Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

számítógép zsenik ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4846 replies to this topic

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
akkor a hazat rezonalhat be valahogy azon a frekvencian ami a hallasteredbe erkezik illetve ami zavar teged.

megoldas 1,2 mm filc en egy olyan ketoldalu ragasztot hasznaltam erre a celra ami ilyen filces megoldasu....

varj csinalok neke par kepet
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

altalaban ha vekony akkor tobb van belole surubb lamella nagyobb felulet jobb hutes. Illetve ha vekony hamarabb atadja a kornyezetenek a meleget.

Eddig ok de havernál kipróbáltuk min a kettõt és a hangja kisseb volt ugyanazzal a ventivel. Az enyémet a konyhába hallom pedig az 3 fal és légvonalba 5 méterre van.

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
ezt tettuk baratom p4 re
http://www.thermalta...uSpark7plus.jpg

egesz jo bar mivel a venti kicsi ezert magasabb fordulatot kell beallitani igy picit hangos...

cserebe olcso.
en ezt is tudom ajanlani hutesnek
http://www.glacialte...ermeki4360l.htm p4 re
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts

MOst 52-3 fokon van a proci, de kevesebb szokott lenni, viszon az egyik oldal sosincs a házon, mert szarul van elrendezve és így hûvösebb.
A vékony rézlemellás hûtés tényleg halkabb mint az alu vastag lamellával?

altalaban ha vekony akkor tobb van belole surubb lamella nagyobb felulet jobb hutes. Illetve ha vekony hamarabb atadja a kornyezetenek a meleget.
Tom Ritchey

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem Termaltight XP120, ha van belõle akkor a rezes, és rá egy 12 centis papst venya
az má elégjau

http://www.systemcoo...eatsink1_lg.jpg

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Mondjuk nem-Prescott ? :D

High-end hütések: http://www.tts-kft.hu/news.php

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
na akkor mondj valamit, ami nem hangos, nem drága és nem 60 fok :D
bár a hang nem zavar annyira...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Jah ez így nem rossz, csak hangos és drága, ráadásul a 60 fok ígyis meglesz. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
aerocool ht 101. ez fogja hûteni a prescottomat. max. veszek a másik oldalára is egy ventit. (kicserélem mindkettõt papst-ra, és még mindig 10-11 ezerbe vagyok :D)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

regi elsogeneracios amd xp tb magos :D

No látod ! A Prescott meg akkor annyi fokos mint a Tied ha nitrogén van rajta ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
MOst 52-3 fokon van a proci, de kevesebb szokott lenni, viszon az egyik oldal sosincs a házon, mert szarul van elrendezve és így hûvösebb.
A vékony rézlemellás hûtés tényleg halkabb mint az alu vastag lamellával?

Ride everywhere.

.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
regi elsogeneracios amd xp tb magos :D
Tom Ritchey

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És Prescott-od van ? ;)

Mer' egy állat vagyok !

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
nalam ha az ablakot bukora nyitom a gep ha kint 23 fok van 29.5 re futi a szobam :D :D peppet sok melget termelek.
persze belul minden uzemi homersekleten van

aszsem itt az ideje besegitenem a tavhonek ;)
Tom Ritchey

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ne, aggódj, ez is kevés lehet hozzá. Hûtés megoldható, de 15k elmenne rá kb.

BF2 64 bottal leakad A64 3800+ -on.

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az a baj, nem merek 3.0 prescottot venni, mert annyira fûtene, hogy leolvadna a házam elõlapja.... :D
bár kis szerencsével (meg pár tized plusz volttal) elindul 3.8 ghz magasságában, szóval lehet még a nyárom beruházok egybe. amig lesz 478 lábú belõle eladó...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én úgy szoktam hogy 640x480, FSAA 4x mondjuk, meg az AF is valamekkora, így aztán nem olyan csúnya, viszont elég csúnya ahhoz hogy beleéljem magam ;)
nem szeretem ha a tököm is csillog egy játékban, inkább legyen informatív, és gyors
nfsu2t is 640ben vittem végig, ráadásul az egy árkád játék
szeretem ha pixeles a kocsik teteje, na! :D

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
nem rossz konfig ez.

en spec erosen gondolkodom hogy meg 1 de 2 evet is kibir a jelenlegi konfigom...
windows internet kibaxott gyors (okositva) jatek meg mind megy 30-35 fps el 800*600 medium vagy 1024 low es nekem ennyi eleg ,mert ekkor mar bele tudom magam elni a jatekba.
de ha meghuzom a vid kari biosat akkor meg simitas is belefer ;)
szal jobban belegondolva sok ertelme nincs a gep cseremnek :D
Tom Ritchey

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
+512vel lett 1 gigz
mondjuk a gépemre nem néztem 1-2 évig, látszik is a konfigon
2000+os XP, 2600+on megy most
256+256+512 ram, mindegyik ratyi féle, ezt nem lehet húzni :(
Club3D Gef4 Ti4200, hát ez is idejétmúlta

WOW egyébként odaragaszt, fõleg ha elõtte diabloztál 3-4 éven át ;)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
haat nekem 512 vel zsir minden ..... ;)
Tom Ritchey