Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Warez szerver

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Ezért olvasom ezt a topicot :)
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ennyire különbözõ RAM-okra már szeret köpködni a gép.. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
lacley++ ezert erdemes ezt a topicot is olvasni :P

nekem az 512 256 is malackodas :D

ha kulombozo eleresu memeket teszel bele mindig a leglassabb ertekein megy a rendszer kvazi lehet lassab lesz hiaba van benne tobb ram....
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Voip buster: ez mûködik :D Jó ötlet volt, Gui!

Akkor elvileg tök mindegy, hogy rakok be egy 512-es és egy 256-os memóriát a három fekete és egy kék slotba? Ja, és hogy reagálná le a gép, ha még egy 128-ast is belepaszíroznék? Vagy az már malackodás? :)
Elõre is köszi!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát ez nem jó. belemenni belemegy, de nem csainal semmit csak zúg. még nem is sípol:-). na mindegy.
(jut eszembe, nem kell valakinek egy komplett cel 500.as gep? :))

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
tams: ha netan nem menne bele ,de ha megneztek a sracok akkor tuti jo ,akkor sincs gond ,mert max nem megy bele, vagy sípol bekapcsolásnál , vagy olyan sebességen megy ,ami neked nem igazán kielégítõ.

de biztos jo ha socket stimmel es ki is tudja szorozni akkor menni fog
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
addig hasznaljuk mint allat :D

ki is probaltam faszan megy , ma be is fizetem az 1E koltseget , es akkor le sem bont :P
Tom Ritchey

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Elerkezett az internet elonye is :)
http://www.voipbuster.com/en/

free phone calls to hungary

csak vezetekes lehet hini es 2 perc utan bont ,de ujra hivhato.

Tessek gyorsan kiprobalni !!!

zsír!
vajon meddig lesz ez free?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A gyártó oldala miért nem volt jó ?

Abit ZM6

Mer' egy állat vagyok !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Amit találtam róla a neten (abit.com.tw) aszerint nem lehet bele mást rakni, csak Socket 370es Celeron-t...
Mondjuk furcsa, de hát ez van.

Itten van a gyártó oldala
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Nem tudja valaki hogy egy Abit ZM6-osba be lehet-e rakni egy p3 900-as procit? neten nem igen talaltan infot rola. nem mai darab.
esetleg ha kiprobalom karosodhat valami?

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

milyen ramot vegyek, micront vagy elpidát?
egy árban vannak, 2*512 = 17.800

TwinMOS is jó, megbízható ...

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Elerkezett az internet elonye is :)
http://www.voipbuster.com/en/

free phone calls to hungary

csak vezetekes lehet hini es 2 perc utan bont ,de ujra hivhato.

Tessek gyorsan kiprobalni !!!
Tom Ritchey

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
En ugy tudom mind a 2par csannelt meg tudja hajtani dualban, a szinek csak arra valok hogy a megfelelo helyre rakd a parositashoz a modulokat
Tehat 2 modul eseten 1-3; 4 modul eseten 1-3, 2-4 parositas kell (Altalaban az 1-3 a kek szinu) A moduloknak azonosaknak kell lenni csipgyartoilag es nem art ha tamogatja az alaplap is :)
A hynix tenyleg jo, de a marka nem mindig tukrozi a csipet, nekem pl a kingstone infineon csipekkel van szerelve ha jol tudom. A kingstone es a hynix mindazonaltal jo (tehat ha ilyen markat veszel biztos nem szar csipek lesznek rajta. A tunning ram-nak meg uis eszreveszed az arabol hogy tunning :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Hynix-et ! :D

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
milyen ramot vegyek, micront vagy elpidát?
egy árban vannak, 2*512 = 17.800

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Van jelentõsége, az alaplap 2 foglalatot képes Dual Chennel-ként meghajtani, a színekkel lehet azonosítani ezeket !

Más.
Az ATi nemsokára bemutatkozó R520 chipre épülõ kártyája az elsõ tesztek szerint gyorsabb mint 2 darab GF6800 Ultra !! :scared: :cool:

Mer' egy állat vagyok !

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Hali!

A következõ okos kérdésem :)
az alaplapi RAM buszok színének van jelentõsége? A kékbe kell tenni a nagyobbat, vagy mittomén...
elõre is köszi!

At last in Hungary:)
ákos

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
infraban batch conversion rename ful
add all
options special resize
Tom Ritchey