megpróbálom:)

á és még feliratot is visz:)
Autist Team:)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
egy sony vx 1000 dv kábelen fireware kártyán keresztül mászik át a dolog...persze tömörítetlenül...

csikóz, és oan mintha nem férne ki még 4-5sor és azt így vissza tükrözi...most töltöttem új dv codec-et, de mára elment a türelmem a probálkozásoktól

HA keresõben nézem vissza tökjó, ha a kamerát kötöm tv-re és úgy nézem vissza tökjó, DEHA már át töltöm a gépre akkor mindig ien, 16:9ben is, és ha renderelem akkor is..

Vagy ha vki megtudja mondani, hogy premiere proban, hogy tudom feketére kimaszkolni ezt a részt, köszönöm, mert nem nagy veszteség csak IDEGESÍTÕ :( ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

igen, ahogy néztem ez a winavi tökéletes lenne.
90 perc alatt átkonvertálná, viszi az ac3 hangot is, de feliratról nem írnak semmit...

feliratnak mi köze a minõséghez?
bár a felirat nem létkérdés, ha nem lehet egyszerûen megoldani akkor kibírom anélkül is:)

Van egy nagyon finom kis freeware feliratos DVD-k készítésére, viszont célszerû lenne a CinemaCraft Encodert (CCE) megvásárolni hozzá...
Én 4 vagy 6-pass módban használom, így valóban pipec minõséget ad. Kell hozzá némi erõmû, hogy belátható idõ alatt végezzen, de ha tényleg tuti minõségben szeretnél archiválni, akkor meghálálja a ráfordított idõt!

Szóval:
Innen szedd le a szoftver 1.3-as verzióját (NE a legfrissebbet!!!), majd a csatolt fájl tartalmával (egy darab *.exe) írd felül a fõ programfájlt! Nagyon egyszerû és nagyon jó - vagy nagyon nem jó, ugyanis kicsit háklis a hardver- és szoftverkörnyezetre... A beépített QuEnc is egész jó minõséget produkál - de a CCE az igazi.
"In idem flumen bis non descendimus"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vannak feliratozó programok is ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
igen, ahogy néztem ez a winavi tökéletes lenne.
90 perc alatt átkonvertálná, viszi az ac3 hangot is, de feliratról nem írnak semmit...

feliratnak mi köze a minõséghez?
bár a felirat nem létkérdés, ha nem lehet egyszerûen megoldani akkor kibírom anélkül is:)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Valaki otthon van a video capture rejtelmeiben?

Mert a dv kamerám ha tv-n nézem vissza tök jó, ha pedig bármien progival áttöltöm akkor vibrál a felsõ pár sor, ami engen zavar...mi a bibi?

Milyen cam?
Csak a kép felsõ szélén vibrál néhány sor? Egyáltalán: vibrál vagy csíkoz? Nem ugyanaz!
Milyen formátumban "töltöd át"? (*.avi, *.mpg oder dv) Gondolom firewire csatolón...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

jah, okos kis program;)

valaki nem tudja hogyan lehetne egy avi fájlból olyan DVD-t csinálni, amit egy asztali dvd játékos lejátszik?
létezik erre vmilyen progi?

Nero Burning ROM csomag tudja (Nero Burning ROM illetve Nero Express, a Nero Recode komponens pedig kifejezetten DVD re-authoring program).

Ha feliratfájl is van az *avi-hoz, akkor kissé bonyolódik a dolog - fõleg, ha valóban normális minõségre törekszel!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
köszike:)
ja és mégvalami:
feliratot is át lehet vinni?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

jah, okos kis program;)

valaki nem tudja hogyan lehetne egy avi fájlból olyan DVD-t csinálni, amit egy asztali dvd játékos lejátszik?

Winavi nevû progi ami neked kell, ha jól tévedek.
Átkonvertálod dvd iso-ra, oszt imageként felírod neroval pl.
De a hang marad stereo, ahogy a legtöbb avin. :(
Azt is át lehet vhogy konvertálni (ha az avi 5.1, mert állítólag van ilyen), de az már elég macerás.

szerk: de a kismillióféle "AVI to DVD" progik is elboldogulnak vele, ha nem tetszene a winavi :D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
jah, okos kis program;)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Na, a mûtét sikerült, a páciens lélegzik, és vigan hasit. Igaz, egy-két dolog nem úgy mûködik, ahogy akarom, meg minden bizbaszra feljön egy buborékos kis szöveg, ez az XP mindenhol ott akar lenni, mindenre feljön egy ablak, rettenet idegesitõ, ha ezt akarom, ha azt akarom, kattinsak, regisztáljam, a Microsoft szerint így, a Microsoft szerint úgy.. ááá meghülyülök, de meg kell szokni.

