Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
firefox 0.9.1 Damn Small Linux (live) ezzel mondjuk nem csoda, mert 130 Mb és alig van benne valami. Ehhez képest mondjuk szinte tökéletes és stabil.
Nem lehet, hogy lassabban pörög fel mert vinyó nélkül megy, a floppy is le van tiltva a boot opcióból, csak a cd/dvd-t hagytam meg 4x ! Mégis kér egy boot dolgot. A DSLinux-szal nem (vagyis harmadszorra nem)

Ride everywhere.

.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts

...
hogy az ördög a belekben lakik hehehe. Hülyék.
...

hm. amilyen hangja neha van, hajlamos vagyok hinni nekik :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

mi nem mukodik, milyen linuxszal? :]

Ja és milyen böngészõvel??

az ordog bennem lakik.
es folyton inni akar.

Jah, egyszer olvastam egy olyant ilyen egészséges táplálkozási hetek programjánál, hogy az ördög a belekben lakik hehehe. Hülyék.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát persze, hogy lehet 8as helyére 4est kötni, ha olyan az erõsítõ. Ugyanis a korszerûbbeknek hótmindegy (illetve dehogy, csak olyanok, hogy erre fel vannak készítve, az erõsítõ hajlandó alkalmazkodni). Amúgy szerintem a hangfal lehet, hogy hamarabb tönkremegy ilyen (8 Ohm-os erõsítõ 4 Ohm-os hangfal) összeállításnál, mert az alacsonyabb ellenállás miatt nagyobb áramerõsség fogja terhelni a kicsike rézdrótokat. Amik aztán vagy bírják, vagy nem. Hosszútávon jól kihajtva persze... Kötöttünk mi PC speakert 100W-os erõsítõre, és visított 10-20 másodpercig... Vagy rövidebb ideig? :rolleyes:
Amúgy ellenállásnak pl. tökjó egy izzó is. Most mértem pl. Tungsram 100W-osat az 40Ohm-os. Hehe...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts

No nem tudok módosítani mert ezzel a linuxxal ez nem mûködik....

mi nem mukodik, milyen linuxszal? :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Mer 100W-os nincs? :) Mondjuk itt valami 50W rol volt szo, ill. a szamitogpre kotheto szettekbe nem durrognak ugy a wattok ,de jogos.
Azert ra lehet kotni 4 ohmos dobozt 8 as helyere bizonyos feltetelek mellett keress ra a gugliba, meg lehet ilyen autoformert is kapni ilyen celra, de hogy ez ganyolas az tuti :)))))

AGA nem lehet hogy lassbban porog fel a disc a meghajtoegysegben mint ahogy lefut a bootsequence? Probald ki hogy nyomsz egy pause-t a self test utan aztan ujra.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
No nem tudok módosítani mert ezzel a linuxxal ez nem mûködik....
Mi lehet a baja a gépnek ha nem mindig akar bootolni a dvd-rõl a gép. Ilyen állítst be biosba, biztos, hogy boot lemez dolgokat hagyjuk mert most 4szer csak cd/dvd-rõl bootolás van beállítva, és egy órával elõtte bootolt. Vagy csak ennyire szar ez az asrock lap?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
PAnelban ja :mad: De a faluban is kiakadtak a zöregasszonyok mikor kiraktam az ablakba és szólt a fearfactory/sepultura/staticx/ilyesmi :D

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
panelben?:-D

nekem kicsit meszebb vannak azért, meg vastagak a falak is...
ejj de jo lett volna azért.
kénytelen leszek a kocsiban hasnyálni.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Ezt nekem a 15W-s hangfalaimmal is sikerül ;)

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na látjátok ezért nem csináltam meg amit akartam:-D
pedig gizda lett volna kiüldözni a szomszédságot....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

En ugy tom , ha egy 8 ohmos rendszeru erositore 4 ohmos hangdobozt kotsz akkor az uvolteni fog es tonkreteheted vele az erositodet. Nekem volt igy bekotve (muszajbol) es tenyleg orditott kis hangeron is.
Tegyel kozbe egy 4 Ohmos ellenallast azt csokolom, maskulonben neeee

Hehe, és a 100W-os hangszóróhoz raksz 100W-os ellenállást??? Mert ha nem szépen elfüstöl és csönd....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
Köszönöm a tippeket! Vesztetekre elkezdtem használni a progikat, és ez több kérdést is generált bennem:)
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
En ugy tom , ha egy 8 ohmos rendszeru erositore 4 ohmos hangdobozt kotsz akkor az uvolteni fog es tonkreteheted vele az erositodet. Nekem volt igy bekotve (muszajbol) es tenyleg orditott kis hangeron is.
Tegyel kozbe egy 4 Ohmos ellenallast azt csokolom, maskulonben neeee
A zajszuresrol meg annyit ,hogy SF-el tenyleg nagyon nehez, sztem hozza se kezdj ,mert jelentos "minosegvesztes" nelkul nem fog sikerulni. (Pl tompa lesz a hang) Persze lehet jatszani ha van idod, de ha nincs, akkor vedd/szerezd meg a Dolby NR technologiat amit anno a szalagos/lemezes technikahoz fejlesztettek Dolbyek:D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

A mai napra rendelt okos kérdésem: Tudnátok olyan progit ajánlani, amivel flash-t lehet létrehozni, szerkesztgetni?

Macromedia Flash MX
http://www.soft32.co...wnload_353.html

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
http://freeblog.hu

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 posts
A mai napra rendelt okos kérdésem: Tudnátok olyan progit ajánlani, amivel flash-t lehet létrehozni, szerkesztgetni?
A másik pedig, hogy miként lehet blog-ot létrehozni? Van erre vmi progi, vagy mindenki repülõ? Vagy csak használjak google-t? :)
Köszi!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
hát a zajszûréshez Sound Forge + zajszûrõ plugin, de ha te azt tudni fogod érdemben használni,. akkor.... :)

(nem akarom bárki képességeit becsmérelni, de a SF minõségi használatához nem kis gyakorlat kell ;))

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Lehet zajszürést csinálni, de nekem gõzöm sincs róla, csak annyit mondhatok, hogy lehet.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Na megoldódott a probléma:
végsõ elkeseredésemben felraktam az itt ajánlott dvd drcrypter-t.
Ami az elsõ indításkor automatikusan felrakta a vinyóra a dvd-t
jeeeeeeeeeeeeee
egyébként a power dvd-vel is próbáltam elõtte.
MINDEN JÓ HA A VÉGE JÓ
egyébként egy koncert dvd(a mi koncertünké) de a buzi operatõr beállt a még buzibb kisgyerekek közé akik annyira üvöltöztek, hogy a dvdn lényegében csak látom magamat, hallani csak zsivajt hallok :-(((((((
Köszi a segítséget!

edit:Nem tudjátok, hogy lehetne a zajt kiszûrni a hangból?
A hanganyag megvan mp3ban. Nincs erre vmi program?
Elõre is kösz!
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe