Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4846 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

ami nf7 gyerekbetegseg az hogy a north bridge hidon levo huto venti leall mert szorul. Kis zsir es okes...

Jobb nForce2-es alaplapokon passzív hütés van. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
gigabyte az gigabayte .... ;)

csak draga sajnos.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No tán megoldódik, meg is találtam a hibát :) Elvittem ezt a problémás abit lapomat haveromhoz õ is azonnal észrevette a gondot. A memóriavezérlõ chip égett ki benne (hatlábú kis pöts) Valszeg mert a más típusú memóriák picit eltérõ fesszel mûködnek, aszonta kicseréli, de beszéltünk kicsit az abitról miszerint gyenge de stabil dolgokkal szerelik ezeket ellentétben az pl. asus-szal ami erõs de teljesen kihasznált cuccokkal van szerelve. Kissé ért hozzá a srác, hiszek neki :)
Viszont lecserélem egy gigabyte-ra, hátha azt nem nyírom ki ;)

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
en sok abitos lappal rendelkezo gepet raktam ossze es jellemzoen nem volt gond velunk, neha volt gyari hibas de az egybol nem mukodott ,olyan meg nem fordult elo hogy menetkozbe kihalt volna...

ami nf7 gyerekbetegseg az hogy a north bridge hidon levo huto venti leall mert szorul. Kis zsir es okes...
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
4. éve a második abit alaplapom nyuzom. (fejlesztés áldozata lett az elõzõ)
olcsó, stabil, jól tuningolható, megbizható.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez régebben volt így, mostanság már más a kondibeszállítója az Abitnak és nincs vele gond. Legalábbis nem több mint más márkák alaplapjaival.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Az ABIT lapokrol olvastam olyat talan a hwsw foruman , de lehet hogy DC-n mondta vki (ezzel foglalkozott az illeto). Szoval hogy a kondik rajta elegge gyengusok es ez miatt sok kellemes percet tudnak szerezni gazdajuknak kis ido elteltevel. Tudom ezzel most nem segitettem ,de talan megis egy kicsit :))

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Yola szerintem ezt inkább a gamez-ba :) Pedig nekem megvan cd-n...
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
"Vagy a megoldás: Veszek egy machintost, ez stabil mindig megy... "

arra azért ne köss nagyösszegû fogadást...:)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
emberek!!!

tudja v.ki hol találom meg a neten a heroes 3-at, vagy Shadows of death kieget., mert a game cd teljesen tönkrement!!!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Már raktam ki-be mindent csináltam vele. Áramingadozás szokott lenni, de nem vészes, túlfeszultség nincs. Itthon három gép megy syinte állandóan, de csak az enyém megy mindig tönkre. Tápot cseréltem amikor teljesen tönkretette az elõzõ gépemet (csak a vinyó maradt meg) A procival nincs baj, mert most is azt használom egy tartalék asrock lapban a vinyó nlkül is mûködõ dsl linuxxal. (Ez egyébként rohadt gyors és stabil még ezzel a szar lappal is) Feszültséget nem emeltem. Szerintem beszart a lap (Jajj de jó is az az abit! :/ )
Egy halom alkatrész van a szobám közepén (Bicikli/sz.gép egyszerre), rendet is kéne rakni nem csak géppel foglalkozni, mert ez igy durva! Egész napomat ez vette el. :mad:

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
AGA: bocs iagazad van nem figyeltem bambultam.

Nem lehet hogy a tapod megy galyra? Biztos hogy nincs aram ingadozasod? Volt egy baratom akinek hasonlo baja volt es a megoldas egy szunetmentes volt ,utana nem fingott ki a lapja.
Nem hiszem hogy a huzastol szaln el ,hacsak nem emeltel feszkot is..
Volt egy olyan inteles esetem is hogy ugyanez jelntkezett se sip se semmi se bill teszt es akkor a cpuval volt gond... hiaba hajtottam ra azt a kallantyut latszolag jo volt.majd kivesz megfuj (bizti kedveert :D) visszatesz es raynom ujjal rahajt vissza huto bekapcs es poz lett.
Tom Ritchey

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
No. A gond ezekkel az, hogy amikor én ilyeneket kérdezek akkor ezeket az alap dolgokat már kipróbáltam. Ha ezekkel nem boldogulok, akkor kérdezek! Akkor az én módszerem lehet, hogy jobb lesz. Ebben az abit lapban van egy különkezelt isa slot, nincs köze a géphez, ebbe belerakok egy videókarit (ha megtalálom) Ezután ha be tudom hozni a biost akkor nyertem, ha nem bukkott a lapom! (ezévben ez a harmadik :mad: ) Ezek után semmit nem fogok húzni többet a gépeken mert drága mulatság.
Vagy a megoldás: Veszek egy machintost, ez stabil mindig megy...:icon_evil :D

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
AGA: nagyot ad atya eg cool
Ugy ahogy pro irta step by step ha van csere alkatreszeid.
Tom Ritchey

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Nincs bedugva a bill (rosszul van bedugva), vagy hibas
De lehet meg hibas Bios , alaplap durvabb esetben. (Gyenge bios elem pl)
A legegyszerubb megoldas kideriteni, a lepesenkenti teszt.
Kiszedsz mindent amig a hiba okozoja nem marad egyedul (a gep azert induljon el :)
Es visszarakod a dolgokat ,ahol hibat erzekelsz az az eszkoz a ludas. Felteve hogy hardware hiba van.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Nincs mikrofonom :( . A kkor a múltkor rosz helyre írtam. Gui tõccsed le a trialscy construction yard-ot! Az aláírásomnál vagyon. Jobb mint a zelasto csak nehezebb. Sokkal!
HA a gépem a legelsõ teszteknél csak a billentyûzetig jut el, már a speaker pittyenéséig sem akkor hol lehet a hiba? Cmos resettel márpróbálkoztam.

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

Warez szerver

ezen elfutna az elasto mania :chin:

obsidian: nem tudom sehol se irtak en mindenesetre veszek egy euros szart asszem.
Tom Ritchey

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

zsír!
vajon meddig lesz ez free?

Nem csak a beta teszt végéig frí?
Akárhogyis, köszi a linket Gui! ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
pf, rendesen meg van tomve :-0
lehet par tera.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Warez szerver

Felmentél a padlásotokra fényképezni...?:)
"In idem flumen bis non descendimus"