XPantispy, sok mindent megold. Le tudod tiltani a hibajelentéseket, automatikus letöltéseket stb. Ja és van magyar nyelvû verzió is.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Valaki otthon van a video capture rejtelmeiben?

Mert a dv kamerám ha tv-n nézem vissza tök jó, ha pedig bármien progival áttöltöm akkor vibrál a felsõ pár sor, ami engen zavar...mi a bibi?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, a mûtét sikerült, a páciens lélegzik, és vigan hasit. Igaz, egy-két dolog nem úgy mûködik, ahogy akarom, meg minden bizbaszra feljön egy buborékos kis szöveg, ez az XP mindenhol ott akar lenni, mindenre feljön egy ablak, rettenet idegesitõ, ha ezt akarom, ha azt akarom, kattinsak, regisztáljam, a Microsoft szerint így, a Microsoft szerint úgy.. ááá meghülyülök, de meg kell szokni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
xp telepítõ jócska...
vmi gebasz során átkerült az 5 gigás c meghajtóm a d-re. mármitn felcserélõdött a betüjele, és a folytonos reinstall során mindig a d-re került a rendszer, ez így jól is müködött.
egyszer ujra akartam rakni a rendszert, win telepítõ, mondom jo, c meghajtó törlése, ujbol létrehozása ugyanakkora mérettel(ált nem jo a gyorsformázás menü, mert nincs, ezért ez a leggyorsabb, meg mittomén, ezt szoktam.)
rányomom h d: partició törlése, ok majd utána elolvastam hogy mérete: 50000000b.
mondom ANYÁD.
mindössze az összes kép, meg fotó és hasonló kedves dolgok...
és miért, mert vicces volt a rendszer, és újból átberhelte a betûjeleket.
na szal ilyeneknél nagyon figyelni, vincseszter lelkivilág turkálásnál meg havert megkérni hogy hozza már át a vinyóját jól, mert akkor tuti nem veszik el semmi, és nem is 2 nap mire.
persze vannak ezek a programok...(amikben én sosem bíztam meg...)

u.i: azóta azt a vincsesztert teljes elhalás tüneteivel kukáztam, vagyis becseréltem egy 160 gigás samsungra.(garival szerencsére)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ezt én tuti nem vállalnám be, nekem az adataim többet érnek minthogy feszegessem az XP telepítõ képességeit.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
A.W.
Fölösleges így túlbonyolítani a dolgokat. A C meghajtót úgy is újra akarod formázni, elõõte viszont törld a C partíciót, utána létre hozol helyette 2 új particiót, és ezeket formázod meg. Ezt pedig az XP telepítõje gond nélkül megoldja.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem 8.0-s partition magic-em van.
http://www.soft32.co...wnload_151.html, pár napos trial verzió, de amig megcsinálod, addig jó ;)

edit: tök egyszerû használni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ahha, és mondjuk ha esetleg majd kell ez nekem a jövõben, akkor honnan tudom letölteni?

Ja, találtam egy ilyet www.letoltes.com vagy ez nem újdonság?

EDIT

Van olyan, hogy partition manager... áá, de nem értek én ehhez a szarhoz!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem bejött a partition magic, volt egy 5 gigás, meg két 28 gigás rész a hatvanason, és csinált belõle egy 8-asat, meg két 25-öset. (nagyjából számok, ebbe ne kösstek bele :))
csak tetves lassú. úgy értem sima fat32-bõl kellett az 5-höz még 3 gigányi ntfs-t csinálnia (mert azon van az xp) és hát eltartott szegénykémnek vagy fél napig.....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ááááá, nem. Marad ahogy van, 2 partició, format C: NTFS, oszt hadd szóljon! Köszi a tanácsokat..

CD-k elõkészitve, gép lecsupaszitva, kezdõdik a mûtét... Új alaplap benne van, új videókártya, jöhet a hangkártya, vazzeg, süt a nap. Milyen hideg lehet kint? Inkább tekerni kéne, azt nem tudom elk×rni